arkadaslar bnm yan komsun ayrica ardastan ote biriyiydik arkadasim kaynanasyla eltileriyle kavga etti mahalledd duyul du biraz kavga gunu gorumcem kaynanna ma gelmisti bende ordaydim arkadasim cagirdi bni o arada gittim geldim kaynanya tekrar ben gorumcem ne oldu bunlar niye bagriyorlar dedi bnde gelin kaynna kavgasi iste dedim gorumcem de gitmis arkadasimin buyuk eltisine soylemis sizin kucuk gelin kaynanaasiyla kavga etmis diye soylemis bu arada buyuk elti ayri oturuyo dairede uzakta biraz yani buyuk elti sen nerden duydu.n dedi bzm gelin soyledui dedi arkadasim bni aradi duyduktan sonra sen bnm arkamdan konussmusun diye kim sana soyledi dedim seni gorumcen senin arkandan da cok konusmus dedi bana dedi boyke bisey var mi yok dedim tabikide dedim sesiniz mahalleye duydu dedim tamam dedim bn anladim konuyu kapatim simdi bnm nasil tavir segilemme m lazim kendi kendime diyirum hepsinden uzak dur ne bilim sokta oldum tabi oyle duyunca
Anlamak için 2 kere okumam gerekti elti var, komşu var, kaynana, kavga bir de görümce var. Ama sorun ne onu anlamak için 1 kere daha okumalıyım sanırım
Gözlerim kanadı. Bu nasıl yazı yazmaktır ey konu sahibi. Bal gibi gelip isliyonlamissin bari üste çıkma. Görümcene laf söylesen ne olcak bir cevap verir dut yemiş bülbül gibi kalırsın. Çünkü yapmışsın.
Sen de arkadan konusmussun görümcene kızıyorsun.
kim sana soyledi dedim seni gorumcen senin arkandan da cok konusmus dedi bana dedi boyke bisey var mi yok dedim tabikide dedim sesiniz mahalleye duydu dedim
al dedi çocuklarını dedi çocuklarını istiyorsan dedi kendini dedi al kendini dedi git dedi nerede kalırsan
kal dedi bana aklıma direk bu replik geldi yazdığınızdan valla
al dedi
çocuklarını dedi
çocuklarını istiyorsan dedi
kendini dedi
al kendini dedi
git dedi
nerde kalırsan kal dedi bana
ben de kaynanamla kavga ettim
o yüzden
dedi kaynanam dedi
kızım bak dedi