- 8 Eylül 2012
- 10.890
- 20.099
- 598
kadın seni oğlundan kıskanıyor . mesafeyi profosyonel olarak koruEşimle sıkıntısız mutlu bir evliliğimiz var.Bugüne dek ailesi ile de sorunlar yaşamadık o da biraz mesafeli durmam sebebiyle diye düşünüyorum.Haftada bir yine ararım hal hatır için.Evime çağırırım yemeğe,oturmaya vs.Dün de kızkardeşleri ve annesi geldi akşam yemeğine eşimin.
Masada güzel geçti havadan sudan konuştuk.Ben de çalışan bir kadınım.Cumadan hazırlığımı yapmıştım.Mercimek çorbası,sac kavurma pilav,zeytinyağlı biber dolması,ve ayva tatlısı hazırladım.Bir kaç meze ve salatam da vardı.Yemek bitti kardeşlerine de siz oturun rahatınıza bakın dedim.Mutfakta ayağımın altında kimse dolansın istemem çünkü.Daha çok aklım karışıyor.Ben tık tık topluyorum.Neyse ben tabak çanakları taşır iken kızkardeşlerinden biri ben dolmanın tadına bakmadım dedi.K.validede bişeye benzemiyordu annesi ne ki kızı ne olsun diye bi laf söyledi ve çok net duydum.Antredeydim.Eşim bir hareket yaptı ama sırtı bana dönüktü.Ben bozuntuya vermek istemedim ama hakikaten yüzümü zor toparladım.Neyse koltuğa geçtik çaylar oldu çay demledim.Kek yapmıştım yanına.Aman kızım aman hiç verme hacet yok fln dedi servis ederken.Peki siz bilirsiniz dedim.Belki bunda bişi yoktu ama kurt düşünce diğer olaydan epey kıllandım.Neyse onlar gittiler.Ben sakinliğimi tabiki onlar gidene dek korudum.Eşime ' Annen annemin yemeğini hiç tatmışmı ki benim yemeklerimi annesi ne ki kızı ne olsun diye eleştiriyor 'dedim.Eşim biraz şaşırdı.Aa duydun mu kii,sen anneme ne bakıyosun ya.Kız istemeye gelmiştik ya çeşit biraz az geldi herhalde onun gözüne'dedi.Dedim ki şaşırdınız galiba biz her şeyi dışardan organize ettirdik, baklavasından böreğine kadar.Sadece küçük ikramlar bizimdi dedim.O da 'Evet işte sorun buydu onun için 'demez mi?Çok ayıp bu yaptığı dedim benim evimde beni çekiştiriyor sen de bişi demedin helal size dedim.O da ben senin kulağına gitmemiştir diye sadece kes dedim elimle dedi.Sen hiç duymasaydın bi daha böyle bişi duymayayım anne senin kalbini kırmak istemem diyecektim dedi.Bilmiyorum belki de doğru.Ama hareketlerine anlam veremedim.6 aydır fln evliyiz.Nişanlılıkta güllü ballıydık kadınla,kızım aşağı kızım yukarı.Şimdi ne oldu birdenbire.Şimdi içimden ne aramak geliyor ne sormak.Dengeleri sağlamak adına ne yazık ki haftada bir arıyordum.