arkadan konuşup yüzüne mi gülmeliyim bu nasıl bir kişiliktir anlamadım gitti :S

duuyyygggguuuuu

Guru
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2010
86
1
296
Zaman bunu mu gerektiriyor yoksa ben çok yanlış mı düşünüyorum kızlar anlamadım gitti. Durum şu ki çalıştığım yerde herkes birbirine başta herkes iyi gibi görünüyordu sonra çatırdamalar çıktı herkes rol yapıyor artık resmen bende beceremiyorum bunu ne düşünüyorum bunu dile getirip ona göre davranırım hep burda da öyle oldu. Daha bu sabah birinin arkasından konuşan bir arkadaşım( yapılması gereken işimiz vardı hepimizin )bir baktım sabah arkasından atıp tuttuğu insana kendi yapması gereken işi verdi. Şok oldum ben mi çok doğrucuyum bunu anlayamadım. Ölsem bana kimse bunu yaptıramaz da.Sorun ben de mi sizce ??

Son düzenleme:
:( ahhh arkadaşım ahhhh benim yarama tuz bastın resmen beni anlattın bende senin gibiyim.aynen herkes birbiri arkasından atıyor yüz yüze hiç bişey olmamış gibi.

bende hayretler içinde seyrediyorum.bende ne hissediyorsam ya açıkca söylerim ya da hareketlerimle kesinlikle hissettiririm.bundan dolayı iş yerinde samimi arkadaşım yok.

öğretmenim bunları yapan da öğretmen :( düşün artık.sırf işine gelmeyecek şekilde davrandığım (yani yalakalık yapmadığım) için amirim sürekli benle uğraşıyor.bulduğu her

fırsatta bana laf sokuyor :( çok mutsuzum.ağlıyorum her gün.bende bir tuhaflık var neden yapamıyorum.girdiğim ortamda belli ediyorum kendimi diye kendimi suçluyorum.

gerçekten bende hissetmediğim gibi davranayım dedim olmadı yapamadım :) yapamam da.çaresiz şekilde benim gibi tek bir tane arkadaş diliyorum rabbimden :(

:( ahhh arkadaşım ahhhh benim yarama tuz bastın resmen beni anlattın bende senin gibiyim.aynen herkes birbiri arkasından atıyor yüz yüze hiç bişey olmamış gibi.

bende hayretler içinde seyrediyorum.bende ne hissediyorsam ya açıkca söylerim ya da hareketlerimle kesinlikle hissettiririm.bundan dolayı iş yerinde samimi arkadaşım yok.

öğretmenim bunları yapan da öğretmen :( düşün artık.sırf işine gelmeyecek şekilde davrandığım (yani yalakalık yapmadığım) için amirim sürekli benle uğraşıyor.bulduğu her

fırsatta bana laf sokuyor :( çok mutsuzum.ağlıyorum her gün.bende bir tuhaflık var neden yapamıyorum.girdiğim ortamda belli ediyorum kendimi diye kendimi suçluyorum.

gerçekten bende hissetmediğim gibi davranayım dedim olmadı yapamadım :) yapamam da.çaresiz şekilde benim gibi tek bir tane arkadaş diliyorum rabbimden :(

Meslektaşız demek buna sevindim :) ve en kötüsü ben lojmanda beraber kalıyorum bu insanlarla köydeyiz. Tamam üçünü iyice anlamıştım da bugün bunları yapan arkadaşıma şok oldum gerçekten safım ben valla. Birde hep derdi ki ben bundan sonra bana değer verene değer vericem bu nasıl iştir anlamdım. Benimde tek dileğim bu yaz eş durumundan memleketime gidebilmek ve orada gerçek bir arkadaş ortamının olduğu bir okulda çalışmak:93:

inşallah eş durumunda istediğin olur arkadaş çevremiz seneye nasıl olur bilmiyorum ama senin açından ez azından eşinle yan yana olduğun için biraz daha rahat

olursun.insanlardaki mantık şu işim düşer bir yardımı dokunur neden kötü olayım.biri bana bunu acıkça söylemişti :) bende yalakalıkla işimi halledeceksem o işim daha da uzasın

dedim :) evet safız dürüstlük gibi bir duyguyu hala aynı saflıkla taşıyoruz içimizde.nerdesin hangi branştasın bilmiyorum ama seninle tanışmayı isterdim :13:

Özelden mesaj atıyım dedim ama mesaj atmam için mesajlarımın 100 olması gerekiyormuş. Bende erzurumda görev yapıyorum branşım matematik sen sanırım karstaymışsın branşın neydi ?

evet karstayım ama sivasa tayin isticem sorun olmazsa.branşım teknoloji ve tasarım ,alan değişikliği yapacağım bilgisayar öğretmenliğine.

Son düzenleme:
bende memnun oldum :3: inşallah bu yaz ve sonrasında hayatımız düzene girer.gelişmeleri yine buradan yazar konuşuruz ne yapalım :16:

AYnen zaman oyle oldu canim

Bir zaman yeni ise basladigim yerdede butur kisiler vardi

Zaten 1ayda anliyorsun

İlginc hepside alismis arkadan konusmaya yuzlerine guluyorlr ama

Ben yapmadim girmedim arlarina disladilar azcik beni

Olsun obur tarafta hesabini verecekler

Ama zaman Bunu gerektiriyor anladim

Zaman bunu mu gerektiriyor yoksa ben çok yanlış mı düşünüyorum kızlar anlamadım gitti. Durum şu ki çalıştığım yerde herkes birbirine başta herkes iyi gibi görünüyordu sonra çatırdamalar çıktı herkes rol yapıyor artık resmen bende beceremiyorum bunu ne düşünüyorum bunu dile getirip ona göre davranırım hep burda da öyle oldu. Daha bu sabah birinin arkasından konuşan bir arkadaşım( yapılması gereken işimiz vardı hepimizin )bir baktım sabah arkasından atıp tuttuğu insana kendi yapması gereken işi verdi. Şok oldum ben mi çok doğrucuyum bunu anlayamadım. Ölsem bana kimse bunu yaptıramaz da.Sorun ben de mi sizce ??

sorun tabiki sende değil aynı senin gibi düşünüyorum insanlar yüzüne gülüp sen arkanı döner dönmez kuyunu kazmaya başlıyor:47:bende çok doğrucuyum babam herzaman kızım her doğru her yerde söylenmez sen kötü olursun derdi ah baba ne kadar haklısın:50:ama ben malesef kafamıda kesseler yalakalık ikiyüzlülük yapamam öyle davrananlardan da nefret ediyorum....takmamaya çalış canım sen işini güzelce yap kafan rahat olsun herkes ne yaparsa yapsın:16:

Back
X