arkadanzn einizde gz olduunu anlarsanz ne yaparsnz?

asla böyle sey basima gelmez demem
esime güvenirim bir en sabibi dostumla bile bir adim mesafede dururum iki cünkü dünyada ortam ne oldu kimselere güven kalmadi

allah allah ne insanlar var yaaaaaa.ben kocam dahi olsa bir erkek icin baska bir bayanla tartsimam diye dusunmusumdur hep.ama o bayanin benim arkadasim olacagi ihtimalioni goz onune hic almadim.oyle sey basima gelse allah korusun sanirim arkamasimla konusurum cok sert sekilde.hakkinda dusundugum seyleri yuzune derim ki kesin hiiiiiiiiiiiic iyi seyler olmaz.en agir sozleri derim ama kufur asla ban ayakismaz.sonra da tehdit ederim.beni rahatsiz edecek herhangi bir davranisin olursa olumun elimden olur ona gore diye.

gercekten cok zor ve kotu bi durum allah kimseye yasatmasin

benim bi tane okuldan arkadasim vardi onunda bir arkadasi vardi bazen okulda gorusurduk bekarken
benim esim disarda calisiyor ve bir gun kiz esimi gormus ve demis ki (sema okul arkadasima)
bu adam kim yakisikli falan begendim diye gel sununla tanisalim falan diye
kiz da bana soledi
dedim o kiza sole benim kocamdan uzak kalsin yoksa gebertirim onu zaten arkadasim da kizmis o benim arkadasimin esi evli cocugu falan var diye yapma ole salakllik diye
evet gercekten zor bi durun o kiz ole bi sey yapsaydi anasindan dogduguna pisman, ederdim herhalde ....

Bir defa ben arkadaşlarımı çok iyi seçerim ve öyle hemen herkesi ailemin içine sokmam.
Hadi diyelim şaşar beşer biz de şaşırdık öyle sütü bozuk diye tabir edilen biriyle arkadaşlık yaptık böyle bir durumu ben fark edemezdim çünkü çok iyi niteliyimdir aileme soktuğum bir insana bunu konduramam.Bu durumda iş kocamın insanıyetine dürüstlüğüne kalır.Umarım seçeceğim eş dürüst namuslu bir insan olur Allah herkesi iyilerle karşılaştırsın

arkadaşsa arkadaşlığını bilsin.eşimde adamlığını bilsin.öyle bir şeyi hissettiğim anda hemen o kadından uzaklaşırım.öyle itici davranırım ki bir daha bana yaklaşmaya cesaret bile edemez.eşiminde ifadesini ayrıca alırım.zaten bir kere yaptımda.

gözünü oyarım:oklava::kızgın:
şaka bir yana o kapasite de biriyle işim olmaz :mymeka:

ben aikido biliyorum hem Çok üzgünüm çoook

gercekten korkunc bişey bu.o yüzden ben hep bi mesafa koydurturm araya.ve asla esimin hç bi bayan arkadasımla samimi, olmasına müsade etmem. oda olmaz olamaz

işte bu olayları duydukca ne esımın arkadaslarıyla muhatap olmak,nede esimin benim arkadaşlarımla muhatap olmasını istemiyırum.........merhaba-merhaba o kadar.....
gerci yapıcak olan her halde yapar....
allah korusun a.s.

eğer ki arkadaşımı düzgün seçemediysem yanlış karakterde bir insansa bile herşeyden önce eşimde o insana ilgi duyuyorsa ve beni aldatıyorsa ilk önce ona kızarım.karaktersiz olan sadece arkaşım değil demekki eşimde öyle biriymiş derim.zaten öyle bir kocayı da istemem.:oklava:RABBİM böyle insanlardan bizi koru.....

Herşeyin azı karar çoğu zarar. Hep şaşmışımdır çok arkadaşı olanlara. Eğer iyi seçiyorsak ki güven duymak ve aynı frekansta olmak önemli, bu tür tedirginlikler ve vukuatlar yaşamayız herhalde. Benim işyerindeki kız arkadaşlarım eşime sulanıyorlardı ben ilişkimi kestim onlarla, iş gerektiriyorsa merhaba merhaba, ama hiç konusunu bile etmedim onlara...Allah herkese hayırlı arkadaş, güvenilir eş versin. Chatlakçım eşi bulunmaz bir deneyimin olmuş, sağlam seçiyorsundur artık arkadaşını da eşini de. Allah tekrarını yaşatmasın.

Nedense bu tip insanlar hep samimi arkadaşlardan çıkar .Ne demişler babana bile güvenmiyeceksin .Kıskanç değilim ama aptalda değilim .Hayatta hiçkimseye sonsuz güvenmem .Daima uyanık olmak da yarar var diyorum .Devamlı şüphe içinde olmaya hayır ama dikkat ve akıllılığa evet .a.s

eşimle ben lisedeyken tanıştık.o liseyi bitireli 1 yıl olmuştu ve hep okulun önünden geçerdi.benle çıktığını samimi arkadaşlarım dışında pek gimse bilmiyordu.derken arkadaşımın birinin ya ayrıl sen bu çocuktan sen daha iyilerine layıksın demeye başlamıştı....neyse derken okul bitti,5-6 ay geçti biz nişanlandık.nişanda tebrik ederker bizi beni değil eşimi öptü benim sadece elimi sıktı.orda pek şüphelenmedim. ilerleyen günlerde bi alışveriş merkezinde rastlamış eşim havalı havalı gelip konuşmuş gülçinle nasıl geçim ediyorsunuz sen çok erken evlendin daha iyilerine layıktın demiş....
kendin gibi üni bitirmiş yani[kendinden bahsediyor arkadaş bozuntusu] biriyle birlikte olman daha iyi olurdu demiş.bunu bana eşim ve o arkadaş bozuntusunun yanındaki ortak arkadaşım anlattı .eşimde diğer arkadaşımda ondan uza durmam konusunda uyardılar...........
bu devirde herkese güvenmeyeceksinnnnnnn

ben bunu düşünmek bile istemiyorum. çok zor bir durum. allah kimsenin başına vermesin olaki böyle bişey hissettim o kişiyle bütün bağlarımı kopartırım.zaten o benim eşime göz dikiyorsa o artık benim arkaşım falan değildir.

eğer sadece arkadaşımın kocamda gözü varsa arkadaşımı bizim etrafımızdan uzaklaştırırım ama yok kocamında gözü varsa ikisini bir yere bağlarım

bende yaşadım maalesef :( eşimin samimi bir arkadaşının karısından, Eşim anlamamıştı hiç. Yanlış anladığımı da hiç düşünmüyorum... :(
Mesela, Aynı odada eşlerimizle otururken dalıp dalıp kocama bakmalar, bir şey sorunca, he ayy pardon falan demeler... Sonra bir keresinde bana eşin çok çekici dedi :))) sonra ben dikkat etmeye başladım tavırlarına harbi harbi asılıyor. Bana gelmek istiyor eşin de evde mi diyor. Ama kendisi kocasını getirmiyor... Sonra yolda gördüğümüz bir adamı ayyy R.... (eşim) sandım deyip iç çekince bende sarteller attı :))) ama yüz göz olmadım.

Ben Kadının amacını anlayınca eşimle konuştum ve görüşmeme kararı aldık. Telefonlarına cevap vermeyince bir daha da aramadılar. 3-4 yıldır görüşmüyoruz... :ssz: