arkadar hamile olma ihtimalim var mı sizce?

melis_eren

Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2013
12
1
6
Sivas
biz eşimle 3 yıldır evliyiz korunuyoduk artık çocuk yapmaya karar verdik.son adet tarihimin başlangıcı 9 nisan.o günden sonra düzenli olarak korunmasız ilişki yaşadık ayrın 23 ovulasyon günümde dünde yaşadık.azda olsa belirtiler yaşıyorum gerçek mi pskolojik mi bilmiyorum.sabah dayanamayıp adet günüme 10 gün olmasına rağman test yaptım.resimdeki gibi çıktı.sizce hamile olma olasılığım var mı?lütfen yorumlarınızı bekliyorum.

Eklentiler

• $SP_A0314.webp
    $SP_A0314.webp
    1,2 KB · Görüntüleme: 71
o çizgi neden o kadar kalın ki?onu anlamadım ama gebeliği öğrenmek için zaman çok erken
benimde son adet tarihim 2 nisan tek çizgiyi görmemek için duruyorum istersen bi kan testi yaptır

o çizgi neden o kadar kalın ki?onu anlamadım ama gebeliği öğrenmek için zaman çok erken
benimde son adet tarihim 2 nisan tek çizgiyi görmemek için duruyorum istersen bi kan testi yaptır

o ikinci çizgi neden öyle wala bende anlamadım.en iyisi bidaha erkenden test yapmamak ve beklemek galiba.

canım öncelikle hamilesindir diyorum. fakat o test bozuk. ikinci çizgiyi çıkarmamış muhtemelen rutubet veya nem görmüş. sen batına kadar bekle eğer adet olmazsan tekrar yap testi farklı bir markayla.
birde bu kadar çabuk belirti vermesine sözüm yok ama bu kadar kısa sürede idrar testi doğru sonuç vermez en doğru ve kesin sonuç kan tahlilidir idrarda adet günü veya 1 gün sonra çıkar genelde

canım öncelikle hamilesindir diyorum. fakat o test bozuk. ikinci çizgiyi çıkarmamış muhtemelen rutubet veya nem görmüş. sen batına kadar bekle eğer adet olmazsan tekrar yap testi farklı bir markayla.
birde bu kadar çabuk belirti vermesine sözüm yok ama bu kadar kısa sürede idrar testi doğru sonuç vermez en doğru ve kesin sonuç kan tahlilidir idrarda adet günü veya 1 gün sonra çıkar genelde

çok teşekkür ederim bilgilerin için haklısın bendeki saçmalık beklemyip bu tarihte yapmak aslında merak ve heyecan işte ben en iyisi olmam gereken bat günümde başka bi markayla test yapıyım bakalım hayırlısı.

canim. bence test bozuk. azicik daha sabredip en erken adetine iki gun kala yapabilirsin.

Back
X