Arkadaş bozuntusu!

Sizde belirtmişsiniz sorunlu diye...Arkadaşlığınız-dostluğunuz da zaten tam oturmamış..Gerçek anlamda aranız iyi olsaydı; ne onun söyledikleri nede sizin söyledikleriniz birbirinizi incitirdi,nelerin kırıcı olacağını bilir, şakalaşmanın da ne olduğunu anlayabilirdiniz..Şu durumda en iyisi mesafeli olmak..

Laubali bir insan olduğunu zaten belirtmişsiniz.Yakınlığınıza güvenip espri yaptığını düşünmüş olabilir.Siz de onun yapısını bildiğinizden fazla önemsemeyin derim.

kendine bakmayıp başkalarına laf söleyen insanlardan nefret ediyorum bir süre konuşmayın arkadaşınızla ama sizde keşke erkekler var orda diyeceğinize sıkıldım deseydiniz neyse olmuş olan........

Son düzenleme:
Boyle son derece basit seylerden bu kadar sorun yaratabiliyorsaniz, zaten arkadasliginiz oturmamistir, mesafeli olmak iyidir. Yaslariniz da kucuk sanirim.

mesafeli durun bundan sonra ........

calisacagim o da zaten silmis beni bakaim ne kadar surecek..

Boyle son derece basit seylerden bu kadar sorun yaratabiliyorsaniz, zaten arkadasliginiz oturmamistir, mesafeli olmak iyidir. Yaslariniz da kucuk sanirim.

evet haklisiniz.. eski olaylardan patladi o da bunu bahane etti sadece.. 17,5 yasindayim ben o benden 5-6 ay kucuk iste..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…