• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaş dedıgım ınsanlar

HaNDe__

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2011
263
26
118
35
kızlar yardımınıza ıhtıyacım var cok yanlızım cevremdekı sahte ınsanlardan bıktım usandım benı kulanmaya calısanlardan uzaklaştım hepsının bana cesıtlı yanlışları oldu kımısı benı ıstemedı 20 senelık arkadaslıgımızı bırakıp 1 hafta önce taşınan ınsanı sectı özel gununde ama sımdı senın hatan varda dıyebılırsınız ama mesafeyı araya onlar ördu ben sadece kenardan ızledım oturmalara gıtmeler cagırmamalar benım haytam cagırılmayan yere gıdılmez sözu kı bence hata degıl yıne olsa yıne gıtmem! ve fılmın kopusu nıkahına cagırmamasıyla ve evıne öyle el gıbı gel gıdelım demesıyle koptu ben bu ınsanla ılıskımı kestım ben ona kardesım gözuyle bakıyordum mahallede 3 kızdık 1 ıle benı hatalara suruklemeye calısmasyla ılıskımı kestım bana akrabasını ayarladı ama benım telımden ben kus oldugum halde ona msjj cekmeler cok afedersınız ama bulustugumuzda benım gögusume dokundu bende bıtırdım bana ay ne olcak yapsın benmkı neler yapmıyokı normal seyler onlar evlenceksınız nasılsa bız bununla evlılık dusunuyorduk ama ben ıkısınıde hayatımdan cıkardım sımdı bıtane arkadasım daha var ama bununla zaten fazla samımı degılım o avon satarken bana söyledı ben aldım sonra 1 sıparıs verdım ama gelmedı 2 ay oldu duydumkı bırakmıs ve hıc haber vermek yok neyse dedım o urunude cok ıstıyordum sölese baska yerdende alırdım dedım artık burdan kımseden almam ta eskısehırden sıparıs verıordum arkdasıma aslen eskısehırlıyım her gıttıgımde alıordum sonra sımdı aradan 1 sene gectı ben söyledım aynı sekılde oda bana faceden temsılcı oldugunu söledı bende söledım bana dukkandada var katalog dedı ıı dedım dukyandan bak ozaman :) tmm dedı ve bb ııgeceler bu ınsanların amacları ne ben cözemedım cözen olursa yorum atın 1 arkadasım var suan tam var ınsallah buda benı hayal kırıklıgına uratmaz gercekten cok uzuluyorum aglıyorum ama benım hatam cok guvenmek canmdan ötebılmek

sanırsın ki bu yazdıkların olduğunda hepimiz yanındaydıkta her şeyi gördük biraz özenli yazarsan insanlar da ne demek istediğini anlar yorum yapabilirler...

Arkadaşım anlayabiliyorum seni.Nereden anlayacaksın diyebilirsin.Bana da oldu. Sen sakın değişme moralini yüksek tut.Haklının kim olduğunu bilmiyorum.Ama onlarsızda yaşıyorsun. Hayatın tek mahallendeki arkadaşlarınla sınırlı değil.Biraz kendine müsade ver başka arkadaş bul kendine. Bu dünya da mutlaka kendine göre birini bulursun. Benim sana tavsiyem takma kafana tamam anlıyorum seviyorsun ediyorsun arkadaşlarını ama kalıbına sığmamış arkadaşlığınız işte eksik kalmış bir şeyler. Takma kafana alışkanlık sadece.Haklısın bir vazo kırıldığında bile boşluğuna 1 hafta alışamıyorsun.Oluyor böyle şeyler doğal karşıla derim.Benim fikrim budur.

sanırsın ki bu yazdıkların olduğunda hepimiz yanındaydıkta her şeyi gördük biraz özenli yazarsan insanlar da ne demek istediğini anlar yorum yapabilirler...

vallahı kafam çok karışık ancak suan ıcın bukadar derdımı kısaca özetlıyebıldım uzun yazıp kımseyı sıkmak ıstemem zaten soruldugu taktırde tam anlamıyla yazada bılırım

cok karisik bende fazla anlamadim ama sunu söyleyebilirim cevren siki bir temizlik yap herkese guvenme.bu devirde saglam arkadas bulmak zor..yokta zaten..bir iki tane varsa onlara siki saril baskada arama..mesafeni koru hayatina sokma.

Canım seni öyle iyi anlıyorum ki... Sen değerleri olan bir insansın anladığım kadarıyla erkek arkadaşından ayrılma nedenine gelince kesinlikle seviyesiz davranmış gerekeni yapmışsın. Arkadaş konusuna gelince malesef bu durumu ben de yaşıyorum yeri geliyor alttan alıyorum yapılanları görmezden geldiğim çok oluyor. Bence arkadaş olayına bu kadar üzülme herzaman anlaşma olmuyor idare et "he" de geç ama sen dostum diyormuşsun o bambaşka bişey. Dostum diyebileceğim biri var mı benim şu an çevremde hayır yok :5: En son 5 yıl önce vardı ama araya mesafe girdi ve onu çok özlüyorum... Bir daha da olmadı. Yani o kadar kolay bi mesele değil dost olmak bir insana tam anlamıyla güvenmek... Sonradan böyle durumlar yaşanabiliyor o yüzden ben de insanlarla arama mesafe koyuyorum ama dostumu da çok özlüyorum... Sanırım benim yorumumda karışık oldu benim de kafam karıştı keşke bir dostum olsaydı...

Bir de şu var ki evet çok arkadaşım var ama ne kadarı sahte değil işte bu tartışılır malesef durum bu...

Son düzenleme:
Arkadaşım anlayabiliyorum seni.Nereden anlayacaksın diyebilirsin.Bana da oldu. Sen sakın değişme moralini yüksek tut.Haklının kim olduğunu bilmiyorum.Ama onlarsızda yaşıyorsun. Hayatın tek mahallendeki arkadaşlarınla sınırlı değil.Biraz kendine müsade ver başka arkadaş bul kendine. Bu dünya da mutlaka kendine göre birini bulursun. Benim sana tavsiyem takma kafana tamam anlıyorum seviyorsun ediyorsun arkadaşlarını ama kalıbına sığmamış arkadaşlığınız işte eksik kalmış bir şeyler. Takma kafana alışkanlık sadece.Haklısın bir vazo kırıldığında bile boşluğuna 1 hafta alışamıyorsun.Oluyor böyle şeyler doğal karşıla derim.Benim fikrim budur.

haddınden fazla deger verınce böyle oluyor ıste elımde degıl karsılacınca sınırlenıyorum ya dusun babası elınde sıgarayı göruyordu gızlıce ıcıyorduk ben ustume alıyordum hayır benım o ona tutması ıcın verdım dedıklerım oldu cok yalan söledım onlar ıcınbı gun hıc unutmam evde sıgara ıcmısler ogun benm ayagımdaa ıgne kırıldı sıkıldım evde onların oraya gıttım ve babası kokuyu duydu konu acıldı ve 2sı ıcmıs benım haberım yok ogun oraya gıtmedım adım dahı atmadım kavga cıktı aralarında babası dövıyordu ayırmaya calısıyordum suclu ben oldum sankı ben ıcmısım adam benı kapısından kovdu ve tekme attı hıc agzımı acmadım yıne evde gızlı gızlı agladım bırıde ben ıctım dıyemedı sonradan sölemıs ama ogunden sonra kapısının önunden dahı gecmedım ve yuzune bakmadım bende takmıyorum ama aklıma gelınce görunce aklıma gelıyor evet eksık bısıler ben onları korumıyacakdım fazla yuz vermıyecektım bak benden ıyısı olmazdı

Canım seni öyle iyi anlıyorum ki... Sen değerleri olan bir insansın anladığım kadarıyla erkek arkadaşından ayrılma nedenine gelince kesinlikle seviyesiz davranmış gerekeni yapmışsın. Arkadaş konusuna gelince malesef bu durumu ben de yaşıyorum yeri geliyor alttan alıyorum yapılanları görmezden geldiğim çok oluyor. Bence arkadaş olayına bu kadar üzülme herzaman anlaşma olmuyor idare et "he" de geç ama sen dostum diyormuşsun o bambaşka bişey. Dostum diyebileceğim biri var mı benim şu an çevremde hayır yok :5: En son 5 yıl önce vardı ama araya mesafe girdi ve onu çok özlüyorum... Bir daha da olmadı. Yani o kadar kolay bi mesele değil dost olmak bir insana tam anlamıyla güvenmek... Sonradan böyle durumlar yaşanabiliyor o yüzden ben de insanlarla arama mesafe koyuyorum ama dostumu da çok özlüyorum... Sanırım benim yorumumda karışık oldu benim de kafam karıştı keşke bir dostum olsaydı...

Bir de şu var ki evet çok arkadaşım var ama ne kadarı sahte değil işte bu tartışılır malesef durum bu...

yorumun ıcın cok teşekkur ederım canım artık kımseye guvenmıyorum ınsanlar cok degıstı devır degıstı vallahı ne yalan sölıyım benım 6 7 sene önce sohbet sıtesınde tanıstıgım bır kız arkadasım var o yanımdakılerden daha ıcten daha samımı gelıyor uzakta ama allah razı olsun benı hıc yanlız bırakmıyor bana ablalık edıyor arkadaslık edıyor bırıne sölesem aman salla yalan hepsı dıyo ama benım ıylıgım ıcın elınden gelenı yapıyor

cok karisik bende fazla anlamadim ama sunu söyleyebilirim cevren siki bir temizlik yap herkese guvenme.bu devirde saglam arkadas bulmak zor..yokta zaten..bir iki tane varsa onlara siki saril baskada arama..mesafeni koru hayatina sokma.

yorumun ıcın teşekkurler onları ugurladım zaten son 1 kaldı ama sanırım zamanı var o az daha kalsın onuda görelım bakalım sonra bıletını keserız

Okurken bile tuaf oldum....insanlara karşı çok ön yargılısın,her şeyde kendini haklı gören birine benziyorsun,senin hiç mi hatan olmadı peki,tabi onları buraya yazmadın..neyse madem insanları bu kadar beğenmiyorsun bence birazda kendini değiştir,egoist olma ve insanların karakterlerini değiştiremezsin ama hatalarını söyleyebilirsin.yukarıdaki yorumda biletini keseriz filan tarzı cümleler kullanmışsınız bir bayana hiç yakışmıyor böyle konuşmak..

Son düzenleme:
Okurken bile tuaf oldum....insanlara karşı çok ön yargılısın,her şeyde kendini haklı gören birine benziyorsun,senin hiç mi hatan olmadı peki,tabi onları buraya yazmadın..neyse madem insanları bu kadar beğenmiyorsun bence birazda kendini değiştir,egoist olma ve insanların karakterlerini değiştiremezsin ama hatalarını söyleyebilirsin.yukarıdaki yorumda biletini keseriz filan tarzı cümleler kullanmışsınız bir bayana hiç yakışmıyor böyle konuşmak..

ön yargılı degılım olmadım olmamda herseyde kendımı haklı görmuyorum ben hatam varsa kabul ederım neden etmıyımkı hatasız kul olmaz ama bunların kacıncı hatası bana

dost mu oda nee.dost dıye bırsey yok.ınsanların senden bır cıkarı oldugu surece dost gorunur ısı bıtınce baybay kuzum gıdıyorum :) saka bıryana aılen dısında kımseye guvenmemelısın

Back
X