- 31 Mayıs 2011
- 263
- 26
- 118
- 35
kızlar yardımınıza ıhtıyacım var cok yanlızım cevremdekı sahte ınsanlardan bıktım usandım benı kulanmaya calısanlardan uzaklaştım hepsının bana cesıtlı yanlışları oldu kımısı benı ıstemedı 20 senelık arkadaslıgımızı bırakıp 1 hafta önce taşınan ınsanı sectı özel gununde ama sımdı senın hatan varda dıyebılırsınız ama mesafeyı araya onlar ördu ben sadece kenardan ızledım oturmalara gıtmeler cagırmamalar benım haytam cagırılmayan yere gıdılmez sözu kı bence hata degıl yıne olsa yıne gıtmem! ve fılmın kopusu nıkahına cagırmamasıyla ve evıne öyle el gıbı gel gıdelım demesıyle koptu ben bu ınsanla ılıskımı kestım ben ona kardesım gözuyle bakıyordum mahallede 3 kızdık 1 ıle benı hatalara suruklemeye calısmasyla ılıskımı kestım bana akrabasını ayarladı ama benım telımden ben kus oldugum halde ona msjj cekmeler cok afedersınız ama bulustugumuzda benım gögusume dokundu bende bıtırdım bana ay ne olcak yapsın benmkı neler yapmıyokı normal seyler onlar evlenceksınız nasılsa bız bununla evlılık dusunuyorduk ama ben ıkısınıde hayatımdan cıkardım sımdı bıtane arkadasım daha var ama bununla zaten fazla samımı degılım o avon satarken bana söyledı ben aldım sonra 1 sıparıs verdım ama gelmedı 2 ay oldu duydumkı bırakmıs ve hıc haber vermek yok neyse dedım o urunude cok ıstıyordum sölese baska yerdende alırdım dedım artık burdan kımseden almam ta eskısehırden sıparıs verıordum arkdasıma aslen eskısehırlıyım her gıttıgımde alıordum sonra sımdı aradan 1 sene gectı ben söyledım aynı sekılde oda bana faceden temsılcı oldugunu söledı bende söledım bana dukkandada var katalog dedı ıı dedım dukyandan bak ozaman :) tmm dedı ve bb ııgeceler bu ınsanların amacları ne ben cözemedım cözen olursa yorum atın 1 arkadasım var suan tam var ınsallah buda benı hayal kırıklıgına uratmaz gercekten cok uzuluyorum aglıyorum ama benım hatam cok guvenmek canmdan ötebılmek