Çok arkadaş olmasına gerek yok. Olmasa da olur :)
Bende anlaşamıyorum 2 tane var onlarla da çok sık görüşmüyorum artık
Bende lisede uni de oyleydim hala oyleyim .cok az kisi ile gorusuyyorum eski arkadaslarla .simdi ise kimseyle oyle can ciger olmamaya calisiyorum.her sırrımi anlatmamaya. Cunku cok fazla tecrubede yasadim kazik yemek yonunden .birde simdi iliskiler cok bayat .insanlar menfaat duskunu.vefa unutulmus. Ama sunuda unutmamak lazim .herkese layik oldugu kiymeti verip uzulmemek lazim. .insanlar cig sut emmis varliklar herkes hata yapabilir. İnsanlardan zarar gelebilecegini bil ona gore sınır koy .yani insanlarla konus iletisim kur birseyler paylas.selam ver .empati yap.hal hatir sor.ama seni zor duruma dusurecek sirlarini soyleme.
Merhabalar...
Benim derdim çok büyük değil. Sadece sorun şu ki, arkadaş edinemiyorum. Kimse bana gercekten arkadaş olmak amacıyla yaklaşmıyor bunu farkettim. Bende onlara yaklasmiyorum aslında. Ama yapamıyorum denedim. Küçük bir tavırlarından soguyorum. Küçük bir hareketleri gözüme batıyor. Bana kendini beğenmiş kelimesini çok kullanıyor cevrem. Burnu havada dediklerini biliyorum. Oysa değilim sanırım, insanlari kucumsememeye çalışıyorum. Kucumsemem diyemem sevmedigim insanlari kucumsemisligim vardirsınıftaki kızlarla arkadaş olamıyorum. Büyük ihtimalle benim güvensizlik problemim yuzundendir. Guvenemiyorum. İşleri düşünce konusuyorlar benimle. Yakin arkadaslarimdan kazık yedim. Simdi de böyle oluyor. Kizlarla anlasamiyorum kisacasi. Hicbir kizla... Kuzenimle bile anlasamiyoruz. O da işi düşünce geliyor. Normalde hiç gelmez. Daha cok durum var kuzenimle ilgili. Iliskimiz kopuk. Kızlar beni yanlarında istemiyorlar. Böyle anlıyorum. Bu problemi nasıl cozebilirim?? Aslinda asosyal olsam da cok konuskan biriyim samimiyetine inandigim insanlarla kaynasabilirim. Sicak kanliyim da ama cevreme gosteremiyorum.
yaşın kaç?Merhabalar...
Benim derdim çok büyük değil. Sadece sorun şu ki, arkadaş edinemiyorum. Kimse bana gercekten arkadaş olmak amacıyla yaklaşmıyor bunu farkettim. Bende onlara yaklasmiyorum aslında. Ama yapamıyorum denedim. Küçük bir tavırlarından soguyorum. Küçük bir hareketleri gözüme batıyor. Bana kendini beğenmiş kelimesini çok kullanıyor cevrem. Burnu havada dediklerini biliyorum. Oysa değilim sanırım, insanlari kucumsememeye çalışıyorum. Kucumsemem diyemem sevmedigim insanlari kucumsemisligim vardirsınıftaki kızlarla arkadaş olamıyorum. Büyük ihtimalle benim güvensizlik problemim yuzundendir. Guvenemiyorum. İşleri düşünce konusuyorlar benimle. Yakin arkadaslarimdan kazık yedim. Simdi de böyle oluyor. Kizlarla anlasamiyorum kisacasi. Hicbir kizla... Kuzenimle bile anlasamiyoruz. O da işi düşünce geliyor. Normalde hiç gelmez. Daha cok durum var kuzenimle ilgili. Iliskimiz kopuk. Kızlar beni yanlarında istemiyorlar. Böyle anlıyorum. Bu problemi nasıl cozebilirim?? Aslinda asosyal olsam da cok konuskan biriyim samimiyetine inandigim insanlarla kaynasabilirim. Sicak kanliyim da ama cevreme gosteremiyorum.
Sorun güvensizlikle alakalı. Bunun tek çözümü var ufak tefek şeyleri görmeyeceksin, duymayacaksın. Size zarar vermiyorlarsa iyi geçinmeyi deneyebilirsiniz. Zaten bir süre sonra fark edeceksiniz ki samimi görünen yapmacık arkadaşların hepsi sadece geyik muhabbetine dayalı. Özellikle bayanlar arasında bir rekabettir alıp başını gider.
Bir de asıl önemli problem anlaşmak. Mesela hiç bir ortak noktam olmayan, konuşacak bir konu bulamadığım insanlarla vakit harcamıyorum. Çünkü nasılsın iyi misinden bu kadardır.
Örnek veriyorum. Ben bir kız arkadaşıma sence bu yakıştı mı diye sorduğumda gerçek cevabı isterim.
Soruyu sormamdaki kasıt içime sinmemiştir, samimi gördüğüm arkadaşım doğruyu söylesin fikir versin diye sormuşumdur.
Kötüyse kötü desin, güzelse güzel desin. Öyle değil böyle desin. Kimisi çıkıyor sen kötü görün diye güzel der, kimi kırmamak için güzel der. Kimi güzel olduğunda da kötü der. Kimi paracıdır. Kimi paracıdır. Fiyatı yüksekse güzel der
Açıkçası harbi arkadaşlık bu devirde zor. Sanal alemle beraber ilişkilerde sanallaştı. Gerçek arkadaşlık çok nadir var.
Erkek bir kanka çok daha iyi oluyorKıvırmaca yok ne düşünüyorsa pat diye söylüyor ama onlarlada seviyeyi korumak büyük dert. Sonra bazıları aşık oluyor size. Yine arkadaşınızdan oluyorsunuz. ayyy çok uzun oldu. Bende çok dertliymişim bu konuda
24yaşın kaç?
Küçükken de asosyal bir yapının olması lazım. Sonradna olmaz bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?