Arkadas gibi gorunwn dusman gorumce

Gicik Bide benim aldigim saati takip hala foto cekiyor atiyor whatsapp resmine kimle nerde geziyosa
Bunlar bence seni bira saf buldular
Yüklenmişler sana
Hani sen dedin ya, evim arabam var ve çalışıyorsun,ondan hallice maaşın da var
Ohh işi evi arabası var,banada abayı yakmış zaten,birde saf iyi niyetli bişeyi çakmaz mı dediler acaba
Sen bence iyice bir düşün.
Aç gözünü canım ezdirme bunlara kendini

Güzel kardeşim. Yaradan sana perşembe den önce carsamba nin gelişini göstermiş.

Hiç arkana bakma . Evlenirsen bundan daha da beter durumlar ile karşılaşacaksin

Senin yapacağin tek şey. Şükür namazi kılmak bol bol. Verilmis sadakan varmış.

Tam iki yuzlu oynadi.bir gun once balim bocegim ertesi gun ben yokum bende bunun farkindayim ama nedensizlik beni deli ediyor sacma bahaneler aylar once olmus bitmis konusulmus seyler benimki sadece sizinle konusup kendimi teselli etmek
Zararın neresinden dönerseniz kardır size gerçekten değer veren bir insanla evlilik yapmanızı dilerim. Şu an bu durum canınızı yakıyor olabilir ama ileride şükredeceksiniz bence.

Bunlar bence seni bira saf buldular
Yüklenmişler sana
Hani sen dedin ya, evim arabam var ve çalışıyorsun,ondan hallice maaşın da var
Ohh işi evi arabası var,banada abayı yakmış zaten,birde saf iyi niyetli bişeyi çakmaz mı dediler acaba
Sen bence iyice bir düşün.
Aç gözünü canım ezdirme bunlara kendini
Evt ben herseyi yapmaya hazirdim saf gibi cunku ikna edilmesi cok kolay bi insanim hemen inanirim inat etmem ebru da bunu cok iyi biliyordu diger abilerinin esine laf geciremiyor cunku kocalaro arkalarinda duruyor .Keske cemde bana deseydi arkandayim diye .PArayi sevmem ama paracikla suclanmak zoruma gidiyor

Güzel Türkçe’miz değil mi ???Keşke araya nokta,virgül koysaydın.Biz de konunu anlayıp,yorum yapalım.

Doğru söylüyorsunuz. Yazan oldu mu bilmiyorum, nokta ve virgülden sonra boşluk da bırakmak gerekiyor. Resmî yazışmalarda virgülden sonra 1, noktadan sonra 2 boşluk bırakılır. Ama böyle resmî olmayan yazışmalarda birer boşluk yeterli geliyor.

Cok samimi oldugum bir arkadasimdi yillarca bana abisini soyledi en sonunda tanistik abisiyle ve iki ay sonra nisanlandik hersey cok guzeldisonrasins basladi kavgalar bana hesapci kitapsin demeler sen tehlikelisin demeler bagirmalar diyorum ne oldu sana neden degistin megersem dost bildigim yilanmis ben ne istesem sen abimden bunumi istedin ne gerek var gibisund3n zaten kendusi mutsuz bi evlilik yasiuor 5 ayinda aldatildi ugrascak is ariyor surekli bana muhalefet abim sana ni tek tas alsin sanki eskilerin aldimi vs vs gibi ben dugun dernek nisan kona bisey istemedim sevmemde sadece balayi neyse gecen hafta buna ne kazik girdiyse hortladi beni olmadik seylerle sucladi bende nisanlima aslind aonlari kardesinin yaptigini ispat ettim ve terkedildim seni yuzunden kardesimw inanmadim diyor saka gibi seviyorum ama ona arkamda adam gibi duracaksan basimin ustunde yerin var dedim ses yok esyalari var bilezik var gelinlik var kaldilar bende babasiylada konusmamis yabi bana babasi oyle dedi annemlere soyledim ama gelmesiji istiyorum arkamda dursun arasam acmaz aramasam suruncemedeyim kafayi yicem

İspat ettiğiniz halde terketmiş. Bence artık dönse bile kabul etmeyin.

Doğru söylüyorsunuz. Yazan oldu mu bilmiyorum, nokta ve virgülden sonra boşluk da bırakmak gerekiyor. Resmî yazışmalarda virgülden sonra 1, noktadan sonra 2 boşluk bırakılır. Ama böyle resmî olmayan yazışmalarda birer boşluk yeterli geliyor.
Ay inanin su an su imla kurallarina takiliacak durumda degilim ya burda benim hayallerim onurum catir catir yikiliyor iki virgule takilmaniz tuhaf

Ay inanin su an su imla kurallarina takiliacak durumda degilim ya burda benim hayallerim onurum catir catir yikiliyor iki virgule takilmaniz tuhaf

Benim dediğim hatayı yapan siz değilsiniz zaten. Size nokta, virgül kullanın diyen arkadaş, nokta ve virgülden sonra boşluk bırakmamış. Böyle yazılar görünce okumakta zorlanıyorum. Kibarca onu belirtmek istemiştim.

Konunuza yorum olarak da “İspat ettiğiniz halde terketmiş. Bence artık dönse bile kabul etmeyin” yazmıştım.

Babasi ceme kizgin kardesine ayri kizgin benim oglum adam degilki dedi beni aramadi dedi arasa soyleyecegimi biliyorum o ikisine dedi annesi yok zaten banasinin esi ikinci esi o ikisi kapimq bacama gelmesinler dedi ve hala babasina ne soyledi bilmiyorum buyuk ihtimalle kardesi beni yerden yere vuracaktir
Arasa bile dönme bence.Ev aile kuracak bir adam gibi görunmuyor.Allah kurtarmis bazen zorlamamak lazim sartlari.Sen de zorlama bence yasin 37 olabilir allah iyilerle karsilastirsin ileri bak

Eğer ben nişanlınin yerinde olsaydım ve yıllardır kardeşimi tanıyan arkadaş olan kız birden bana kardeşimi kötüleyip ispatlarla vs anlatmaya çalışsaydı aynı nişanlınız gibi arkama bakmadan kaçardım. Bu kadar yıllık arkadaşınız hakkinda 'buna ne kazık girdiyse' yazabiliyorsanız sizi hiç iyi bir insan olarak göremedim. Düşün yakalarından lütfen.
işte beklediğim aykırı yorum. herkes aynı şeyleri yazmış bari ben farklı bir şey deneyeyim de havam olsun ekolünün bu konudaki öncüsü olduğunuz için teşekkür ederim, sizi kendi konularıma da bekliyorum. konu sahibi o lafları bir birikmişliğin etkisiyle söylemesine rağmen, sanki durduk yere böyle bir tavra girmiş gibi anlayıp empoze etmeniz, iki kişinin arasına girilmemesi gerektiğini bilmeyip abimi koruyorum ayağına her şeye burnunu sokup insanların arasını bozan görümceyi kelime oyunlarıyla haklı ve onurlu bir direnişin öncüsü gibi lanse etmek her babayiğidin harcı olamaz.
e tabii ki abiye de yazık. kendi kardeşi varken nişanlı kişisi kimsenin umrunda olmamalı.
ama konu sahibine biraz daha yüklenmeliydiniz. sonuçta bu kadar olay yaşayıp da tepki vermek onu haksız yapıyor. performansınızı eksik buldum. birazcık daha laf soksaydınız 10/10 verirdim. ama şu an 9 points verebiliyorum en fazla.

Kusura bakmayın da üslübunuz çok kötü. Siz görümceniz için neler yazmışsınız yok kazıklar falan tövbe bismillah. Senin yarın aldatılmayacağının ne garantisi var? Bi laf vardır kınama keşi gelir başa. Daha nişanlıyken karşılıklı birbirinize karşı dolduruyorsunuz adamı. Resmen iki tarafın ortasında kalmış. O adam seni alırsa işte o zaman yandı!

Kusura bakmayın da üslübunuz çok kötü. Siz görümceniz için neler yazmışsınız yok kazıklar falan tövbe bismillah. Senin yatın aldatılmayacağının be garantisi var? Bi laf vardır kınama keşi gelir başa. Daha nişanlıyken karşılıklı birbirinize karşı dolduruyorsunuz adamı. Resmen iki tarafın ortasında kalmış.
Abisine benim icin kaşar o abi diyen bir insan icin inanin az bile soyledim kaşar daha en basit kelimesi bana attigi iftiralariburaya yazmaya dilim varmaz ayni durumda siz olsaydiniz ne yapardiniz merak ediyorum

Arasa bile dönme bence.Ev aile kuracak bir adam gibi görunmuyor.Allah kurtarmis bazen zorlamamak lazim sartlari.Sen de zorlama bence yasin 37 olabilir allah iyilerle karsilastirsin ileri bak
15 yasindaki ergenler gibi kusup engelellediklerinimi yazayim suclu oldugu halde attigi triplerimi bende hata en basta alttan almayacaktim

işte beklediğim aykırı yorum. herkes aynı şeyleri yazmış bari ben farklı bir şey deneyeyim de havam olsun ekolünün bu konudaki öncüsü olduğunuz için teşekkür ederim, sizi kendi konularıma da bekliyorum. konu sahibi o lafları bir birikmişliğin etkisiyle söylemesine rağmen, sanki durduk yere böyle bir tavra girmiş gibi anlayıp empoze etmeniz, iki kişinin arasına girilmemesi gerektiğini bilmeyip abimi koruyorum ayağına her şeye burnunu sokup insanların arasını bozan görümceyi kelime oyunlarıyla haklı ve onurlu bir direnişin öncüsü gibi lanse etmek her babayiğidin harcı olamaz.
e tabii ki abiye de yazık. kendi kardeşi varken nişanlı kişisi kimsenin umrunda olmamalı.
ama konu sahibine biraz daha yüklenmeliydiniz. sonuçta bu kadar olay yaşayıp da tepki vermek onu haksız yapıyor. performansınızı eksik buldum. birazcık daha laf soksaydınız 10/10 verirdim. ama şu an 9 points verebiliyorum en fazla.
Bana tercuman oldunuz tsk ederim

Çabanıza hayran kaldım.

Dahaa anlatamadiklarim var anlatsam hepten bana salakmissim dersiniz cok sevdigim icin cok kotulemek istemiyorum
neyse işte, yaşınız kaç bilmiyorum ama arkadaş dost bilmem ne onlar da bir yaştan sonra önemsiz olabiliyor. sıralamada bayaa gerideler yani ne kadar iyi olurlarsa olsunlar. kötüyse bitirin ilişkinizi. nişanlınızla da bence bitirin. 2 ay olmuş daha ya da biraz daha fazla bir süre, herhalde ölmezsiniz aşkınızdan.

Back
X