- 23 Şubat 2016
- 158
- 29
- 18
- Konu Sahibi sendebenmgibi
Gurbette yaşamanın en zor yanı arkadaşın olmaması tüm gurbette kiler allah sabır versin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En azından şehir yabaBazen memlekette gurbet oluyor. Arkadaşlar yabancı.
Maalesef küçük bir ilçe kurs sosyal aktivite sıfır 5 senedir buşehirdeyim artık bir düzen bir çevre edinmeliyim birde kızım var ben yalnızlık çekiyorm oda benle beraber çekiyor yani bu şehirde bir cevre şart bnm içinForumda yaşanılan şehirlerle ilgili bir bölüm vardı. Hangi şehirdeyseniz o topiğe bir bakın, forumdaki hanımlarla tanışırsınız. Hatta reelde d egörüşürsünüz :) arkadaş evet çok gerekli ama yok diye de bu kadar üzülmeyin. Zaten ortalama 7 senede bir en yakın arkadaş bile değişiyormuş, vakit geçirecek kadar birkaç kişiyle tanışıklığınız olsa yeterli. Türkiyede belediyelerin kadınlar için kursları oluyor,orada varsa onlara katılın. Birçok yeni insanla tanışırsınız :) hatta ben yurtdışında yaşıyor olsam dilediğim bir bölümü okurdum sınavsız ise, üniversitede. Ondan ala sosyal ortam mı olur :) bakın bunu da değerlendirebilirsiniz imkanınız varsa :)
Hangi il,e hangi şehir? Forumda memleketler yaşanılan yerler gibi bir bölümdü oraya bir bakın, belki buradan birileri çıkar. Allah yardımcınız olsun umarım kısa zamanda güzel arkadaşlar edinirsiniz. Forumda vakit geçirirsiniz en kötü ihtimalle. Artık arkadaşlıklar sanal oluyor zaten.Maalesef küçük bir ilçe kurs sosyal aktivite sıfır 5 senedir buşehirdeyim artık bir düzen bir çevre edinmeliyim birde kızım var ben yalnızlık çekiyorm oda benle beraber çekiyor yani bu şehirde bir cevre şart bnm için
Böyle düşünürsen olmaz bence enbasta kendimizi sevmeliyiz güvenmeliyız ki başkaları da bizi sevsinBurdada bir muhabbet bulamadım bende var sanırım bir sorun