arkadaş için yalan söyledim pişman oldum

dinamikk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Mart 2015
678
278
Sabah sabah aynı yurtta kaldığım arkadaşımın erkek arkadaşı tarafından uyandırıldım..bana kız arkadaşını soruyo dün akşam aramıştı beni.. ulaşamıyorum diye bende ben bilmiyorum haberim yok deyip kapamıştım telefonu.Bu sabah ta arkadaşım whatsapp tan bana mesaj atmış benimki seni ararsa sorarsa, sizde olduğumu söyle yazmış bende mesajını görmemiştim çocuk sabah uykudan uyandırınca tabi yine yok bizde dedim.Oda yok mu bana sizde olduğunu söylüyo demek ki bişeyler karıştırıyo bu deyip kapadı teli.Sonra bende arkadaşıma anlattım mesajını görmemiştim seni sorunca bende direk yok bizde dedim, dedim. oda yalan söyle evet bizde de ama bana söyletmiyo de, oyüzden sana burda yok diye yalan söyledim bizde de, dedi.Bende idare ediyim diye çocuğa tekrar yazdım bizde kalıyo ama sana haber vermemi istemiyo diye sabah öyle dedim yazdım.Sonra çocuk habire beni arıyo kızı istiyo.Kaldım yalanın ortasında..arkadaşımda rica ediyo.Nese sonra çocuk açmıyorum telefonu diye inanmadı oraya geliyorum ben diyo arkadaşım salla boşver gelemez cevap atma diyo.Çocuk bana hakaret etti küfür etti sende ona uydun sen de onun gibi ka.... sın falan, neler yazmış...sinirlerim zıpladı.Arkadaşımı idare ettiğime nasıl pişman oldum küfürlerine katlanamıyorum ne yapsam şmdi

Size yapılmasını istemediğiniz bir şeyi başkasına yapmayacaksınız.

Arkadaşınız neden böyle davranıyor?

Keske hic girmeseydiniz bu ise bastan bu ne bicim iliski ben onuda anlamadim cocukta saygisizin onde gideni size ne hakla kufur ediyo keske verseydiniz agzinin payini birakin ne halleri varsa gorsun boyle arkadas mi olur.

engelledim çocuğu.daha da kızdı devamlı normalden mesaj atıyo...İlk defa böyle bi durum yaşıyorum hakaret yiyorum ya

Ergenlikten kalma bir çocuk. En az onun kadar ergen bir arkadaş. Valla isin zor kardeş, bence bundan sonrasına karışma.

kıza inanmadı.Arkadaşıma diyorum bana küfür ediyo yeter sabrım kalmadı diyorum oda seni kızdırmaya çalışıyo kanma ona özür dilerim seni bu duruma soktum ama idare et diyo

Arkadaşını bu denli zor durumda bırakandan arkadaş olmaz.

Kız arkadaşınızı arayıp müdahale etmesini söyleyin. Yoksa gerçeği anlatırım diyin alsın ergen sevgilisini başınızdan.

Arkadaşını bu denli zor durumda bırakandan arkadaş olmaz.

Kız arkadaşınızı arayıp müdahale etmesini söyleyin. Yoksa gerçeği anlatırım diyin alsın ergen sevgilisini başınızdan.

söyledim kıza ama boşver diyo salla diyo. Hakikaten sırf o kendini düşündüğünden ben ne durumda kaldım ya

benimde kuzenim böyle yapmıştı .sonra sevgilisi bna mesaj attı diye bana küstü.kıskandı.sevgilsini ayartmışım.kuzenmle 2 yıldır görüşmüyorm .

benimde kuzenim böyle yapmıştı .sonra sevgilisi bna mesaj attı diye bana küstü.kıskandı.sevgilsini ayartmışım.kuzenmle 2 yıldır görüşmüyorm .

kimse için bişey yapmamak lazım gerçekten.insan kullanıyolar

söyledim kıza ama boşver diyo salla diyo. Hakikaten sırf o kendini düşündüğünden ben ne durumda kaldım ya
Kuzenimin başına geldi benzer olay ve dayanamayıp gerçeği anlattı. Senelerdir arkadaşı ile görünmüyor.

Sonuç kız onu hiç anlamadı. Yani olan sana olacak arkadaşım. Çok sert bi şekilde arkadaşını son kez uyar. Tepki vermez ise gerçeği söyleyeceğini tekrar et.

Küfür hakaret yemek ne demek? Hemde başka biri yüzünden.

Bu kadar rahat yalan söyleyip başkalarını da alet eden birinden hayır gelmez.

X