Arkadaş kalalım dedi?

Dilaraktasss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2017
3
1
1
26
Ben bir çocuğu seviyorum fakat o bana karşı neler hissettiği belli değil 8 aydır bu durum böyle bu arada o Ankara da üniversite okuyor ben ise İstanbul da lise son öğrencisiyim ve beni 2 hafta da 1 arıyor kendisi çok rahat biri ben bunu aradım ve bu durum böyle olmaz sen yoluna ben yoluma dedim o da arkadaş kalmak istiyorum seninle konuşmak hoşuma gidiyor ve açık kapı bırakmıyorsun dedi ve bunu söylerken sesi titredi yine aynı 2 hafta da 1 arıyor sizce bunun amacı nedir?

Canı sıkıldıkça seni arıyor üzgünüm ama böyle üniversitede biriyle tanışırsa görüşür bence. Öylesine arıyor seni. Bmyle yapan insanlar olabiliyor

Sesi titrememistir bence.
Valla benim hayatimda vardi oyle biri 9 ay falan ayni 2 hafta bir ariyodu ne oldugunuz belli degildi bende o sira esimle konusmaya basladim 5 ayda evlenmistik niyet dedigin durum zaten bellidir.

Bosver ne oldugu belirsiz bir ikiskiye baglama kendini.
Boyle kararsiz insanlar cok yorucu.
Bu belirsizlige sen bir son ver.Universiteye baslayinca yeni insanlarla tanisirsin.

Böyle aklı karışık insanlardan uzak dur yaşın da küçük zaten. Şimdi 2 hafta da bir arar başkasıyla tanışınca hiç aramayabilir daha çok üzülürsün. İnsanlar tuhaf gerçekten.

Back
X