Aklıma takılan birşey var ve sizlere sormak istedim bunu.9-10 gün önce erkek arkadaşımdan ayrıldım.Zaten çok kısa bir süre flört ettik(2 ay).Ayrılma sebebimizde onun geçmişiyle ilgili bazı şeyleri tamamen silememiş olmasıydı(genelde böyle diyince herkesin aklına 'eski kız arkadaşını mı unutamadı?' gibi bi soru geliyo ama öyle bi'şey diil) ve bu yüzden zaman zaman istemeden bile olsa beni üzüyodu.Başka da hiç bi' sorunumuz yoktu.Herneyse biz gayet medeni bi' şekilde ayrıldık
En son ki telefon konuşmamızda bana dedi ki kısa bi süre bile olsa güzel şeyler yaşadık,ama olmayacağını anladık,artık iki arkadaş gibi konuşur, görüşürüz öyle değil mi? dedi.O an benim dikkatim dağılmıştı gürültülü bi ortamdaydım ve o an onun ne dediğinin çokta farkında olmadan tabii sana katılıyorum diyiverdim.Sonradan dank etti bana tabii.Neyse bi'kaç gün geçti ve bana msj attı hal hatır sormak için.Bende yanıtladım.Ve devamı geldi.Hep 1 gün arayla bana msj attı.O mesaj atmadan ben atmıyorum sadece o attığında yanıtlamam gereken bi' msjsa yanıtlıyorum o kadar.Sohbeti de uzatmıyoruz.Hal hatır sormaktan ileri gitmiyoruz ikimizde zaten genelde son mesajı o atıyo ben daha bşy yazmıyorum.Zaten yeniden başlamak istiyosa bile bunu kolay kolay dile getiremez diye düşünüyorum.Çünkü ilişkimizin şu an kaldığı yerden yürümesi çok zor ve ben kolay kolay böyle bşyi kabul etmem o da biliyo az çok.Ayrılırken bile birbirimize çok değer verdiğimizi söyleyerek ayrıldık.Sonuçta gerçekten sevdiyse/hala seviyosa arkadaşça konuşmak onu rahatsız etmiyo mu yani?
Herneyse çok uzattım.Gelelim sadede :) Benle çıkarken eski kız arkadaşlarından hiçbiriyle konuşmadığını söylüyodu.Bu ona saçma geliyodu yani eskilerden biriyle arkadaş kalmak falan.Şimdi onun veya benim hayatıma yeni biri girdiğinde yine bunlar saçma gelicek muhabbeti kesicez ve bi' taraf belkide bu duruma üzülücek.E öyle olacağına şimdiden muhabbeti tamamen bitirmek daha mantıklı değil mi?Kısacası benimle niye arkadaş kalmak istediğini anlamadım.Tüm bunları ona sormak istiyorum yani ara ara bana msj atması, neden böyle davrandığı... ama yanlış anlamasından da korkuyorum, ona bunları sorduğumda benim onunla konuşmak istemediğimi veya bunların benim canımı yaktığını düşünebilir.Sizce tüm bunların nedeni ne olabilir?

Herneyse çok uzattım.Gelelim sadede :) Benle çıkarken eski kız arkadaşlarından hiçbiriyle konuşmadığını söylüyodu.Bu ona saçma geliyodu yani eskilerden biriyle arkadaş kalmak falan.Şimdi onun veya benim hayatıma yeni biri girdiğinde yine bunlar saçma gelicek muhabbeti kesicez ve bi' taraf belkide bu duruma üzülücek.E öyle olacağına şimdiden muhabbeti tamamen bitirmek daha mantıklı değil mi?Kısacası benimle niye arkadaş kalmak istediğini anlamadım.Tüm bunları ona sormak istiyorum yani ara ara bana msj atması, neden böyle davrandığı... ama yanlış anlamasından da korkuyorum, ona bunları sorduğumda benim onunla konuşmak istemediğimi veya bunların benim canımı yaktığını düşünebilir.Sizce tüm bunların nedeni ne olabilir?