Arkadas kaybı

tambirleydiii

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2018
354
317
23
Şu an aşırı üzgünüm.. dostum dediğim canım kanım bildiğim insana aşırı kırgınım. Yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezken Aslında ben yanlış anladığımı o kadar da iyi olmadığımızı gösterdi bana .. kendi kendime gelin güvey olmuşum bi nevi.
OIna attığım sitem dolu mesajı gitti instagramda storyde paylaştı.. bide altına “siz böyle olmayın” bilmem ne yazmış üstüne üstlğk adımı bile gizlememiş. Birileri görmüş görmemiş cok önemli değil ama yaptığı bu ayıbı ben unutamam artık.. hep yanlış insanları kendime dost sevgili secmişim gep hep bi kazık hata kesin bende kesin bilgi yayalım. Bunların baska biacıklaması olamaz.
Bu zamana kadar onla cok tartıştık ettik hepsini unuttum b12 eksikliği var ama bunu alzehiemer(böylemiyazılıyobu) olsam da unutmam

O değilde tartıştığımız konuları unutmamızin sebebi b12 eksikliği miymiş

Ben olsam o arkadasin evini basar o paylastigi telefonu bir guzel parcalardim. Telefonun fotosunu da instagramda paylasirdim. Icimin yaglari erirdi. Ooh mis.. Ne munasebet yani ben sana atmisim o msji ne gerek var salak sacma millete afise etmeye. Arkadas bozuntusu tam bir gerzekmis. Ay ben bile sinir oldum burdan. Valla sen naparsn bilmem ama ben olsam o hareketi ona yedirirdim. Sen yine de bana uyma.

Ben Allaha havale etmeyi tercih ediyorum

Kalitesi Kalitesini ortaya koymuş demek ki.

Kusura bakmayın arkadaşınız (artık eski mi demeliyim?) ama gerçekten yaptığı basitlik. Sizin aranızda ne geçtiyse aranızda kalmalıydı, hikayeye adınızı gizlemeden koymak vs, ne gerek var böyle şeylere?

Ama ben cok üzülüyorum cok seviyordum değer veriyordum ona. Zaten cok arkadası olan birisi değilim arkadaslarımı kaybettikçede üzülüyorum

Benim de 23 yasina kadar canim cigerim dedigim dostlarim vardi. 23 yas donum noktammidir bilmiyorum hepsi yok oldular yani üzme kendini...

Arkadaş müsveddesi ergenlikten çıkamamış demek ki ayrıca da o kendini rezil etmiş. Sizlik bi durum yok, kalitesizliğini instagram alemi görmüş oldu.

Arkadaşınızın yaptığı suç, haberleşmenin gizliliğini ihlale girer bence bu.
Kimse kimsenin konuşmasını alıp malzeme yapamaz böyle kendine.
Ben sizin yerinizde olsam ekran görüntüsü alıp şikayetçi olurdum.

“Kişinin Kendisiyle Yapılan Haberleşme İçeriğini İfşa Edilmesi” Suretiyle Gizliliği İhlal Etmesi ve Cezası (TCK md.132/3)
Yaptığı şey bu kapsama giriyor sanırım.
Instagram hikayede olması durumu ne derece etkiler bilmiyorum ama ifşa edilen şeyin algılanıp algılanmamasının önemli olmadığını, algılanabilme imkanı varsa suç olduğunu okudum.

Uğraşmak ister misiniz bilmem ama ben olsam uğraşırdım sanırım. Şu an bunu bulmaya uğraşmış insanım sonuçta

Ay bunu yap lütfen konu sahibi. İçimiz böyle soğur anca hepimiz sinir olduk

Benim bir arkadaşım diğerine tazminat davası açmıştı gayet de haklıydı. Haksız olan yalvar yakar peşini bırakmadı dava açan kızın. En son ne oldu bilmiyorum merak ettim gece gece.

Ben de bun yazacaktım. Kesinlikle şikayetçi olun ki yaptığının ne denli yanlış olduğunu zor yoldan öğrensin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…