• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaş kazığı

benimde lisede arkadaş grubum vardı. diğer ikisi küsmüştü birbirine konuşmuyorlardı. sonra okul bitti benimle konuşan küs olduğu kızla barıştı sonra ikisi birden beni sildi :KK53: çokta tınnn. asıl kazık diye adlandırılanları görmemişsin sevin :KK14:

Ben lise ve ğniversite arkadaşlıklarından çok zarar gördüm nedeni rekabet ve kıskançlık bence takmayın dahi siz kendi hayat keyfinizi düşürmüş oluyorsunuz, öyle gerçek arkadaşlıklar çocukluk olandır kalanı Fasa fiso.

Genelde oluyor böyle şeyler ben o yüzden lisede bunun gibi çok çok yakın arkadaşlıklar kurmadım. Herkese karşı mesafeliydim. Bu yıl üniversiteye başladım,oradakilere karşı da öyleyim,mesafeliyim.
Çok çok yakın arkadaşım olan 4 kişi var.Arkadaşlıktan öte kardeşim gibidirler.Hatta biri 12 yıldır arkadaşım diğerleriyse 6-7 yıllık arkadaşım.Ben onlarla aşırı yakınım,her şeyimi bilirler,ben de onlarınkini.
O yüzden okulda çok yakın arkadaş edinmek için uğraşmıyorum.Eğer uğraşsam bile tüm özelimi anlatmam diğer 4 arkadaşıma anlattığım gibi.
Arkadaş seçimi yapmak gerçekten çok önemlidir. Bir dahakine daha dikkatli ol :)
He bu arada bu herkesin başına geliyor.Sana karşı o kişinin arkasından konuşur diğer gün bir bakarsın onunla buluşmuş,fotoğraflar çekinip internete koymuşlar.Seni davet bile etmemişlerdir.Haya böyle.Her şeyi kafaya takacak olursak ohoo öldük biz :) :)

Genelde oluyor böyle şeyler ben o yüzden lisede bunun gibi çok çok yakın arkadaşlıklar kurmadım. Herkese karşı mesafeliydim. Bu yıl üniversiteye başladım,oradakilere karşı da öyleyim,mesafeliyim.
Çok çok yakın arkadaşım olan 4 kişi var.Arkadaşlıktan öte kardeşim gibidirler.Hatta biri 12 yıldır arkadaşım diğerleriyse 6-7 yıllık arkadaşım.Ben onlarla aşırı yakınım,her şeyimi bilirler,ben de onlarınkini.
O yüzden okulda çok yakın arkadaş edinmek için uğraşmıyorum.Eğer uğraşsam bile tüm özelimi anlatmam diğer 4 arkadaşıma anlattığım gibi.
Arkadaş seçimi yapmak gerçekten çok önemlidir. Bir dahakine daha dikkatli ol :)
He bu arada bu herkesin başına geliyor.Sana karşı o kişinin arkasından konuşur diğer gün bir bakarsın onunla buluşmuş,fotoğraflar çekinip internete koymuşlar.Seni davet bile etmemişlerdir.Haya böyle.Her şeyi kafaya takacak olursak ohoo öldük biz :) :)
Tamda anlattığın gibi oldu. Öyle maalesef kimin gerçek dostumun olduğunu keşke böyle ogrenmeseydim.

Sizi cok iyi anliyorum.Maalesef insanlar boyle riyakar ve karaktersiz olabiliyor.Ben sizden cok daha buyugunu yemistim.Ama zamanla alisiliyor ve daha sonra keske kendimi yipratmasaydim uzmeseydim diyorsunuz

Back
X