- 3 Ağustos 2012
- 5.252
- 15.277
- 448
Tuğba sen misin sjdjdkfBen de biriyle Keke olmuştum onu telefonda X iş X ev diye değil Keke Şeref, Keke Namus diye kaydetmiştim olabiliyor böyle şeyler bence yanlış yok.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tuğba sen misin sjdjdkfBen de biriyle Keke olmuştum onu telefonda X iş X ev diye değil Keke Şeref, Keke Namus diye kaydetmiştim olabiliyor böyle şeyler bence yanlış yok.
Tuğba sen misin sjdjdkf
Bacı kontenjanı bu sene için doldu. Seneye tekrar başvuru yapınız.Bacin olabilir miyimbenim hic bacim olmadi
Bir yazarım iki yazarım bir daha yazmam ama karşı tarafta böyle bir durum varsa rahatsız oluyorsam açıkça belli ederim sonuçta hala çokta samimi olmadığım birisii300 tane de bulabilir, hic sorun değil :) Birde ne muhtacı Allah aşkınanasil bir profil canlandı gözünüzde, anlayamadım. Kiz gayet işinde gücünde, arkadas cevreside var.
Diyelim ki senin bir arkadasin var, sık sık yaziyorsun, buluşmak istiyorsun. O da genelde geç cevap veriyor ve nadir buluşuyorsunuz, ayda 1 gibi. Simdi sen bu arkadasa ayni tempoda yazmaya devam mi edersin yoksa "demek ki cok yakin bir münasebet istemiyor, bende yazmayayım veya bundan sonra daha az yazayım" mi dersin?
Bir zamanlar kekem Tuğbaydı, sonra unuttu beniSeninde mi keken var mı :) Elif adım o kim![]()
Bunun ki basic paket , pro’ya geçememişBu iş mi Allah aşkınıza? Kontenjan dolu diyip red ediyorsunuzay böylesini de ilk defa duyuyorum. Kadından hoşlanmıyorsanız, muhabbetini sevmiyorsanız görüşmezsiniz. Seviyorsanız görüşürsünüz.
Bacı kontenjanı açılınca yazın madem ne diyelim![]()
Bir zamanlar kekem Tuğbaydı, sonra unuttu beni![]()
Ay yok, o gözle bakmadım ama kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum. Sadece fazla samimi olmak istiyor sanırım, ama niye ben, onu da anlamış değilimSizinde deyiminizle bu bacınıza nedense pek güvenemedim ben. Size yakınlaşmaya çalışıp sizden koparmak istediği bişey mi var ki böyle yakın duruyor size
1-2 gün sonra da yazmayınBende cebap yazmıyorum veya 1 2 gün sonra yazıyorum ama uzaklasmiyor.
Bilememdim ki şimdiAy yok, o gözle bakmadım ama kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum. Sadece fazla samimi olmak istiyor sanırım, ama niye ben, onu da anlamış değilim![]()
Bende bilemedim vallahBilememdim ki şimdi![]()
Hahaha alemsin kızYazık kadını bacısız bıraktın kız zalımsın.