Bacı olmak isteyen arkadaş

Allah aşkına biriniz şu konu sahibinin arkadaşıyla bacı olsun artık.

300 tane de bulabilir, hic sorun değil :) Birde ne muhtacı Allah aşkına 😂 nasil bir profil canlandı gözünüzde, anlayamadım. Kiz gayet işinde gücünde, arkadas cevreside var.
Diyelim ki senin bir arkadasin var, sık sık yaziyorsun, buluşmak istiyorsun. O da genelde geç cevap veriyor ve nadir buluşuyorsunuz, ayda 1 gibi. Simdi sen bu arkadasa ayni tempoda yazmaya devam mi edersin yoksa "demek ki cok yakin bir münasebet istemiyor, bende yazmayayım veya bundan sonra daha az yazayım" mi dersin?
Bir yazarım iki yazarım bir daha yazmam ama karşı tarafta böyle bir durum varsa rahatsız oluyorsam açıkça belli ederim sonuçta hala çokta samimi olmadığım birisii

Sizinde deyiminizle bu bacınıza nedense pek güvenemedim ben. Size yakınlaşmaya çalışıp sizden koparmak istediği bişey mi var ki böyle yakın duruyor size

Bu nasıl kibir ya. İnşallah yapayalnız kalırsınız.
Karşı taraf sizi “insan” yerine koymus, yakın hissetmiş.
Yüzüne gülüp arkasından demediğiniz kalmadı.
Sizin gibi biriyle zaten yakınlaşmaya çalışması hata.

Bu iş mi Allah aşkınıza? Kontenjan dolu diyip red ediyorsunuz🤣 ay böylesini de ilk defa duyuyorum. Kadından hoşlanmıyorsanız, muhabbetini sevmiyorsanız görüşmezsiniz. Seviyorsanız görüşürsünüz.
Bacı kontenjanı açılınca yazın madem ne diyelim🤣
Bunun ki basic paket , pro’ya geçememiş 🤣 kota limitli

Sizinde deyiminizle bu bacınıza nedense pek güvenemedim ben. Size yakınlaşmaya çalışıp sizden koparmak istediği bişey mi var ki böyle yakın duruyor size
Ay yok, o gözle bakmadım ama kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum. Sadece fazla samimi olmak istiyor sanırım, ama niye ben, onu da anlamış değilim 🤷‍♀️

Back
X