Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ga cok kafaya takiyorumBen sizin psikolojik yardım almanız gerektiğini düşünüyorum, fazla sıkıntı ediyorsunuz arkadaş-sevgili konusunu![]()
Yo dışarıda gorunce falan ozeniyorumÖzlendiğin biri mi var etrafında böyle çok popüler olup sevgilisiyle boy boy resimleri paylaşan![]()
Kizlar hic arkadasim yok aklima takiliyor gorunce ozeniyorum kucuk kardesimle arkadas oldumbenimle ayni durumu yasayan var mi?
Yok ki okula gidicem yaz tatili isteNeden hiç arkadaşın yok. Çalışıyor musun. Hiç aktiviten yokmu.
Olabilir canim istanbuldayim ben :)Ankarada mısın benim de yok bi kahve içelim![]()
23Yaş kac
O zaman sorun nerde onu bulmak lazim. Kendinize hic neden diye sordunuz mu?
Benimde arkadaşım yok tekirdağ yakın gel limonata içelim sahildeOlabilir canim istanbuldayim ben :)
Once sen gel canim konusalum istersen sonra ben gelirimBenimde arkadaşım yok tekirdağ yakın gel limonata içelim sahilde![]()
Senle arkadas olcaktik olmadinRainy canım sen en sonunda böyle böyle belani bulacan ha
Yahu olalım da ben senden kırmaya başladımSenle arkadas olcaktik olmadin![]()
Yok kiz sen konu actigima bakma oyle korkulcak biri degilimYahu olalım da ben senden kırmaya başladım![]()
Hahahah neden hiç arkın yok liseden veya unidenYok kiz sen konu actigima bakma oyle korkulcak biri degilim![]()