Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gerçekten yaşın 23 mü? Konuların ciddi sıkıntıları olan bir yetişkine ya da liseli bir çocuğa aitmiş gibi. Gerçekten 23 yaşındaysan profesyonel destek al. Üniversitelerin bile kendi psikologları var. Ya da devlet hastanesini deneyebilirsin.
Ben de arkadas oldum, ama kendimle saka bi yana(saka degil) kendimin en iyi arkadasiyim. Samimi sandigim bikac arkadasligimin da menfaat uzerine kurulu oldugunu farkedince sessizce uzaklastim. Zaten evlendim ve baska sehire yerlestim. Burda hic arkadasim yok ve inanilmaz huzurluyum. Bikac kere ailemin yanina gittik bir iki gunlugune. Arkadasim sonradan ogrendi yaa neden soylemedin bulusurduk vs diyor. Oysa o kadar sogumusum ki bulusmak bana eziyet gibi gelirdi.
Normal bir ruh haliniz olmadığı için insanlar sizinle iletişim kurmak istemiyor olabilir. Burada habire konu açmakla olmaz, kesinlikle uzman bir desteğe ihtiyacınız var.
Hep aynı konuları açmaktaki amaç ne ?
Bakıyorum ciddi yazan kimseye cevap vermemişsin.
Şikayet etmeyi sevmiyorum ama fake olduğunu düşünüyorum. Kazen
lütfen bu üyeye bir bakar mısınız ?
Bu yaptığınız cidden bana saygısızca geliyor. Sevgilim yok , arkadaşım yok, çocukla bir kere görüştüm olmadı ve beni sever mi ? başlıklı konuları sürekli açmanız bile amaçsızlık resmen.
Gidin başka bir yerde eğlenin. Burası bdv !