Arkadas lar tavsiyeye ihtiyacim var cikmazdayim kafam cok dolu !!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

mercandedee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2018
547
130
103
37
Soyleki. Yurtdisindsym. Ailem turkiyede. Arkadaslarm car burda. Once pek arkadas edinmedm uzak kaldim insanlardan. Sonra gidip gelmek istedim. Sonra baktm insanlar gruplasms. Aralarinda samimiyet bar. Gel git gezelm diyolar ama gene kendi leri daha cok toplaniyolar. Kendimi kotu hissetmeye basladim. Sacma gelecek ama acaba kim kime Gotti kimin evindelerdi gibi dusunmeye basladim cok ve kendimi degersiz hissetmeye basladm. Uc cocuk var bende ondanmi cok cagirmiyolar site dusunmeye basladm. Canm cok skkn. Kendime deger veremiyorum. Onlar bulusup gorusunce kendimi degersz hissediyorum.

E cünkü değersizlik duygun var, koskoca evren senin tanıdığın 3-5 kişi için mi dönüyor da habire onları düşünüyorsun Allah askına :KK70:

E cünkü değersizlik duygun var, koskoca evren senin tanıdığın 3-5 kişi için mi dönüyor da habire onları düşünüyorsun Allah askına :KK70:
Cevremiz onlardan ibaret. Sanki dislaniyormusum hissi cok kotu. Diyorum kendini gelistir. Dillerini gelistir. Anlastgn bir iki kisiye guzsl bag kur . Bi arkadasm car onun grubu var mesela . Napicami bilemihorum . Aralarinda girmek zor. Cocuklqrimin ikisi krese gidiyor kucugu benle gunduz. Bilmiyorum

Cevremiz onlardan ibaret. Sanki dislaniyormusum hissi cok kotu. Diyorum kendini gelistir. Dillerini gelistir. Anlastgn bir iki kisiye guzsl bag kur . Bi arkadasm car onun grubu var mesela . Napicami bilemihorum . Aralarinda girmek zor. Cocuklqrimin ikisi krese gidiyor kucugu benle gunduz. Bilmiyorum
Senin değerini onlar mı belirliyor yahu, insan yalnızlıktan bile keyif almalı, başkalarına bu kadar anlam yüklenmez, herkes sizi sevmek zorunda da değil ki, velev ki sevmiyorlar istemiyorlar dışlıyorlar çocuk gibi oturup ağla bari, kendine yetmeyi öğren

Senin değerini onlar mı belirliyor yahu, insan yalnızlıktan bile keyif almalı, başkalarına bu kadar anlam yüklenmez, herkes sizi sevmek zorunda da değil ki, velev ki sevmiyorlar istemiyorlar dışlıyorlar çocuk gibi oturup ağla bari, kendine yetmeyi öğren
Peki

Aman boşverin 3 çocuk var çağırsalar sanki gidebilecek misiniz? Size gelmek isteseler birsürü iş. Bazen de mesafeli olmak iyi. Bir kurs mursa yazılırsınız canınız sıkılıyorsa. Oralardan birileriyle tanışın kahve için. Öyle etkinliklere girin. Ama kendinizi 3-5 kişiyle sınırlamayın kimle denk gelirse onla takılın. Yalnız bu gitme gelme misafircilik işleri zor aman akışına bırakın illaki arkadaşınız olsun ama aralarına girmek çok parlak bi fikir değil

Soyleki. Yurtdisindsym. Ailem turkiyede. Arkadaslarm car burda. Once pek arkadas edinmedm uzak kaldim insanlardan. Sonra gidip gelmek istedim. Sonra baktm insanlar gruplasms. Aralarinda samimiyet bar. Gel git gezelm diyolar ama gene kendi leri daha cok toplaniyolar. Kendimi kotu hissetmeye basladim. Sacma gelecek ama acaba kim kime Gotti kimin evindelerdi gibi dusunmeye basladim cok ve kendimi degersiz hissetmeye basladm. Uc cocuk var bende ondanmi cok cagirmiyolar site dusunmeye basladm. Canm cok skkn. Kendime deger veremiyorum. Onlar bulusup gorusunce kendimi degersz hissediyorum.
Demekki kendi aralarında bir samimiyet kurmuşlar başkasına ihtiyaç duymuyorlar çocuklarla alakalı olabilir olmayabilir. Benim çocuğum yokken 2 tane yaramaz oğlu olan çok samimi arkadaşımla görüşüyorduk. Çocukları öyle böyle değildi ama arkadaşımla birbirimizi çok severdik ve bu asla problem olmadi. Hala da görüşürüz mecburi olarak farklı yerlerde olsak da. Onun için diyorum ki Belki de aranızda bir çekim olusmadi. Başka kişilerle görüşün çevre edinin kurs vs. Bırakın onları.

Aman boşverin 3 çocuk var çağırsalar sanki gidebilecek misiniz? Size gelmek isteseler birsürü iş. Bazen de mesafeli olmak iyi. Bir kurs mursa yazılırsınız canınız sıkılıyorsa. Oralardan birileriyle tanışın kahve için. Öyle etkinliklere girin. Ama kendinizi 3-5 kişiyle sınırlamayın kimle denk gelirse onla takılın. Yalnız bu gitme gelme misafircilik işleri zor aman akışına bırakın illaki arkadaşınız olsun ama aralarına girmek çok parlak bi fikir değil
Aslinda iki cocugm kreste oluyo. Bebekle gitmek gelmek zor olmaz ama insanla r gruplasma. Sevdgm bir kac kisi var onlara takilaym diyorum en iyisi. Kurs gibi biyer var. Ya burda tuekiyedeki gibi hobi kurslari vs cok yok. Ehliyet alicam ins yakin zamana artik aglar giderm degisik kafelere falan.

Demekki kendi aralarında bir samimiyet kurmuşlar başkasına ihtiyaç duymuyorlar çocuklarla alakalı olabilir olmayabilir. Benim çocuğum yokken 2 tane yaramaz oğlu olan çok samimi arkadaşımla görüşüyorduk. Çocukları öyle böyle değildi ama arkadaşımla birbirimizi çok severdik ve bu asla problem olmadi. Hala da görüşürüz mecburi olarak farklı yerlerde olsak da. Onun için diyorum ki Belki de aranızda bir çekim olusmadi. Başka kişilerle görüşün çevre edinin kurs vs. Bırakın onları.
Baska arkadaslrm da var gorusmeye calistgm planlar yaptgimiz. Bi sevdgm bi arkadasm va r mesela onum grubu var aslinda bulustuklarinda cagirsalar gideblrm ama kendileri daha cok bulusuyolar. O gruptan sadece biriyle samimiym. Bilmiyorum tuhaf bi durum. Araba surmeye baslicam ins o zaman guzel olur. Gidio geldm bikac arkqdasm var o ayri.

Ben de y.dışındayım ve burada yalnızım diye düşünerek , normal hayatımda belki yüzüne bakmayacağım , kafama uymayan insanlarla zoraki görüşmeye çalışmak bana bir şey katmaz , aksine bu kişilerle mutsuz olduğum ortamlar olacağından, bana işkence gibi gelir . Siz bu kişileri gerçekten seviyor musunuz önce bundan emin olun
Ayrıca size hissettirdikleri dışlanma hissi üzücü demek ki cidden sizinle bir arada olmaktan hoşlanmıyorlar , boşverin , siz de onlarla bir arada olmayın ,
Ne mutlu ki yalnız değilsiniz , üç tane evladınız varmış , evde kalan küçük çocuğunuzu alın , parklara bahçelere , kütüphanelerin oyun gruplarına gidin
Dilinizi geliştirmek için kendinize çalışma planları yapın
ev işi dışında meşgaleler edinin , oyuncak örmek vs gibi
Çocuklarınızı kreşten almaya gittiğinizde ortam varsa velilerle kaynaşmaya çalışın.
Bence kendi kendinize güzel oyalanacağınız , Mutlu olacağınız zaman dilimleri oluşturursanız , kimseyi aramazsınız
Ben böyle yapıyorum, aksi takdirde yalnızım diye depresyona giriyordum
Arkadaş , dost da Olursa güzel olur tabii ki. Allah iyi kalpli, güzel insanlarla karşılaştırsın
Mutlu huzurlu günler dilerim

3 çocuk var biri de yolda yani düşününce
1- Sizi yormak istemiyor olabilirler ,
2- Sizin sandığınız kadar samimi görmüyor olabilirler
3- Üç çocuğu olan biriyle sık sık görüşmek istemiyor olabilirler ( şahsen ben ailemden biri değilse çekemezdim bu kadar çocuğu)
4- Muhabbetiniz sürekli çocuklarla ilgili ise onları sarmıyor olabilir . Çok sıkıcı oluyor özellikle çocuğu olmayan ya da tek olan birisi için sürekli bebegin maması ,bebeğin kakası ,bebeğin kreşi muhabbeti .
Tavsiyem sürekli takip edip kafaya takmayın, herkes istediği ile görüşebilir. Yoksa kendiniz yıpranırsınız. Çağrılmayı beklemeyin siz bir etkinlik ayarlayıp siz davet edin sık sık ayakları alışsın, sizin için sorun olmayacağını görsünler.

benim anladigim siz ilk zaman kendiniz istememis, kendiniz uzak durmuşsunuz, onlar da sizi boyle kabullenmis. bir; onlara artik onlarla daha cok vakit gecirmek istediğinizi söyleyebilirsiniz, bulusurken bana da haber verin diyebilirsiniz. iki; yurtdisinda da yasayan cok turk vqr, yeni insanlarla tanisip, yeni ortamlara girebilirsiniz. mesela cocuklarinizin arkadaslari ile playdateler duzenleyebilirsiniz, her sehirde turk kadın grup ve toplantilari oluyor, onlara katılabilirsiniz.

Tutunacak dal arama kendine daha çok yipranisrsin beklenti içine girme. Yeni çevre edinmeye çalış. Kreşten çocukların arkadaş anneleri filan zaten 3 çocukla boş vaktinin olacağını pek sanmıyorum.

Zaten 3 tane çocuğunuz var arkadaşlarla görüşmeye ne kadar fırsatınız kalabilir ki? Ayrıca sizi dışladıklarını düşünüyorsanız siz de onları hayatınızından çıkarın bence

Bence sen de gitme. Değer vermiyorlarsa sen de verme kafana takma. Çocuklarınızla arada gezersiniz çocuklarla vakit gecirirsnz

bana 3 çocuktan bnalmış gibi ve sağa sola sarmaya başlamışsınız gibi geldi :(
çok özür dilerim amacm kırmak üzmek değil ..
merak ettim eşiniz burda nerde ?
çocuklar kousuda yardımı oluyor mu ?
kaç senedir yurt dışındasınız ?
asıl meseleye gelince de , sizi takmayan insanları neden bu kadar kafaya takıyorsunuz ?
2 çocuğunuz varmış kreşte ortama yeni insanlar tanımaya müsait ortam gibi geldii :)
bunu değerlendirebilirsiniz bence ,
kendinizi bu kadar değersizleştirmeyin
hem baaazen yalnız kalmak da iyi geliyor insana pozitif olumlu düşünmeye çalışınn..
veee kendi kendinize yetmeyi öğrenin :) kırılmamak üzülmemek için beklentiyi sıfıra indirmeye çalışın :)
iyi geceler :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X