0 0kahya Üye Kayıtlı Üye 5 Ağustos 2013 29 0 6 Siirt 5 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi 0kahya #1 38 haftalik hamileyim ve tarifsiz karin agrim var ve karnimin sag ust tarafi agrio yatamiyorum agrim oluyo bunun sebebi ne olabilir acaba
38 haftalik hamileyim ve tarifsiz karin agrim var ve karnimin sag ust tarafi agrio yatamiyorum agrim oluyo bunun sebebi ne olabilir acaba
eklem BÜTÜN GÜZEL ŞEYLER SABIRDAN SONRA GELİR Kayıtlı Üye 6 Ekim 2013 1.299 341 148 35 5 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi 0kahya #2 0kahya .!.: 38 haftalik hamileyim ve tarifsiz karin agrim var ve karnimin sag ust tarafi agrio yatamiyorum agrim oluyo bunun sebebi ne olabilir acaba Genişletmek için tıkla... kasılma şeklinde ise doğum sancısı başlamış da olabilir doktoruna görünsen iyi olur
0kahya .!.: 38 haftalik hamileyim ve tarifsiz karin agrim var ve karnimin sag ust tarafi agrio yatamiyorum agrim oluyo bunun sebebi ne olabilir acaba Genişletmek için tıkla... kasılma şeklinde ise doğum sancısı başlamış da olabilir doktoruna görünsen iyi olur
Perlavista Üye Kayıtlı Üye 29 Ekim 2013 313 53 18 35 İstanbul 5 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi 0kahya #3 0kahya .!.: 38 haftalik hamileyim ve tarifsiz karin agrim var ve karnimin sag ust tarafi agrio yatamiyorum agrim oluyo bunun sebebi ne olabilir acaba Genişletmek için tıkla... Doğumun başlamış olabilir. Doktorunu arasana?
0kahya .!.: 38 haftalik hamileyim ve tarifsiz karin agrim var ve karnimin sag ust tarafi agrio yatamiyorum agrim oluyo bunun sebebi ne olabilir acaba Genişletmek için tıkla... Doğumun başlamış olabilir. Doktorunu arasana?
0 0kahya Üye Kayıtlı Üye 5 Ağustos 2013 29 0 6 Siirt 5 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi 0kahya #4 eklem .!.: kasılma şeklinde ise doğum sancısı başlamış da olabilir doktoruna görünsen iyi olur Genişletmek için tıkla... Saolun ama bnm ilk gebeligim kasilma nasil bisi oluyo nasil anlamaliyim dogumun baslicani bilmiyorum
eklem .!.: kasılma şeklinde ise doğum sancısı başlamış da olabilir doktoruna görünsen iyi olur Genişletmek için tıkla... Saolun ama bnm ilk gebeligim kasilma nasil bisi oluyo nasil anlamaliyim dogumun baslicani bilmiyorum
eklem BÜTÜN GÜZEL ŞEYLER SABIRDAN SONRA GELİR Kayıtlı Üye 6 Ekim 2013 1.299 341 148 35 5 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi 0kahya #5 0kahya .!.: Saolun ama bnm ilk gebeligim kasilma nasil bisi oluyo nasil anlamaliyim dogumun baslicani bilmiyorum Genişletmek için tıkla... kramp gibi adet sancısı gibi normal olmayan karın ağrısı gibi burda vakit kaybediyosun biran önce doktoruna başvur
0kahya .!.: Saolun ama bnm ilk gebeligim kasilma nasil bisi oluyo nasil anlamaliyim dogumun baslicani bilmiyorum Genişletmek için tıkla... kramp gibi adet sancısı gibi normal olmayan karın ağrısı gibi burda vakit kaybediyosun biran önce doktoruna başvur
O Oouf RabbimSana Şükürler Olsun Kayıtlı Üye 14 Ocak 2013 588 37 118 5 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi 0kahya #6 kaburganın altına baskı varsa muhtemelen ayağıdır ndişelenme benimde oluyor bu ara sık sık