- 26 Ağustos 2016
- 3.616
- 3.867
- 133
- Konu Sahibi ShellShock
-
3 kişi bi küçük altın alsaydınız da 80liraya falan denk gelirdi aşırı bi uçurum yok arada 50lirayla.Siz daha çok size bi şey yapmadılar diye takmamışsınız gibi geldi bana.
2 sene öncesiyle şimdiki bir değil yani bu kadar yakın arkadaşa bi altın takmayı bu kadar abartmamak lazım.Atla deve değil yani küçük altın alt tarafı.Ben arkadaşınıza hak verdim.İyi bari saat alalım dememişsiniz
Her iki arkadasimda calisiyor . Aslina bakarsanız ben isten cikartilmasaydim ceyrek almayi dusunuyordum tek basima ama kismet boyleymis. Tesekkur ederim yorumunuz icinBorcunuz varmis esiniz vermezmis belki de o konuda haklisinjz. Ucunuz toplam 150 verdiyseniz diger iki arkadasiniz 50 liraya az daha koyup ceyrek alabilirdi belki de , tabii calisiyorlarsa. Ucunuz de calismiyorsaniz durumunuz yoksa yeterli iste 150 lira. Gelinin annesi de ayip etmis ne demek yuceltmek. Durumu olmayan 10 lira takiyor ya da borcam getiriyor onlar ölsun mu o zaman. Dugunde takilani okutmak da oldukca sacma. Bazi adetlerimiz insan hayatini zehir etmek uzerine kurulu. Sizin kendinizi kotu hissedeceginiz bir durum yok bana gore.
Ev hediyesi goturme imkanimiz yok sehir disina gelin gidiyordu bizde kendisi begenir alir diye dusunduk aslinda ben ceyizine bir sey almayi teklif etmistim aylar once kabul etmemislerdi. Evet biz okutmadik zaten ozellikle okumayin dedik adama arkadasin annesi okuttu ne yazik ki cok utandimUcunuz bı araya gelip alacağınız küçük altın , altın olacaktı o parayı ayrı ayrı 50 TL olarak takmanız yerine küçük bı altın daha zarif olabilirdi ya da ben direk ev hediyesi goturcem deseydiniz duvar saati goturseydiniz ozaman
Bence bu konuda en saçma şey 300 TL ile adınızı okunması.
Yani bencede para okutulmaz zaten kameralar goruyor . Hata bende aslinda zarf alacaktim aceleden unuttum malesef. Cok kirginim arkadasima ister istemez uzuluyorumŞu okutmak kadar görgüsüz bir adet bilmiyorum zaten ben... Okuttun da ne oldu sanki değil mi? Yani ben sizi haklı buldum, durumunuz yokken ve arkadaşlarınızın yardımı o denli küçük olmuşken sizinkinin göze batması saçma olmuş.
Hangi birine uzulecegimi sasirdim zaten :)Zamaninda saat almalari hos olmamis 20 tl taksalardi en azindan sizde para takardiniz.Iyi yapmissiniz laflar caninizi sıkmasin anneside arkadaslarida densizlik etmis.
Yok inanin isten cikartilmasaydim tek basima ceyrek almayi dusunuyordum cunku arkadasimi seviyorum deger veriyorum ama maddi durumum yetersiz kaldigi icin goturdum 50 tl yi.Hamilesiniz sizi kırmak istemem ama arkadaşlarınız size takı ya da para yerine saat aldığı için bu şekilde davrandığınızı düşündürttü yazdıklarınız.
Ha şu da var ki sizin insiyatifinizde olan bir şey ister 20 tl verirsiniz ister tam altın takarsınız, kimsenin müdahale hakkı yok.
Gelinin annesinin yaptığına da söyleyecek söz bulamıyorum, çok ayıp..
Ah birde arkadasim boyle dusunseydi hala icim icimi yiyor inanin. İnsanin en yakin dostlari bile halini anlamazsa kim anlasin.Off düğünlerde en tiksindiğim şey şu okutma işi. Daha beter bişey yok yani nasıl bi görgüsüzlük aklım almıyor.
Siz haklısınız bence boşverin. Durumunuz yoksa yoktur beneğinizin bişeyinden daha kıymetli değil düğün
İste bende ondan bahsediyorum hani ben saat geldiginde tavir almazken onlarin bu tavri almasi sıktı canimi bazi uyeler anlamadi neddn belirttigimi saat olayini.Kimsenin tavır takmasına gerek yok ki kim ne elinden geldiyse e siz tavır almışmıydınız ki saat aldılar diye anne de çok saçmalamış yücelmeniz nedir olabilir insanlık hali bu herzaman çok yüksek şeyler gelmez ki karşımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?