- 26 Ağustos 2014
- 25
- 13
- 38
- Konu Sahibi Resimcirana
4 yıldır tanışıyoruz. Başlarda her şey normaldi. İki normal arkadaştık. Sonraları o benden hoşlandığını söylemeye başladı. Bense inanmak istemedim. Çünkü çevresinde çok kadın vardı ve hoşlandığı kadınlardan bana bahsederdi. Bu kadar özelini bilip de benden hoşlandığına inanmak mantıklı gelmedi açıkçası. Aradan bir yıl geçti ve ben de ondan hoşlanmaya başladım. Bunu ona da söyledim cesaretimi toplayıp. Önce cevap vermedi mesajıma. 1 gün geçti böyle. İnsan ir cevap yazar dedim ve sildim onu Facebook 'tan,Whatsapp'tan. Sesi çıkmadı bir yıl kadar. Sonra bana nasılsın diye yazdı . Ben de yanıt verdim soğuk bir şekilde. Sonra sanki onca ay ayrı kalmamışız gibi devam etti sohbet.O daha önce evlilik yapmamış,bense bir evlilik yaptım. Bunun sorun olmayacağını ve evlilik amacında olduğundan bahsetti.Bir süre telefon ve yazışmalarla devam etti. İş dolayısıyla ayrı şehirlerde yaşıyoruz bu arada.3 ay kadar görüştükten sonra bana evlilik düşünmediğini söyledi ve ben o anın verdiği öfkeyle ona mesajları sıraladım. Yaşadığım hayal kırıklığını anlatmaya çalıştım kendimce. Bana bunu en başından soyleseydi arkadaşımı,sırdaşımı kaybetmezdim.Yine 1 yıl geçti ve geçen ay yazdı yine nasılsın diye. Ben bu kez incinmek istemedim ve arkadaşsak konuşalım dedim ama o yine ben seni seviyorum dedi. Unutamadığını da ekledi. Erkekler nasıl bir ruh haline sahip çözemedim doğrusu. Ne zannediyorlar kadınları anlamıyorum.Bu kez beni incitmesine izin vermeyeceğimi söyledim ve irtibatımı kestim.Arama dedim.15 gün oldu. Hem kızgınım hem de onu çok özlüyorum.Bazen yazmak istiyorum ama gururum engel oluyor. Olur muyduk acaba diyorum bazen.