• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmalıyım?

Arkadaşlar merhaba benim 2 ay önce güzel giden bir ilişkim vardı tanıştıgımız andan beri iltifatlar falan ediyordu ama nedense telefonla aramıyordu bir gün zorla arattım kendimi konuştuk güzelce ondan sonra hep mesajla devam ettik neyse bir dönem bu mesajlara geç dönmeye başladı ne oldu diyorum kafam dolu diyor anlat diyorum anlatmıyor sinirlendim zaman istedim neyse tamam dedi ertesi gün nasılsın diye mesaj attı soğuk yaptım bende birden pat diye seni seviyorum dedi bende zaman istediğimi niye hemen mesaj attıgını sordum işte hal hatır dedi neysee bende engelledim çünkü bildiğin oyalıyor gibi geldi buluşma konusunu sordum ben zaten gelecektim dedi ne zaman demeyi düşünüyodun dedim iki gün sonra haberim olacaktı dedi tepem attı bunu bile ben sorunca dedi şaka gibi.. Aramaya gelince hiç aramadı sebebi de BASKI altındaymış aile evinde saçma geldi açıkcası.. Neyse bir kaç gün sonra bana saydırmış uzun uzuun tabi.. Bende hiç cevap vermedim şu an durumlarıma falan hala bakıyor numarasını silemedim çünkü anlamadım wpde kayıtlı sadece.. Bazen kötü mü yaptım diye düşünüyorum ama belirsiz davranıyodı..
yüzde 99 evli.

Öğrenciyiz, 24 yaşındayız,aynı okuldaydık
bizim sınıf arkadaşımız evliymiş 4 yıl boyunca hiç anlamadık , annesi yaşlıydı benim teyze kızı sağolsun bakıyor diyodu teyze kızı dediği de karısıymış 😂yıl sonu planlanan bir etkinlik için kimliği lazım oldu orda öğrendik😂

Back
X