Arkadaş mıyız sevgili miyiz ?

Resimcirana

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2014
25
13
38
4 yıldır tanışıyoruz. Başlarda her şey normaldi. İki normal arkadaştık. Sonraları o benden hoşlandığını söylemeye başladı. Bense inanmak istemedim. Çünkü çevresinde çok kadın vardı ve hoşlandığı kadınlardan bana bahsederdi. Bu kadar özelini bilip de benden hoşlandığına inanmak mantıklı gelmedi açıkçası. Aradan bir yıl geçti ve ben de ondan hoşlanmaya başladım. Bunu ona da söyledim cesaretimi toplayıp. Önce cevap vermedi mesajıma. 1 gün geçti böyle. İnsan ir cevap yazar dedim ve sildim onu Facebook 'tan,Whatsapp'tan. Sesi çıkmadı bir yıl kadar. Sonra bana nasılsın diye yazdı . Ben de yanıt verdim soğuk bir şekilde. Sonra sanki onca ay ayrı kalmamışız gibi devam etti sohbet.O daha önce evlilik yapmamış,bense bir evlilik yaptım. Bunun sorun olmayacağını ve evlilik amacında olduğundan bahsetti.Bir süre telefon ve yazışmalarla devam etti. İş dolayısıyla ayrı şehirlerde yaşıyoruz bu arada.3 ay kadar görüştükten sonra bana evlilik düşünmediğini söyledi ve ben o anın verdiği öfkeyle ona mesajları sıraladım. Yaşadığım hayal kırıklığını anlatmaya çalıştım kendimce. Bana bunu en başından soyleseydi arkadaşımı,sırdaşımı kaybetmezdim.Yine 1 yıl geçti ve geçen ay yazdı yine nasılsın diye. Ben bu kez incinmek istemedim ve arkadaşsak konuşalım dedim ama o yine ben seni seviyorum dedi. Unutamadığını da ekledi. Erkekler nasıl bir ruh haline sahip çözemedim doğrusu. Ne zannediyorlar kadınları anlamıyorum.Bu kez beni incitmesine izin vermeyeceğimi söyledim ve irtibatımı kestim.Arama dedim.15 gün oldu. Hem kızgınım hem de onu çok özlüyorum.Bazen yazmak istiyorum ama gururum engel oluyor. Olur muyduk acaba diyorum bazen.

Canum yanlış anlama da o boş kaldıkça sana yazmış. Aa ... ne yapıyor bir bakayım demek için. Onu istiyorsanız gerçekten kendinizi geri çekmelisiniz. Susun uzak durun sosyal medyada ekli ise ekli kalsın arada bir paylaşım yapın ama ondan uzak durun uzun bir süre O yazsa arasa bile.
Şu an sizinle sevgili olduğunu düşünmüyorum daha önceki dönemlerde de öyle. Evlilik istiyorum dediği dönem affınıza sığınarak soruyorum yakınlaşmanız oldu mu bedenen ya da size böyle bir yakınlaşma istediğini ima etti mi?

Allah bilir nasibinizdevar mısınız ama bana olmaz gibi geliyor. Bi evlenmek amacındayım diyor. Bi değilim diyor. Bi özledim diyor seni seviyorum diyor bi duruyor bi sene sonra uazıupr

Ben de sizin gibi düşündüm ve irtibatı kestim. Evlilik dışı yakınlaşmaya karşı biriyim. İma etti bir ara. Bunu ona söyledim.

Allah bilir nasibinizdevar mısınız ama bana olmaz gibi geliyor. Bi evlenmek amacındayım diyor. Bi değilim diyor. Bi özledim diyor seni seviyorum diyor bi duruyor bi sene sonra uazıupr
Özgürlüğünün kısıtlanacağından korkuyor ama benden de uzak kalamıyormuş. Çok ilginç değil mi?

Ben de sizin gibi düşündüm ve irtibatı kestim. Evlilik dışı yakınlaşmaya karşı biriyim. İma etti bir ara. Bunu ona söyledim.
Beni lütfen yanlış anlamayın üzülerek söylüyorum ama erkekler özellikle evlenip ayrılmış veya daha önceden cinsel ilişkisi olmuş bayanlara özellikle yaklaşıyorlar ki malesef düşünceleri bir kere yapmış benimle de yapar oluyor.
Durum bu olunca da size ara sıra yazıyor duygularınızı da anladığı için ikna ederim diye. Erkeklerin en çok yaptığı şey bizleri cinsel anlamda kullanmak için en zayıf yönümüz olan evliliği kullanmak. Işte evlencez vs diyip aynı sizin durum gibi karşılık alamayınca ben evliliğe uzağım demeler filan.
Siz hala onu istiyorsanız uzak durun bekleyin zaman ne gösterecek. Ilerde yine konuşmaya başlarsanız ve yine evlilik derse siz benim ağzım bir kez yandı evlilikten artık pek yakın değilim bu fikre Teşekkürler diyip kapatırsanız sürekli size duygusu varsa üsteler ve adım atar.
Fakat duygularınız yoğun değilse böyle bir adamın yakınından bile geçmenizi önermem.

Özgürlüğünün kısıtlanacağından korkuyor ama benden de uzak kalamıyormuş. Çok ilginç değil mi?

Bunlar klasik erkek bahaneleri. Özgürlük bilmem ne yok saçmalama kurma kafanda vs. Özgürlükten vazgeçemiyorsa 3 çocuğunun annesi değilsiniz aramaz sormaz arkasında bırakır olur biter. Kimse ona silah doğrultmuyor kal diye. Bu adama ne kadar karşılık verirseniz her gidişi O kadar ağır olur.

Çok haklısınız. Maalesef her boşanmış kadına farklı gözle bakıyor erkekler. Çokça denk geldi bu tiplerden. Uzak durdum hepsinden. Biz kadınlar duygusal varlıklarız. Bu kez duygusallığım tuttu işte. Mantığım uzak dur diyor,kalbimse ara özlediğini söyle .

Ah bir bıraksa.. Tam unuttum diyorum,bitiveriyor hemen. En zor olan da bu süreç.

Ah bir bıraksa.. Tam unuttum diyorum,bitiveriyor hemen. En zor olan da bu süreç.
Zaten kendini hatırlatmak için yapıyor bunu. O kadar benciller ki beni unutmasın beni sevsin ama ben her çiçeği koklayayım senede bir yoklayayım bunu diyor. Lütfen mahal vermeyin buna tavrınızı koyabilmenizin tek yolu ortadan kaybolmak.

Aynen dediğiniz gibi düşündüğümü söyledim irtibatı kesmeden önce. Kafamda bunları kurguladığımı,öyle bir şey olmadığını söyledi cevap olarak.

Klasik yanıt. Gerçekten seviyor olsa, evlenmek istiyor olsa öyle gidip de bir yıl aradan sonra yoklamaz sizi. Sevdiğinizi bildiği, zaafınızı bildiği için bundan yararlanmaya çalışıyor. Başkalarını deneyip, canı sıkıldığında size tekrar yazıyor. Gururunuzun ona yazmanızı engellemesi güzel şey. Peşinden koşsanız çok zorlasanız da bir şey çıkmaz o kişiden. Hayatınıza bakmanız, onu tamamen atmanız en iyisi.

Bu kez sert bir tavır takındım. Benden neden nefret ediyorsun,ne yaptım diyecek kadar bencil hem de.

Kafam biraz karışıktı buraya yazarken. Fakat görüyorum ki mantığımın sesini dinlemem gerek. Zaman ayırdığınız için çok teşekkür ederim. Bazen ne yapacağını bilemiyor insan. İyi ki varsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…