Arkadaş ne yapmalıyım bunalimdayim?

kedilerbenimkankam

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2022
264
-17
28
Bütün arkadaşlarımdan kazık yedim ailemden bile tiksincek duruma geldim her gün kavga hep iyimserim kimseyi incitecek bir kelime bile söylemem ama hepsi nerdeyse bana düşman arkadaşım 10 dk geç yazdım diye ağzına geleni saydı çok saçma insanlar çıkıyor karşıma hep böyle yapiyolar kendilerini gizliyolar sonra gerçek yüzlerini çıkarıyolar ortaya bıktım insanlardan bir tane bile arkadasim yok herkesten tek tek kazık yedim ya da bıraktılar Ankara 'da ev var orada hayvanlarımi alıp tek yaşamak istiyorum ama daha çok bunalirsam napicam lütfen yardım edin ne yapmaliyim

Çok değer insanın başını yere eğermis . Gerek varmı herkesle samimi olmaya bırak gitsin o arkadaşı da başkasını da ailene bile gereğinden fazla değer verme en çok kendini sev ve say . Kimsenin seni uzmesune izin verme senden bir tane daha yok

Kimseyi incitecek kelime söylememek, fazla naif olmanın da ardında sıkıntılar olabilir. Belki de onaya çok muhtaçsınız ya da zararsız görüneyim böylece güven kazanayım ve onlardan zarar gelmesin diye duruş gçstermiyorsunuzdur, haliyle itibar görmüyorsunuz. Tek yaşamayı düşünün, konfor alanından çıkmak her zaman daha güçlendirir olmazsa da dönersiniz ama eğer maddi imkanınız varsa destek alabilirsiniz ondan önce.

Bütün arkadaşlarımdan kazık yedim ailemden bile tiksincek duruma geldim her gün kavga hep iyimserim kimseyi incitecek bir kelime bile söylemem ama hepsi nerdeyse bana düşman arkadaşım 10 dk geç yazdım diye ağzına geleni saydı çok saçma insanlar çıkıyor karşıma hep böyle yapiyolar kendilerini gizliyolar sonra gerçek yüzlerini çıkarıyolar ortaya bıktım insanlardan bir tane bile arkadasim yok herkesten tek tek kazık yedim ya da bıraktılar Ankara 'da ev var orada hayvanlarımi alıp tek yaşamak istiyorum ama daha çok bunalirsam napicam lütfen yardım edin ne yapmaliyim
Kaç yaşındasınız?

Bence işe yaramayan insanları hayatından çıkar ayrıca herkese karşı naif olmak zorunda değilsin seni seven doğal halinle sevsin kendini kasma sen de yeri geldiğinde tepkini koy karşındaki kırıkıcakmış diye düşünme onlar seni kırıyorlar sa bu kadar naif olmanın Bi anlamı yok kendini kasmadan yaşamayı seç kendin ol

Hayatta her zaman hayatınızdan birileri çıkacak hayatınıza birileri girecek, bazılarıyla çok yakınken soğuyacaksınız, bazılarıyla uzakken yakın olacaksınız, ilişkiler dinamiktir. Bunları normalleştirebiliriz bence. Ayrıca insan sosyal bir varlıktır, hayvan sevgisine sonuna kadar aşığım ama insan da insana muhtaçtır :)

Valla billa bunalmazsin nasıl güzel olursun bı bilsen tecrübe var .
Sana en keyif aldığım şeyi söyleyeyim yalnızken dinlediğim şarkının hangi duyguyla o sözlerin anlamlarını derinliğini hissederek dinliyorum nasıl keyifli anlatamam .
Bir de nefes alıyorsun kendin için güneş bile gözüne başka geliyor içtiğin kahvenin aromasını alıyorsun. Dene vazgeçemeyeceksiniz . 7 kedi 2 köpek 4 güvercin alistirdim bahçeme hepsinin yeme saatleri farklı ve keyfi hiçbir yerde yok .

Seni yumuşak bulup eziyorlar galiba.

Ben böyle konularda kişinin bahsettiği kadar iyi, naif, düşünceli vs olduğunu düşünmüyorum.

Çevrenizdeki herkes kötü olamayacağına göre demek ki sizde de sorun var.
Tabii ki çevrenizdeki insanları değiştirin ama kendinizi de bi gözden geçirin.

Kimseyi incitecek kelime söylememek, fazla naif olmanın da ardında sıkıntılar olabilir. Belki de onaya çok muhtaçsınız ya da zararsız görüneyim böylece güven kazanayım ve onlardan zarar gelmesin diye duruş gçstermiyorsunuzdur, haliyle itibar görmüyorsunuz. Tek yaşamayı düşünün, konfor alanından çıkmak her zaman daha güçlendirir olmazsa da dönersiniz ama eğer maddi imkanınız varsa destek alabilirsiniz ondan önce.
Çocukluğum çok travmatik geçti o yüzden kimseyi incitmek istemiyorum azar yerim nefret edilirim diye korkuyorum ama böyle daha da nefret kazaniyorum

Ben böyle konularda kişinin bahsettiği kadar iyi, naif, düşünceli vs olduğunu düşünmüyorum.

Çevrenizdeki herkes kötü olamayacağına göre demek ki sizde de sorun var.
Tabii ki çevrenizdeki insanları değiştirin ama kendinizi de bi gözden geçirin.
Neye inancaginiz konusunda özgürsünüz ama ben şu ana kadar kimseye kötü davrandigimi hatırlamıyorum kötü söz soyledigimi bana biri bir şey dese ağlarım çok hassasim bu yüzden eziyorlar beni

Valla billa bunalmazsin nasıl güzel olursun bı bilsen tecrübe var .
Sana en keyif aldığım şeyi söyleyeyim yalnızken dinlediğim şarkının hangi duyguyla o sözlerin anlamlarını derinliğini hissederek dinliyorum nasıl keyifli anlatamam .
Bir de nefes alıyorsun kendin için güneş bile gözüne başka geliyor içtiğin kahvenin aromasını alıyorsun. Dene vazgeçemeyeceksiniz . 7 kedi 2 köpek 4 güvercin alistirdim bahçeme hepsinin yeme saatleri farklı ve keyfi hiçbir yerde yok .
Çok haklısınız benim kendimi izole etmem şart gidip yalnız yaşamak istiyorum tabi insanın insana ihtiyacı vardır ama kardeş kardeşine bile güvenmiyor bu devirde aileme bile guvenemezken dışardaki insanlar çok zor en guvenlisi hayvanlar

Size iyi gelmeyen insanları silmekle başlayabilirsiniz ilk olarak 10 dakika geç yazdınız diye demediğini bırakmayan arkadaşınızdan başlayın mesela
Onu sildim diğeri de aldığım hediyeye laf etmişti hep ezikliyordu o da gitti başta gerçek yüzlerini göstermiyorlar sonra böyle yapiyorlar nefret ediyorum bundan

Neye inancaginiz konusunda özgürsünüz ama ben şu ana kadar kimseye kötü davrandigimi hatırlamıyorum kötü söz soyledigimi bana biri bir şey dese ağlarım çok hassasim bu yüzden eziyorlar beni
Ben de yanımda bu kadar hassas, hemen ağlayan birini istemem şahsen.
Demek ki kötü olduğun şey bu. Mızmız bir enerjin varsa herkes ezer geçer seni. Azıcık güçlü ol duvar ol millete.
Sen kendine değer vermiyorsun ki başkaları neden versin?

Ben de yanımda bu kadar hassas, hemen ağlayan birini istemem şahsen.
Demek ki kötü olduğun şey bu. Mızmız bir enerjin varsa herkes ezer geçer seni. Azıcık güçlü ol duvar ol millete.
Sen kendine değer vermiyorsun ki başkaları neden versin?
Neden bu kadar ağır konusuyosun hassasim derken bunu kast etmemistim ota boka ağlamıyorum herahlde neyse

bence profesyonel yardım almaya çalış ve ergen kafasında olan tüm arkadaşlarını sil hayatından. emin ol tek olmak saçma sapan insanlara nefes zaman tüketmekten daha güzeldir.

Back
X