Balık Burcu 20 Şubat - 20 Mart Arkadaş Olarak Balık

Elif

Onur Üyesi
Pro Üye
12 Temmuz 2006
34.849
29.706
60
Balık burcunda doğan kişiler en iyi arkadaşı aradıkları için doğal olarak sık sık hayal kırıklığına uğrarlar. Onların sorunları, hiçbir kişinin uyamayacağı bir arkadaşlık ülküleri olmasıdır. Çok şey beklerler. Bulunması olanaksız şeyleri elde edemeyince de, o kişiye olan ilgilerini yitirmeye başlarlar. Arkadaş olarak tanıdıkları birini tanımazlıktan gelmeye başlamaları anlamına gelmez bu… istediklerinin mantıksız olduğunu anlarlar ve herhalde bağlılıkları daha güçlüdür. Kendilerinde bulamadıklarını bilinç altına iter ve olanaksızı aramayı sürdürürler.


Sevgi ve arkadaşlığı ayrı ayrı değerlendirmek, Balık'lar için kolay olmaz genellikle ya ikisi birden, ya da hiçbiri derler. Yalnız kalmayı istemezler ama yine de kısa süreli yalnızlıklara gereksinme duyarlar. Bu, yaradılışlarının bir özelliği olarak, yeni tanıştıkları kişileri şaşırtıcı bulmalarındandır.


Hareketli arkadaşlıklardan hoşlanır ve kendilerini çılgınlığa yakın bir heyecana kaptırabilirler. Buna karşın ertesi gün kabuğuna çekilmiş, kendi kendine kızan, birlikte neşe ve arkadaşlık duygularını paylaştıkları kişinin yüzüne bakamayan biri olabilirler. Bu yıkıcı duygu dalgalanmaları Balık'ların tanıdığı öznel bir deneyimdir.


Bu nedenle telefon ya da kapı çaldığında cevap verir ve arkadaşlarına (sessizce de olsa) doğal bir tepki gösterebilirler. Bu garip ve ince insanların, bir aktörlük yönleri bulunabilir.


Balık'lar arkadaşlarını bazen akılsızca seçerler. Paylaşma coşkusuyla sürüklenir, arkadaşlarının özelliklerini tanımadan onlara sevgi ve güven göstermeye başlarlar. Kişisel ilişkilerinde, deneyleri tersini söylese bile, işlerin iyiye gideceğine inanırlar.


Balık'ların arkadaşları genellikle sanatseverdirler. Kaba ve yavan arkadaşlığa dayanamazlar. Kendileri de artistik bir yapıya sahiptirler. Herhangi bir sanat dalında çalışmasalar bile, çalışanları etkilerler.


Şu ya da bu yaşta duygularını şiire dökmemiş Balık çok azdır. Genel olarak bu şiirleri okuma ayrıcalığına ancak çok yakın bir arkadaş erişebilir, çünkü ürünler bu eşsiz özelleştirici kişiler tarafından çabucak yok edilirler.


Balık'lar çevrelerindeki kişileri mutlu etmekte büyük hüner gösterirler. Bir arkadaşlığı, hayallerindeki romantik aşka dönüştürmeye çalıştıkları zaman hariç! O zaman aşırıya kaçabilir, insanı minnet altında bırakan aşırı bir sevgi gösterebilirler. Bu insanlar eğlendirme açısından tektirler. Evlerinde arkadaşlarını çok iyi ağırlarlar. Başkalarını mutlu etmek onları da mutlu kılar
 
kesinlikle katılıyorum ancak biz balıkların otuz yaşından sonra bilgeleştiğine ve yıpratılmasının olanaksız olduğuna inanıyorum.otuzumuza kadar kendimizi dış etkenlerin yıpratıcı davranışlarından sıyırabilirsek balık kadını olmanın avantajını çok iyi kullanabileceğimize eminim....Balık olmaktan şikayet ettiğim zamanlar oldu ama çok toydummmmm : ))
 
Paylastigin icin tesekkurler balik olarak bazilarina katiliyorum, cok cabuk kirirlirim krilmanin acisini bldigim icin hic kimse kirilmasin istiyorum, arkadasliga cok oem veriyorum hele dostumsa her zaman her sartta yanindayimdir
 
PENDE BALIGIM HEM BALIK HEM ALIK HEMDE CEYLAN

PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER
 
kesinlikle katılıyorum arkadaşlarımdan yada sevgilimden çok şey bekliyorum hiç kolay beğenemem bu yüzden arkadaşalrımı kaybediyorum :1no2:
 
Bu kadar doğru tesbiti nasıl yapıyolar hayret doğrusu :uhm:

Hele benim alnımda yazıyo sanırım balık olduğum
 
X