• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaş sıkıntısı yaşıyorum

cecece123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2010
115
0
96
Ankara
merhaba..ben bu sene yeni üniversiteye başladım.ama arkadas sıkıntısı yasıyorum.üniversite ortamının beni bu denli gerecegini hiç düsünmezdim.gecen sene onca stres cektim kazandım simdi de arkadaslarımla ilişkilerim iyi değil.söyle özetleyiyim ki 5 kişilik bir arkadas grubum var yaklasık 6 7 aydır tanısıyoruz fakat sorun su ki ben onları kendime nedense yakın göremiyorum kendimi onların yanında yalnız ve genelde huzursuz hissediyorum diğer 4ü gayet iyi kaynastı.aslına bakarsanız bana uygun benim tarzımda insanlar ama bana karsı daha bi soguklar..sizce bu durumun nedeni ne olablir bu olaylar cok canımı sıkıyo ve hatta okul bile değiştirmeyi düsündüm bi ara ya da tekrardan sınava girmeyi ! hele aralarında bi tanesi var ki arada bir böyle beni tersliyo gibi oluyo en cok da o kız sinirimi bozuyo..ortada hic bisey de yok aslında anlamıyorum acaba kıskanıyo mu ya da derdi ne sizce bu durumu onlarla konusmalııyım ne yapmalıyım..cevap atan yardımcı olan herkese simdiden tesekkürler :(

onlara bağlı olmak zorunda mısın o grupla sınırla kalmayıp yeni kişilerle tanısmayı kaynasmayı denesen? o tarz ukala insanlarla uğrasıp kendini harap etmeye ne gerek var canım :/ nerde okuyosun bu arada bölümün nedir:)

İçlerinde kıskanç olan varsa arkadaş olaman senin parasal durumun onlarınkinden iyi mi?

parasal durum oalrak hemen hemen aynı gibiyiz hatta bir iki tanesi benden biraz daha iyi gibi.sorun su ki bölümümde de kendime yakın gördüğüm insan pek yok.hepsi değişik tuhaflar biraz.kendim gibi bi onlar var işte.ama olmuyo yani bi türlü yakın hissedmiyorum kendimi onlara.ve bahsettiğim kız da cok sinirimi bozuyo bi insan niye durduk yere böyle davranır anlamıyorum

nerdeyse herkesin bu tarz arkadasları vardır benim de lisede vardı bazen pislik gibi davranır bazen sarıldığı canım yaa dediği arkadası olurdum çok yakın değildik ama arkadas grubu kızlı erkekliydi ve o da bikaç kızdan biriydi.şu an ben de üniversitedeyim mesela özel bi üniversitede burslu olmama rağmen hiç öylesine rastlamadım zaten hiç biri senden önemli değil arkadaş dediğin nedir ki gelir geçer bak ilkokul ya da ortaokul arkadaslarımızı hatırlıyo muyuz şimdi..daha iş arkadasları da olcak bizim elimizde olan şey o tarz insanları hayatımızdan uzaklastırmak.mesafe koy arana sen onun yaptığı terbiyesizliği yapma tabi sadece soğuk olduğunu belli et ve onlara gereksinim duymadığını da.o okul da biticek elbet önemli olan iş arkadasların olcak elalemin derdini çekmeye değer mi?

merhaba..ben bu sene yeni üniversiteye başladım.ama arkadas sıkıntısı yasıyorum.üniversite ortamının beni bu denli gerecegini hiç düsünmezdim.gecen sene onca stres cektim kazandım simdi de arkadaslarımla ilişkilerim iyi değil.söyle özetleyiyim ki 5 kişilik bir arkadas grubum var yaklasık 6 7 aydır tanısıyoruz fakat sorun su ki ben onları kendime nedense yakın göremiyorum kendimi onların yanında yalnız ve genelde huzursuz hissediyorum diğer 4ü gayet iyi kaynastı.aslına bakarsanız bana uygun benim tarzımda insanlar ama bana karsı daha bi soguklar..sizce bu durumun nedeni ne olablir bu olaylar cok canımı sıkıyo ve hatta okul bile değiştirmeyi düsündüm bi ara ya da tekrardan sınava girmeyi ! hele aralarında bi tanesi var ki arada bir böyle beni tersliyo gibi oluyo en cok da o kız sinirimi bozuyo..ortada hic bisey de yok aslında anlamıyorum acaba kıskanıyo mu ya da derdi ne sizce bu durumu onlarla konusmalııyım ne yapmalıyım..cevap atan yardımcı olan herkese simdiden tesekkürler :(

ilk sene böyle olur. hep okul değiştirmek falan düşünülür. ben 1. sınıftayken arkadaş olduklarımla 2. - 3. ve son sınıfta neredeyse hiç konuşmamıştım. her sene değişti çevremdekiler ve sonunda bana sadece 1 dostum kaldı. sağlıklı olanı da o bence.
arkadaşlarını değiştir, kafaları uymamıştır sana. ya da sen girişken değilsindir?

canım ben 2. sınıftaym gecen yıl aynı seyi yasadım yanlarnda kendmi hiç rahat hssetmyordum uzaklastm onlardan su an tüm sınıfla konsyrm yani öyle samimi olmyrm böyle daha mutluyum ben onlarlada konusyrm ama artık eskisi kadar samimi dglm artık meraba meraba unutma ünideki herkes bana göre geçici lise arkadsları hep daha kalıcıdır:40:

evet aslında onlara göre biraz daha pasif ve de cekingendim ama bunun nedeni onların yanında kendimi rahat hissedemediğim icin işte,bilmiyorum ne olucak böyle ama kafama cok takıyorum.

canım sana niye böyle davrandıklarını sorabilirsin, onlarla ilişkini kessende hiçbişey kaybetmezsin hiçbişey senden önemli değil böyle bişey içinde okul değiştirmeyi düşünme daha ilk senenmiş.hem sadece kendi sınıfından arkadaş edinmek zorunda değilsin dur bakalım daha ne arkadaşların olcak.kendi sınıfımdan ve arkadaşlarımdan biliyorum herkes kücük kücük gruplar halinde çoğu çıkar ilişkisi içinde, grupların içinde bile ayrı gruplaşma var.bazen sınıfa girdiğinde insanlar birbirlerini görmezden bile geliyor, bi selam vermekten kaçıyorlar o derece saçma.

o seni tersleyenede kendini ezdirme, izin verme böyle bişeye.ne o kendini üstün mü görüyomuş.

bi daha tersleme tarzında bisey olursa zaten cevabını vericem,bu konuyu konusucam artık.cünkü kendimi yiyip bitiriyorum.

Back
X