Arkadaş sorunsalı

pinkc

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2016
480
414
103
İş yerinden Cok sevdigim 6 7 kisilik bi arkadas grubum var.içlerinden birinden bana karsi olan bazi olumsuz davranislarindan dolayi cok soğudum.onunla olan sorunumu diger arkadaslarima yansitmadim ama onun olduğu ortamda mutsuz gergin oluyorum konusasim bile gelmiyor.ama digerlerinide bi o kadar seviyorum.bu kizda her gorusmede geliyor.bu guruptan kopmak bana iyi gelir mi yoksa daha fazlami üzülürüm hic bilmiyorum..siz olsaniz napardiniz

Bir kisi icin neden arkadas grubunuzdan kopasiniz ki. Gormezden gel olsun bitsin. Bir de şu sorunsal kelimesini kullanmayin artik ya. o furya gecmedi mi hala?

Sevdiğin arkadaşlarınla takılıp onu hiç takmayacaksın. Niye kendini sırf onun yüzünden üzesin ki, keyfine baaaak.

Sevdiğin arkadaşlarınla takılıp onu hiç takmayacaksın. Niye kendini sırf onun yüzünden üzesin ki, keyfine baaaak.
Tesekkur ederim.artik görmezden gelmeye calisicam ins digerlerine yansitmam huzur kaçırmış olmayi hic istemiyorum

Gun gelir , o sogudugun arkadas otekilerin sana karsi cephe almalarini saglar. Stabil karakterlere sahip olmadiklari icin manipule edilmeleri daha kolay olur. Umarim olmaz tabi ama isin zor.
O duruma gelirse daha cok üzülürüm.umarim öyle olmaz

Tesekkur ederim.artik görmezden gelmeye calisicam ins digerlerine yansitmam huzur kaçırmış olmayi hic istemiyorum
Aynen öyle , görmezden gel onu
diğer arkadaşlarınla nasılsan devam et öyle olmaya. Çünkü bir kişi yüzünden ortamdan uzaklaşırsan diğer arkadaşlarınla da araya mesafe koymuş olursun bu sefer ilişki kopar. Zaten çoğunlukla anlaştığın için problemin de olmaz.

seni çok net anladım
insan ne kadar normal davranmak istese de o kişi ortamda olunca gergin oluyor, her zamanki doğal haliyle davranamıyor
aynı durum bende de var

Size tavsiyem arkadaş grubunuzda gözünüz kapalı güvendiğiniz kimse olmasın çok sevseniz bile. O gruptaki kimse hakkında kimseyle konuşmayın. Sizin yanınızda birinin dedikodusunu yaparlarsa ya sessiz kalın ya da ben dedikodu yapılmasından hoşlanmıyorum deyin. Bunlar olaki bu haz etmediğiniz şahıs senin hakkında şöyle diyor diye size iftira atıp aranızı bozmaya çalışırsa "o kimse hakkında konuşmaz" düşüncesi oluşturacağından ters teper. Oldu da inandılar aranız bozuldu diyelim yine de çekindiğiniz hiçbir şey olmaz. Sırlarınızı vermeyin. Hepsiyle eşit mesafede olmaya çalışın. O şahıs size olumsuz yaklaşsa dahi görmemezlikten gelip tüm güleryüzünüz ve şirinliğinizle ilişkinize devam edin. Bir süre sonra sizi germekten vazgeçecektir.

seni çok net anladım
insan ne kadar normal davranmak istese de o kişi ortamda olunca gergin oluyor, her zamanki doğal haliyle davranamıyor
aynı durum bende de var
Valla ne zor bi durum gercekten dogal davranamıyorum.sanki sürekli açığımi ariyo gibi hissediyorum

Bu şekilde hic düşünmemiştim sizde haklisiniz gercekten.hastanede calisiyoruz hepimizde ve orasiyla ilgili konustugumuz seyler oluyor.artik daha cok dikkat edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…