- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
- Konu Sahibi maviduvar1
-
ortada hiç bir sebep yokken neden araya daha çok mesafe koysun ki...Arkadaş değilde sevgiliniz sanki mesafeli bi arkadaşlkta normal
pek çok konuyu paylaştığım bir insan. ama soğuktur biraz. öyle zırt bırt aranmaz.cok sevdigim arkadasım degilse umursamazdım nedenini çok merak edersem sorardım okadar.
evli ve çocuklu kendisi...hayatında biri vardır sana zaman ondan kalmıyordur
evli ve çocuklu kendisi...
çalıştığı birimden edindiği yeni arkadaşları olabilir.
çok ama çok acı....yerine koyduğu başkaları vardır sana ihtiyaç duymuyordur yine aynı kapıya çıkıyor yani...
Ortada bilmediğim bir sorum var belli kiSize kirolmistir ya da arada prtalik karistiran biri vardir.
Kimse durduk yere mesafeli davranmaz
merhaba kızlar
bir arkadaşım var. aynı işyerindeyiz ama birimlerimiz farklı. çok vıcık vıcık bir ilişkimiz yok. herkes sınırını bilir. samimiyiz diyebilirim. zaman zaman akşamları da görüşürdük. ayrıca her hafta 1 öğlen birlikte yemeğe çıkıyorduk.
yaklaşık 1 aydır bir tuhaflık seziyorum. eskisi gibi beni aramıyor sanki. hep çok yoğun olduğunu söylüyor. sabah aradım. konuşuyorduk. bir memur geldi. ben seni sonra arayayım dedi. hala aramadı. geçen hafta da aynı şeyi yaptı ve 2gün sonra aradı. ama eskiden akşam cepten arardı. en son da 8 şubat öğlen yemeğe çıkmışız.
birşeyler var seziyorum ama ne olduğu hakkında en ufak fikrim yok. siz böyle durumlarda nasıl bir tutum sergiliyorsunuz.
ben de arkadaşımdan soğuduğumu hissediyorum nedense.
bir süre aramasam mı acaba? arayıp bir sorun mu var desem diye düşünüyorum. bu sefer de bir sıkıntı yoksa ki sanmıyorum durup dururken gerginlik yaratmak istemiyorum. böyle gereksiz trip atanlara ayar olurum zaten...
Bu arkadaşım biriminde birileri ile arkadaş oldu. Bana son zamanlarda "ben ne zaman istersem o zaman görüşürüz" mesajı veriyormuş aslında ama ben anlamamışım sanırımValla alakasi varmidir yokmudur bilemem ama nenzer bi vaka bende vardi arkadasim hayatina biri girdiginde (tahminen internette virileriyle tanisiyirdu) beni hatirlamiyordu bile aramak soemak hak getire hatta tersledigi zamanlar bile oluyordu sonra bende umursamayinca ayriltiktan sonra bi U donusiyle geri donuyirdu
En sonunda bu arkadasligin bitmesinin en dogru sey oldugunun kanaatine vardim
Sanirim biz duz insanlar oldugunuz icin bu tarz imakardan anlamiyiruzBu arkadaşım biriminde birileri ile arkadaş oldu. Bana son zamanlarda "ben ne zaman istersem o zaman görüşürüz" mesajı veriyormuş aslında ama ben anlamamışım sanırım
Kesinlikle haklısın. Hele 35 den sonra Yen'i arkadaş edinilmiyor. Bu arkadaşım 10 yıldır görüştüğüm biri. Bakalım ne olacak. Ben de merakla bekleyeceğim.Bazen bana da oluyor ..en iyisi hislerime göre davranıyorum artık..zamana bırak ..kafana çok takılırsa konuşabilirsin tabi..insanlar çok garip günümüzde..bazıları gereksiz alıngan olabiliyor..benim çocukluktan 2 arkadaşım var çok sevip görüştüğüm ..sonradan olma arkadaşlıklarım hep senin gibi oldu..
Arkadaşım bayan. Aramızda 1 yaş var. Bugün gerçekten üzüldüm ama şimdi içim daha rahat. Düşündükçe bazı şeylerin daha çok farkına vardımarkadaş kız mı erkek mi ben onu anlamadım;şimdi linç edilicem biliyorum da erkek bi arkadaşsa hatta bi de üstüne evliyse sizinle sıkı sıkı fıkı olmayışı seni neden rahatsız etti anlamadım;zaten olması gerekn o;ha kızsa da ergenliğin lüzumu yok iş arkadaşlığı bu bu kadar takılmayın
Bir süre aramayı düşünmüyorum. Onun aramasını bekleyeceğim. Eğer aramazsa da kendi bilir. Çünkü en son yani bugün ben onu aradım, o da bana "ben seni sonra arayayım " dedi... ben de aramanı bekliyordum derim...Sanirim biz duz insanlar oldugunuz icin bu tarz imakardan anlamiyiruz
Gecwn bi arkadaaim laf arasinda soylemisti ben telefona cevap vermiyorsam mesajlara donmuyorsam yada gec donuyorsam gorusmek istemiyirum manasina felir
Benim arkadasimda soylesigim hayatina biri girdigi zaman gorusmeme arayip sormama olayini bi kac kez ust uste yapinca hatta ayeildiktan sonra bana donunce konusmamanin en uygun davranis oldugunu dusundum ki sanirim arkadasim nazar edecegimi falan dusunutirdu vence onceden herseyinj soylerdi bu durumlari sakladugini fark edince bisey varda benden mi sakliyorsun degince
Ben jarar aldim bundan sonra hic kimseye birsey soykemeyecegim buda benim kararum dedi ters bi sekilde
Bende sen bilirsin dedim
Bence siz yinede arkadasiniza bigun sorun bi sıkintımı var aramiyorsun gorusemiyoruz degin eger yokbirsry tarzi kestirip atilacak bir cevap verirse sizde arayip sormayi kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?