Arkadaş sorunu

baklavacheesecake

Hâlinden memnun ❤️
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2017
2.919
3.295
133
Arkadaşlar iyi akşamlar.
Lütfen yargılamayın taşlamayın çünkü içten içe hatalı olduğumu yanlış düşündüğümü biliyorum ama yine de aklım karışıyor. Hani kendimi de biraz haklı görüyorum gibi :KK43:
Şimdi benim bir arkadaşım var adı Ali diyelim. Üniversite başladığında tanıştık yani iki seneyi geçti. Bu çocuk çok iyi birisi. İnanılmaz kafa birisi :KK70: Çok destek oldu bana. Eski sevgilim beni tehdit ederken hep yanımda oldu. Telkin etti. Yalnız kendisiyle aramızda bayağı bir (11 yaş kadar) yaş farkı var ama kendisinde hiç böyle büyük erkek havasını görmedim. Mükemmel geçiniyoruz.
Eeee peki sorun ne ne güzel bir arkadaşın var Diyeceksiniz. Annem bu çocuğa bir türlü ısınamadı gibi :KK43: yani mesela tamam arkadaş grubu olarak görüşebilirsin ama dışarıda asla bir program kabul etmiyorum dedi. Anne aramızda hiçbir şey yok Kİ neden izin vermiyorsun dedim. Çünkü aranızda çok yaş farkı var o yaşı yüzünden seni kendi yaşına çekmeye çalışabilir sen daha o seneleri yaşayacaksın dedi. Yani arkadaşlar bir kez kahvaltıya gitmek bir kez de öğrenci eğlencesine beraber gitmekle ne alaka kendi yaşına çekmek ben onu anlamadım. Ben sana demiyorum küs konuşma görüşecekseniz grup içinde yoksa görüşme, bu yüzden de sakın yalana başvurup görüşme öğrenirim dedi. Ama yani ben size açık konuşayım, ben iki taraf da reşit olduktan sonra yaş farkını öyle çok abes bir fark olmadığı sürece önemseyen bir insan değilim. Hani mesela ben reşit olmadan önce tanışsaydık arkadaşlık etmezdim ama üniversitede her yaştan insan olabileceğini bilerek gittim. Yeni tanıştığım birisi olsa güvenmemesini de anlayabilirim ama iki seneyi de geçmiş.
Ve ben açıkçası bir kural konuyorsa bu kuralın mantığını öğrenmek isterim. Mantığını anlayamadığım bir kuralı da genelde uygulamam. Hani beni cidden zarara itebilecek şeyleri zaten yapmam ama.
Beni yalana ittiğini düşünüyorum çünkü ortada izin vermemesi için hiçbir sebep yok. Annemin güvenini kırmadım. Nerede olduğumu söylediysem orada oldum. Yanımda kimin olduğunu söylediysem gerçekten o oldu. Belki abartıyorum ama bana böyle geliyor. Kimse için annenle kötü olma diyebilirsiniz ama gerçekten mantıksız bir kural bence. Başına benzer bir durum gelen var mı?

Son düzenleme:
Ergenken benim de annem anlayamadigim şeyler isterdi, soylerdi. Ben de aynen sizin gibi mantikli sebep gormeyince ikna olmazdim. Aslinda mantikli sebepleri vardir kendince ama dile alıp konuşmak istemiyor olabilir annen bazi dusundugu şeyleri, ben sonradan anlamistim neyi ne icin istedigini vs. :)

Ergenken benim de annem anlayamadigim şeyler isterdi, soylerdi. Ben de aynen sizin gibi mantikli sebep gormeyince ikna olmazdim. Aslinda mantikli sebepleri vardir kendince ama dile alıp konuşmak istemiyor olabilir annen bazi dusundugu şeyleri, ben sonradan anlamistim neyi ne icin istedigini vs. :)
Tek söylediği işte seni kendi yaşına çekmeye çalışır. Yoksa yaş farkı var diye demiyorum dedi. Ama gerçekten mantıksız ya

annenin tavrının mantığı şu ola
bu adam kızımı etkiliyor olurda etkilenir aralarında birşeyler olur
haksız mi değil
Ama erkek arkadaş olaylarına asla karşı DEĞİL. Her şeyimi bilir. Anlatırım. Asla karşı çıkmaz. Hani çocuk gerçekten kötü birisi değil. Alkol bile kullanmaz tabii bu bir kıstas değil ama

Ama erkek arkadaş olaylarına asla karşı DEĞİL. Her şeyimi bilir. Anlatırım. Asla karşı çıkmaz. Hani çocuk gerçekten kötü birisi değil. Alkol bile kullanmaz tabii bu bir kıstas değil ama
bende değilim ama kızımın kimden etlkilenebileceğini anlarım
kızım 20 yaşında anneni anlıyorum

Tek söylediği işte seni kendi yaşına çekmeye çalışır. Yoksa yaş farkı var diye demiyorum dedi. Ama gerçekten mantıksız ya

Birlikte başbasa kalmayin seni kendiyle denk gorur diyor işte. Bunun olmasini istemiyor demek ki, erkek arkadas olaylarina karsi olmamasi her onune geleni onaylamasi anlamina gelmez.

ne işin var elalemin 32-33 yaşında adamıyla annen haklı ötesi ben de 30 sayılırım bu arada. hatta annen çok hoşgörulu ben kızım olsa arkadaşlığını kesmesi için bir suru entrika yapardım.
30 yaşında olup içmeyen biri olacağına yaşıtın olsun içsin daha iyi benim gozumde.
sen farketmesen de 11 yaş çok fazla, anneni dinle yanlış yapmazsın.
cidden 2 yıl boyunca ne konuştunuz bilmiyorum. şimdi ben 40-45 yaşında bir erkekle ne konuşabilirim ki, aynı nesil değil, benim bebekliğim onun ergenliğine denk gelmiş, cidden bilmiyorum.

Acik acik soylemese de aranizda duygusal bir durum olabilecegini dusunuyor ve bunu onaylamadigi icin istemiyor.ki bana haksiz da gelmedi iyi bir insan olabilir ama yas farki ona cok gelmistir ve kendi akranin biriyle olmani istiyodur.cunku o yasta birisinin niyeti ciddi olacak ve evlenmek isteyecek annen de senin onunde okul kariyer gibi seyler oldugunu ve onceliginin bunlar oldugunu dusunuyor.

Keşke kızıma sunla gorusmeni istemiyorum dediğimde sorgulamadan tamam anne dese,keza oğlumda öyle ay yıne içimde bir umut yesertisi,bir kiprasma hadi inşallah. Annenin vardır bir bildiği,kötülüğünü istemediği aşikar.

Arkadaşlar iyi akşamlar.
Lütfen yargılamayın taşlamayın çünkü içten içe hatalı olduğumu yanlış düşündüğümü biliyorum ama yine de aklım karışıyor. Hani kendimi de biraz haklı görüyorum gibi :KK43:
Şimdi benim bir arkadaşım var adı Ali diyelim. Üniversite başladığında tanıştık yani iki seneyi geçti. Bu çocuk çok iyi birisi. İnanılmaz kafa birisi :KK70: Çok destek oldu bana. Eski sevgilim beni tehdit ederken hep yanımda oldu. Telkin etti. Yalnız kendisiyle aramızda bayağı bir (11 yaş kadar) yaş farkı var ama kendisinde hiç böyle büyük erkek havasını görmedim. Mükemmel geçiniyoruz.
Eeee peki sorun ne ne güzel bir arkadaşın var Diyeceksiniz. Annem bu çocuğa bir türlü ısınamadı gibi :KK43: yani mesela tamam arkadaş grubu olarak görüşebilirsin ama dışarıda asla bir program kabul etmiyorum dedi. Anne aramızda hiçbir şey yok Kİ neden izin vermiyorsun dedim. Çünkü aranızda çok yaş farkı var o yaşı yüzünden seni kendi yaşına çekmeye çalışabilir sen daha o seneleri yaşayacaksın dedi. Yani arkadaşlar bir kez kahvaltıya gitmek bir kez de öğrenci eğlencesine beraber gitmekle ne alaka kendi yaşına çekmek ben onu anlamadım. Ben sana demiyorum küs konuşma görüşecekseniz grup içinde yoksa görüşme, bu yüzden de sakın yalana başvurup görüşme öğrenirim dedi. Ama yani ben size açık konuşayım, ben iki taraf da reşit olduktan sonra yaş farkını öyle çok abes bir fark olmadığı sürece önemseyen bir insan değilim. Hani mesela ben reşit olmadan önce tanışsaydık arkadaşlık etmezdim ama üniversitede her yaştan insan olabileceğini bilerek gittim. Yeni tanıştığım birisi olsa güvenmemesini de anlayabilirim ama iki seneyi de geçmiş.
Ve ben açıkçası bir kural konuyorsa bu kuralın mantığını öğrenmek isterim. Mantığını anlayamadığım bir kuralı da genelde uygulamam. Hani beni cidden zarara itebilecek şeyleri zaten yapmam ama.
Beni yalana ittiğini düşünüyorum çünkü ortada izin vermemesi için hiçbir sebep yok. Annemin güvenini kırmadım. Nerede olduğumu söylediysem orada oldum. Yanımda kimin olduğunu söylediysem gerçekten o oldu. Belki abartıyorum ama bana böyle geliyor. Kimse için annenle kötü olma diyebilirsiniz ama gerçekten mantıksız bir kural bence. Başına benzer bir durum gelen var mı?

bir de eski sevgilim tehdit ettiğinde yanımdaydı diyosun ya orayı kaçırmışım, kuzum sen kaç yaşındasın da hayatı dolu dizgin yaşamaya çalışıyosun? eskisi psikopatmış yenisi bildiğin genç değil normal adam kadar olmuş daha universitede.
napıcan 30 larında adamı, yaşına uygun yaşa.

Universiteye giden kocaman kizsiniz sizde herseyi annenize anlatip ondan izin almayin bana cok sacma geliyor boyle seyler. Bir yanlis yapacaksan kendi yanlisin olsun insan boyle boyle olgunlasir karakteri oturur

Önce normal geldi sonra kızımı düşündüm. Annene hak verdim. Feleğin çemberinden geçmiş bir adamın, benim masum ve saf kızımla hiçbir işi olamaz. Gitsin Kendi yaşıtlarıyla takılsın.

Içime oturdu bildiğin
Hanımkızımız 20 yaşında herif 31 yaşında. Gerçekten abes bir yaş farkı değil. Ben 10 yaşındayken komşunun yeni doğan oğlunu ayyy ne tatlı bebek falan diye severdim.
Neyse,zor ve zehirli bi ilişkiden çıkmışsın bir de üzerine senden 10 yaş büyük bir herif piyasaya çıkıyor. Seni yaşına çeker dediği de "adamla gençliğini yaşayamazsın,kuşak çatışması,yaşının verdiği ölgün ve vakur tavırlarıyla senin de hırslı genç bir dimağ olmanı engeller" şeysi. O yüzden adamla başbaşa olmanı istemiyor. Ben de açıkçası istemem. Çünkü daha yeni ilişkiden çıkmışsın. Gez toz hayatına bak biraz

Annen haklı. Senin yaşamadığın yılları Ali yaşamış bitişmiş. Neyin ne olduğunu biliyor. Senin de ona ayak uydurmanı isteyecek bir zaman sonra. Mesela sen falanca yerdeki festivale gitmek isteyeceksin Ali bunları saçma bulup sürekli bahane uyduracak. Tabi eğer aranızda bir şey olma durumu söz konusu ise. Yoksa zaten sevgilin bile olmayan biri için anneni neden karşına alacaksın ki?

Arkadaşlar iyi akşamlar.
Belki de olur da birbirinizi seversiniz sevgili olursunuz diye korkmuştur. 11 yaşı da fazla gördüğü için buna mahal verecek olan bütün yolları kapatmak istemiş. İstersen bunu böyle direkt olarak sor.

Back
X