Arkadaş Sorunu

Cevaplara gel ya sanki kız ezik yaranmaya çalışıyor gibi yorumlar saçma sapan. Boşver arkadaşım sen kendin olmktn asla vazgeçme kalbini bozma. Az insan çok huzurdur. O birbirlerini kayıran insanlar iki gün sonra tırmalıyor üzülme sen. Kendin ol ama yalnız ol.

Cevaplara gel ya sanki kız ezik yaranmaya çalışıyor gibi yorumlar saçma sapan. Boşver arkadaşım sen kendin olmktn asla vazgeçme kalbini bozma. Az insan çok huzurdur. O birbirlerini kayıran insanlar iki gün sonra tırmalıyor üzülme sen. Kendin ol ama yalnız ol.
Teşekkür ederim. Kimseye yaranmak gibi bi niyetim hiç olmaz inanin.

Bir az ulaşması zor olan biri olmaya calisin.
İnsanlar sever oylelerini.
Etrafimda cok karsilastim, hep onlarin yaninda olmaya calisirlar.
İnsanlara iyilik yapmaya calismayin zaten, bazi insanlara iyilik yaramaz, borcun zann eder.
Beni de universitedeyken beni çozemeyen arkadaslarim daha yeni yeni tanimaya başladi)))
Aaa, seninle ayni dusuncedeymisiz, farkli biriymissin falan filan yaziyorlar)))
Sorun onlarda miydi bende mi çozemedim daha)))

Bir az ulaşması zor olan biri olmaya calisin.
İnsanlar sever oylelerini.
Etrafimda cok karsilastim, hep onlarin yaninda olmaya calisirlar.
İnsanlara iyilik yapmaya calismayin zaten, bazi insanlara iyilik yaramaz, borcun zann eder.
Beni de universitedeyken beni çozemeyen arkadaslarim daha yeni yeni tanimaya başladi)))
Aaa, seninle ayni dusuncedeymisiz, farkli biriymissin falan filan yaziyorlar)))
Sorun onlarda miydi bende mi çozemedim daha)))
Her istediklerinde ellerinin altinda olan bir insan değilim zaten. Veya surekli onları pış pışlayan biri değilim. 🤷🏻‍♀️

Merhaba hanımlar, bu zamana kadar kendi kendime düşündüğüm ve cevabıni bulamadığım bir sorunumu size danısmak istiyorum.

Arkadaşlar arasında ki hep en aranmayan sorulmayan biri benimdir.
Bir ortamda toplanildigi zaman, ya da ne bilim yolda orda, burda karşılaşıldığı zaman hep kenara itildigimi hissediyorum. Mesela konusulan bir konu hakkinda bir yorumda bulunurken çok rahat sözüm kesiliyor, üstüne konuşmaya başlıyorlar ve diğer herkes ben konuşuyor olsamda diğer insana kulak veriyor.

Bir yere gidileceği zaman ben unutkan kişi oluyorum.

Inanın o kadar ince düşünen, insanları gülümsetmeyi gayret eden bir yapım vardir ki. Her zaman gülümser tanimadigim insanlarla bile apt. Okul gibi yerlerde selamlaşır tebessüm ederim.

Kesinlikle yaşadığım, gördüğüm seyleri abartmadan, yalansız olduğu gibi anlatırım.
Ama arkamdan konuşulanlardan anladığım kadarıyla beni tanımadıkları gibi birde eleştiriyorlar.
Şimdi tekrar bir etkinlikle bir araya geleceğiz ve benim yine gardim düşecek.😔

Buraya gelene kadar yaşadıklarımı anlatsam sizde şaşırırsınız. Anlam veremediğim tavırlardan bıktım usandım. Takınacağım tavır ne olacak onuda şaşırdım.
Lise de 10 kişilik bir kız grubumuz vardı en küçük bendim hem fiziksel hem yaş olarak ne kadar iyi olsamda aynı şekilde önemsenmiyordum okul bittikten sonra aslında bu insanların gerçek dost olmadığını anladığımdan hepsiyle irtibatımı kestim ve yükseldim her anlamda işimde özel hayatımda dostluklarım da en ufak bir rahatsızlıkta kesip atıyorum benim dostluğumu haketmiyorsa o insan defolsun gitsin

Back
X