Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İş yoğunlığun olduğunu artık vakit ayırmadığını söylersin.Kimse kimseyi zorlayamaz veya çıktı diye kötü diyemez.Diyorlarsa da kendi sorunları.mrb kizlar,ne zamandir bu mevzudan rahatsız olsam da esim hatrina katlaniyordum.Bizim bi suredir suren bir toplantımız var ayda 1 dönüyor eşli olarak görüşüyoruz herkes sirayla alıyor.Baya hazırlık yapiyoruz.Ben artik cok bunaldim cunku sonradan eklenenler oldu ve 8 9 tane cocuk arti büyükler 18 19 kisi oluyoruz.Ne sohbet edebiliyoruz ne de cocuklardan rahat oluyoruz ki cocuklarrin cogu da buyuk.Ben zaten tumgun cocuklarla iciceyim eve geliyorum kendi cocugum ustune misafirde de cok cocuk olunca cekemiyorum ne gürültüsünu ne kalabaligini.Bir de cocuklar evimi de batiriyorlar.Bir de 20 kisiye hazirligi evin temizligi vs hep kendim yapmak zorundayim secenegim yok.Kisacasi cikmak istiyorum bu toplantidan ama kirmadan dökmeden ve sanki evine almiyormus gibi gorunmesinden korkuyorum.Sıramı savdim ama daha fazla katilmak ta almak ta istemiyorum Digerleri surmesinden yana ufak bi citlattim daha once.
cnm yanlis anladin cocuklarla 18 kisi oluyoruzValla canım eşli 18 kişi iseniz 9 ayrı ev demek.Yani sıranın size gelmesi nerden baksanız 9 ayı bulması gerekiyor.
Bence normal tabi sizi bilemem.
sadece sana değil ki diğer hanımlarada eziyettir. tüm hanımlar toplanıp konuşun. toplantınız için yaptığınız masrafın aynısı ile dışarda anlaştığınız bir yerde de toplantılarınızı yapabilirsiniz. bir tek içki varsa o tutar. geri kalan aynı.mrb kizlar,ne zamandir bu mevzudan rahatsız olsam da esim hatrina katlaniyordum.Bizim bi suredir suren bir toplantımız var ayda 1 dönüyor eşli olarak görüşüyoruz herkes sirayla alıyor.Baya hazırlık yapiyoruz.Ben artik cok bunaldim cunku sonradan eklenenler oldu ve 8 9 tane cocuk arti büyükler 18 19 kisi oluyoruz.Ne sohbet edebiliyoruz ne de cocuklardan rahat oluyoruz ki cocuklarrin cogu da buyuk.Ben zaten tumgun cocuklarla iciceyim eve geliyorum kendi cocugum ustune misafirde de cok cocuk olunca cekemiyorum ne gürültüsünu ne kalabaligini.Bir de cocuklar evimi de batiriyorlar.Bir de 20 kisiye hazirligi evin temizligi vs hep kendim yapmak zorundayim secenegim yok.Kisacasi cikmak istiyorum bu toplantidan ama kirmadan dökmeden ve sanki evine almiyormus gibi gorunmesinden korkuyorum.Sıramı savdim ama daha fazla katilmak ta almak ta istemiyorum Digerleri surmesinden yana ufak bi citlattim daha once.
Iclerinde calisan yok ve hepsinin yardimcisi var evindeNeden herşeyi ev sahibi yapıyor anlamadım, bizde öyle toplantılar yapıyoruz ev sahibi sadece içecekleri ayarlıyor gerisini ya dışardan sipariş veriyoruz yada gelenler getiriyor.
Çocuksuz yapmayı öner bence öbürleride rahatsız oluyordurda öncü arıyorlardı
cok mantikli busadece sana değil ki diğer hanımlarada eziyettir. tüm hanımlar toplanıp konuşun. toplantınız için yaptığınız masrafın aynısı ile dışarda anlaştığınız bir yerde de toplantılarınızı yapabilirsiniz. bir tek içki varsa o tutar. geri kalan aynı.
bizim de olur oyle toplantılarımız ve genelde dışarda yaparız. ve orada bile çocuklarını kimse getirmez.
balık meze rakı bira şarap vs.ş anlaşmalı olduğumuz bir lokanta var evdeki ile nerdeyse aynı fiyata geliyor. ne bulaşık derdim var nede ev toplama, nede yap pişir derdi.
kışı sayınız cok sizi herkes kabul eder. menü ayarlayın. her gittiğinizde aynını çıkartırlar. extra isteyen olursa ya ortak yada kim istedi ise o öder.cok mantikli bu
vallahi bizim toplantılar en cok bana yarıyor. ben eşimden daha cok seviyorumBu toplantılar erkeklerin pek işine geliyor. Çocuklar annelerde, ayağa hizmet. Dışarıda para harcanıyor. Çekilmez. Ben zaten çocuklu misafir (uslu olanlar hariç) hiç sevmem. İki kelime konuşamazsınız. Çıkın derim ben de.
Ee ne güzel işte yardımcı larına çocukları bırakabilirler.Iclerinde calisan yok ve hepsinin yardimcisi var evinde
yok cnm birakirlar mi hiç..Ee ne güzel işte yardımcı larına çocukları bırakabilirler.