Arkadas toplantısı ve 8-9 çocuk.

Biz parti evinde buluşuyoruz valla. Aynı zamanda oyun evi. Çocuklar oyun ablası gözetiminde oynarken biz de rahat rahat sohbet ediyoruz. İstanbul Avrupa yakasındaysanız tavsiye edebilirim bir yer. Evse çok zor çoluk çocukla.
Ben öğrenebilirmiyim hazır bulmuşken tavsiye edilen bir mekan? Avrupa yakasındayım bende. Bize yakın 1 yer var (çok araştırmadım ama belki vardır) orasıda karanlık,kasvetli geldi hoşlanmadık pek. Şimdi havalar düzeldi,büyükçe bir parkımız var orada vakit gećiriyoruz ama kışa lazım olur bizede.

bu kadar kişinereye sığıyo.8-9 çocuk bunların hepsi küçükse ortalık savaş alanına dönüyodur. bide çocukların kavgaları ağlamaları konuştuğunmdan bişey anlamazsınki. ev sahibine eziyet. senin sırana 1 kişi varmış. sana geldiklerinde söyle bidaha katılmak istemiyorum de.

Çocuk oyun parkları olan çok güzel açık,kapalı mekanlar var.
Bu nedir 20 kişiye yakın misafir!!! resmen işkence

Diğer hanımlar ne düşünüyor acaba herhangi bilginiz var mı ? Eger çok yakinsaniz fikir atın ortaya dışarda buluslm zaten yaz geldi çocuklar açık alanda oynar siz de rahat rahat oturursunuz

Ayy çocuklar olmasa bile
Her ay onca kişi ağırlanır mı
Grup var grup var bu bildiğin ordu olmuş
Dışarı çıkın, masanız toplu iftara benzer :D ama olsun

ya dısarda olsun bu toplantı ya da ben artık katılamayacagım kızlar kusura bakmayın de olsun bıtsın
devam etmek zorunda degılsın kıı buna kırılmaları cook sacma olur

iyi oluyor burda böyle okumalar.ben de katlanamazmışım düşündüm de şimdi.Böyle bir ortam oluşursa en iyisi en baştan girmemek :)

Ayyy edimin is arkadaslari ve esleriyle yaptik biz de. Ilk benden basladi simdi tur dondu yine bana gelecekler. En son oturmamizda buyrun gelin bekleriz, ama artik havalar isindi ev beni basiyo disarlara atalim artik kendimizi dedim.
Bir aydir kimseden cit yok:KK53:
Galiba pintiler. Ohhh canima minnet.
Zaten kadinlarin hicbiri kafa dengim degil:KK31:

Çok kalabalıksınız ya o kadar kişi nasıl sığıyorsunuz eve, bildiğin kargaşa olur. Ama zaten size sıra gelesiye çok zaman geçiyordur. Bu hazırlıkları kendi aranızda kolaylaştırabilirsiniz, herkes gelirken bişey yapıp gelebilir vs. Yada dışarda toplanın oda mantıklı.

Ayyy edimin is arkadaslari ve esleriyle yaptik biz de. Ilk benden basladi simdi tur dondu yine bana gelecekler. En son oturmamizda buyrun gelin bekleriz, ama artik havalar isindi ev beni basiyo disarlara atalim artik kendimizi dedim.
Bir aydir kimseden cit yok:KK53:
Galiba pintiler. Ohhh canima minnet.
Zaten kadinlarin hicbiri kafa dengim degil:KK31:
benimde kafa dengim olmayanlar var iste bir de cocuklari cok yaramaz ev basimiza yıkılıyor resmen..benim cocugum küçük ona kotu ornek oluyorlar bir de o var.

Bizde yeni evliyken esimin akrabaglariyla yaptik bu toplantilari once 6 kisiydik guzeldi sonra evlenenler katildi tabi eslerimizde vardi bi baktim 15 20 kisi olduk biraktim ben katilmadim halada soylerler ne guzeldi eskiden toplanirdik eskiden sen biraktin bilmem ne hep elestirirler

Bizde yeni evliyken esimin akrabaglariyla yaptik bu toplantilari once 6 kisiydik guzeldi sonra evlenenler katildi tabi eslerimizde vardi bi baktim 15 20 kisi olduk biraktim ben katilmadim halada soylerler ne guzeldi eskiden toplanirdik eskiden sen biraktin bilmem ne hep elestirirler
aynenn bizimde oyle oldu once 2 aile basladik sonra büyüdü iste.

aynenn bizimde oyle oldu once 2 aile basladik sonra büyüdü iste.
Açık açık söylersem kırılırlar diyorsanız o zaman şehir dışında olan akraba veya aile büyüklerinizi öne sürün.
Onlar kalmaya gelecekler falan diyebilirsiniz belki.
Ama en güzeli dürüstçe söylemek tabi.

Hıc evde toplanmayın.. Havalar ısındı.. Ayda bir düzenli görüşme ıcın Dısarıda görüşme teklıf edın.. Çocuk alanları bulunan Piknik yerleri oluyor.. Herkes masrafını karşılamış olur.. Hemde sosyallesmıs olursunuz..

Çok iyi anlıyorum seni.
Eşimin akrabalarıyla 2 haftada 1 gün organize edildi. Maksat biraraya gelmek. Ve en az 18 kişi oluyor.
Ben o zaman bile 2 çocukla ve hep bir ağızdan konuşan insanlardan bunalıyorum sen bir de 8 9 çocuk diyorsun.
Ya 1 2 toplantıya bahane uydurarak gitme ayağının çekildiği anlaşılsın. Ya da açıkca 'çok fazla kargaşa oluyor ben keyif almıyorum artık' deyip gelmeyeceğini bildir.

Eger gruptan cikmakta zorlaniyosaniz, yaz geldi. Piknik yapalim hadi! Diye disarida bulusun. Hem piknik cokta guzel bi sey olur evde sikismak icin, cocuklar bayilir. Caldim cayira yapin.
Hazirlikta hic gerekmez.
Gidin dukkamdan hazir seyler alin.
Evde hazirlamaktan pekte pahaliya kacmaz, hep zahmetide az.
Esinle bir gun oncesinden et al biraz, ekmek, cay/ ayran.. vs vs.

Valla canım eşli 18 kişi iseniz 9 ayrı ev demek.Yani sıranın size gelmesi nerden baksanız 9 ayı bulması gerekiyor.
Bence normal tabi sizi bilemem.

Back
X