• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaş

Banada birisi yapti telefonunu sildim sosyal medyada sildim
3 ay sonra aradi noyu tanidim acmadim
Sosyal medyadan istek atti kabul etmedim
Onca zaman gecmis 7 kat el aramis gelmis kalanada allah iyilik versin yolu acik olsun
Hic ummadığım kişiler aradi yazdi sağ olsun. Küs olduğum bir arkadaşım 6 saatlik yoldan kalktı geldi ki işsiz. Yol parası vs. Zorlamistır eminim. Üstüne aradi sordu hep.
Kardeşim dediğim kişınin açıklamasi beni daha da üzdü.

bende düpün sıralrı bir arkadasımın gerck yüzünü görmüstüm. cıkardım hayatımdan oh miss

ki taziye hanıfendiye zor gelecek simdi karsı tarafla konussa aglayacak mıdu düaecek kadının ben olsam cıkartırdım hayatımdan

öncelikle bașın sağolsun ...cok ayıp etmiș kesinlikle geçerli bir sebep değil tabiki iș yoğunluğu insanı ayrı bir yorar bu cok farkli bir durum birde kimseyle telde konusmak istemedim demesi sanki keyfi bir konusmadan bahseder gibi arkadas zor gunde yaninda olandir bahanelerin arkasina saklanan degil
Istisnai bir durum bana göre. Işte telefonla konuşmaktan yorulmuş olabilir ama ne bileyim. öyle bir şeyin hesabını bile yapmamalıydı.

Ne olursa olsun babanı kaybetmişsin..
En zor zamanında yanında olamicaksa birdaha olmasın..
Bence hiç üzülmeyin bende 10 seneden fazla kardeşim dediğim insanı sildim..
İlk zamanlar sizin gibi çok üzüldüm ama şuan iyiki de silmişim diyorum..
Gereksiz insanları hayatımızda tutmaya gerek yok..
Bu arada başınız sağolsun..
Çok teşekkür ederim

Banada birisi yapti telefonunu sildim sosyal medyada sildim
3 ay sonra aradi noyu tanidim acmadim
Sosyal medyadan istek atti kabul etmedim
Onca zaman gecmis 7 kat el aramis gelmis kalanada allah iyilik versin yolu acik olsun
Bir de hiç birşey olmamis gibi kanka naber falan yazıyo. 3 aya yakındır yazmamış aramamış ams çok normalmiş gibi

Baxı insanlar bu gibi durumları doğru yönetemiyor.
Kötü niyeti olduğunu sanmıyorum
Normalde haftada en az 2 kez konuşurduk. Her geldiğinde beni arardi bulişurduk.
Babamin ölümüyle boyle yapti ve bahanesi de yukari da yazdiğim gibi.
Cenazede mi bir şey oldu diye kendimi bile sorguladim.

Telefonla konuşmaktan nefret ederim.normal huyum bu benim.mesaj atarim genelde.ama sizin durum başka.kesinlikle araması lazımdı

Back
X