arkadaş

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.444
43.943
798
uzun zamandır görüştüğüm biri vardı. ben 25 o 28 yaşında işinde gücünde insanlarız ikimizde. mesleklerimiz yakın sayılır ben ailemle yaşıyorum o yalnız ve benm şehrimde daha da yeni. yanında rahat olduğum gülüp eğlendiğim biri oldu internet üzerinden arkadaş olarak sadece mesajlaşma idi defalarca kahve sözü aldı ancak ben bir türlü sözümü tutamadım bayramdan 2 gün önce hadi tamam dedim oturduk kahve içtik. karşımdaki adam resimlerden daha yakışıklı biriydi açıkçası . bu süreçte sıklıkla mesajlaşmalar canım demeler . bu arada kardeşimle kendileri için plan yapmalar falan. bayramda tekrar görüştük ve geçen cumartesi akşam yine birlikte idik. dışarda buluşup birşeyler içtik. daha sonra bana geldi. sarıldı oturduk muhabbet ettik ve öpüştük gögsümde uyudu (uyurken sıçradıkça saçını oksadım ) derken bu daha önce laf arasnda benm ilk ismimi sevmediğini ikinci ismimle hitap etmek istediğini dedi. bende kabul etmiştim . neden sevmediğimiöğrenmek ister misin dedi bnde geçmişinde unutamadğı biri olduğunu düşünüp hayır dedim . sonra anltamaya başladı eski nişanlısını trafik kazasında kaybettiğini onun adı da benm ilk adım olduğunu. ve beni de kaybetmekten korktuğunu. zaten sen duygularndan emin değildin sorun yok dedim yalandı seni seviyorum o bayram akşamı hayatımın kadını dedim senin için dedi. ama yapamam acı çekiyorum tekrar aynı şeyleri yaşayamam lanetliyim ben dedi. ve şimdi arkadaşız en son 2 gün önce mesajlaştık ve sadece bierbirimizin paylaşımlarını görmekten ibaretiz. bu arkadaş kalma konusundan sonra görüşmeye devam etmek istediğini söylemişti buluşma açısından ama bir adım yok açıkçası. bu şekilde sessizliğimi korusam mı yoksa arada arkadaşça yazsam mı bende.

Son düzenleme:
bence bozmayın ama arkadaslıktan da öteye bi daha geçmeyin bunu alışkanlık haline getırmesin :)
ay bilemedim. bence tutarsız kafası karışık insanlardan uzak durmak lazım. çünkü sonra çook üzülebiliyoruz :KK43:
Sessizliğini koru bence. Daha ilk buluşmalarda seni nasıl 'hayatının kadını' olarak nitelendirebilir ki. Kolay mı böyle birşey. Bana saçma geliyor açıkçası.
Ay hala bu erkekler aynı numaralarımı cekıyor yahu.
Cıddı bır ılıskı ıstemıyor
Arkadaşça kalmak iki taraf içinde en iyisi bence iki tarafında üzülmemesi için
İrtibatı kesmezsen ilişkiye kadar gider, sen pişman olursun.
Böyle ağlak oğlanlarla işiniz olmasın. Sünepe şey resmen gıcık

akışına bıraktım açıkçası ve inat tarafım tuttu yazmıyorum isterse gelir diye düşünüyorum gelmezse de kendi bilir.

Ne kadar tutarsızca yakınlaşmasaydı ne kadar bahanelere sığınmış uzak durun derim. Yakışıklılık malesef bir karakter ve huzurku hayatı getirmiyor.

Back
X