- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.296
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fal deyince kızların gozu Bısey görmez. Buyuk ihtimal bunun hevesiyle gelıcekler kotu rüyalar gordum yemın ettım deyin en kotuSelamlar
Yarın en yakın arkadaşım evine cagirdi. 3 kız daha gelecek. O kizlarin tekiyle daha önce bu arada oturmuslugum var. İkisiyle yeni tanisacagim. Sorun şu ki,ben fal bakıyordum ve bazen çok ısrar ediyorlar ama artık bakmak istemediğimi rahatsız olduğumu soylecegim. Bu üç kızdan daha önce bahsettiğim olan kişiye de bakmıştım ama inanın artık günaha girmek istemiyorum. Ne demeliyim? Kırmadan,ısrar ettiklerinde?
Bi haftadır çocuklarımla pencereden dışarıyı izliyoruz yapmayın lütfen ağrılarım var hastaneye gidemiyorum korkudanBasit bi fal muhabbeti yüzünden girmeyeyim mi diyeceğim ama haklısınız evimde oturmam daha iyi bende pozitif çıktı derim
derya ablayaa atiyorum benAy valla söylüyorum direkt basım ağrıyor bakincadiyorum. Ki ağrıyor sanki kötü enerjisi ağırlığı üstüme çöküyor. Esniyorum kafam ağırlaşıyor resmen . Söyleyin sizde boşverin kirilmazlar falalddine atın diyorum![]()