Merhaba herkese canım dün gece yaşadığım şeyden dolayı acayip sıkıldı arkadaşımın gerçek yüzünü gördüm üzüldüm ya da bilmiyorum

belki de hep böyleydi bazen eşimle kardeşimle,söylediği bazı lafları paylaşırdım şaşırıp ne biçim arkadaş derlerdi.
Ben çocuklarımız çok anlaşıyor diye arada görüşüyordum.
Neyse olaya geçiyorum.
Dün okulda bi vücut ağrısı yaşadım kırgınlık gibi evde bişeyler yer içer uyurum geçer dedim geçmedi vücut ağrılarım arttı epeyce akşam eşim gelince hastaneye gidelim dedi
Tamam da ben de çocuklarla gitmek istemiyorum hastanede bi de onlar hastalanmasın dedim arkadaşıma bırakayım dedim (belki de o daha önce bıraktığı için ben de nasıl olsa bi muayene olur gelirim hastane yakın zaten diye düşündüm,o hiç bırakmamış o yolu açmamış olsa her zamanki gibi yanımızda götürürdük)
Aradım arkadaşımı yok dedi direkt üst komşuma oturmaya geldim dedi.
Sinirlerim bozuldu yani evet hastayım işim var dışardayım tamam da üst komşudayım ne ya.
Bi de öncesin de o bana kızını bıraktı inanın gecenin 2 sinde gelip aldı kızını.Eşi gelip bıraktı,alacak diye de eşim de uyumadı,ki adamcağız sabahın 6 sında ayakta..
Ayrıca bahsettim hangi hastaneye gideceğimi
“X e gideceğim zaten acilde bi muayene belki bi iğne 30 dakikaya gelirim” dedim
Hayır dedi
Ben mi salağım acaba ?
Ben olsam komşuda da olsam, daha önce kızıma saatlerce hele ki ertesi gün okula gidecek olan insana bırakmışsam derdim ki hiç olmazsa “ya yeni geldim bikaç dakika oturayım ineyim getir”
Hatta fazla evetçi biri olarak kesin şunu derdim “Getir canım hemen iniyorum hastalık bu bekleme nolcak aaa sen iyi ol da “
İnsanlar nasıl böyle işgüzar nasıl böyle kalp kırmaktan korkmaz.
Gerçekten dediğim gibi o getirip saatlerce bıraktığı için ben 30dk-1saat idare edilirim diye düşündüm
Ki evet tam 35 dk sonra evdeydik.
Siz nasıl davranıyorsunuz,davranırdınız,arkadaşınızdan daha önce böyle bir isteğiniz olmuş ve sonra da onun sizden olursa tepkiniz ne olurdu ?