• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaş

Arkadaşlar Merhaba ben yeniyim acil yardım iniza ihtiyacimm var benim calisrigim yerde hep erkek var

• Ankete Katılan
    3

Jjasmine

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2014
11
1
86
32
Arkadaşlar Merhaba ben yeniyim acil yardım iniza ihtiyacimm var benim calisrigim yerde hep erkek var bayan çok az bayanlar bugün kendi aralarında gun yapmışlar pasta Börek falan bütün bayanlar i cagirmislar beni cagirmadilar Hayır bi kuskunlugumuzde yok fazla samimiyet te yok bende biraz sertim ama onlara karsi hicbiseyim olmadi sizce ben bunun icin onları nasıl kendimden ozur dilettilebilirim

10304626_10201191095219942_5499548168594387242_n.webp Kırıldığınızı hissettirerek bence:)

Son düzenleme:
yeni olduğunuz ve sert olduğunuz için çekinmiş olabilirler sıcak bir yaklaşımla bunu sorabilirsiniz

neden özürletmeye çelişesanız ki o zaman daha çok mesafe olur

Çok ego yüklü geliyor bana bu tabirler.
Kendimden nasıl özür 'dilettirebilirim' falan falan.
Bence yaklaşmaya çalışın, ortam ılıtın; üstünlük kurmaya çalışmayın.

o nasıl oluyor özür diletmek karşındaki içinden gelirse diler zoraki olacak birşey değil bu.

Ozur dilenecek birsey yok.
Siz kendinizi ne saniyorsunuz ki insanlar sizi davet etmedikleri icin ozur dilesinler, bu neyin egosu?
Bence oturun bir ozelestiri yapin Allah askina. Ozur dilettirmeyi dusuneceginize. :KK14:

ozur diletmek tabiri bana da cok abes geldi. biraz sertim dediginiz sey bu tutumunuza benziyorsa sizi cagirmamalari cok normal. siz sicaklik gosterin ki sicaklik goresiniz..

Ne yaparsanız yapın dilettiremezdiniz bana mesela, ilk intiba önemli çünkü, yanlış bir hareketiniz size göre olmuş olmayabilir ama ben normalde oluşmuş olan gruba sonradan girmek isteyen insanın samimi olmak için çabaladığını görmezsem grubu önemsemediğini düşünürüm ve bizimle beraber bir şey yapmak istemediğini, doğal olarak çağırmak kimsenin içinden gelmez, yarım ağızla bile "şöyle bir şey planladık, sen de katıl istersen" denmemişse ve siz de aralarına girmek için kendinizi belli etmemişseniz şimdiye kadar ne özür bekleyin ne de börek.

:KK12::KK20: öncelikle şu patlamak olan egonuzdan kurtulun daha sonrada onlara daha samimi ve sıcak davranın böyle aradaki görülmeyen buzlar çözülecektir.

özür diletmek derken ?
bunu kullanmanız bile aslında sizin zor bir karakter olduğunuzu gösteriyor bence...

insanların özrünü beklemeden önce belki sizin özür dilemeniz gereken bir durum vardır da bu şekilde davranıyorlardır diye düşünmek lazım..

Ozur dilenecek birsey yok.
Siz kendinizi ne saniyorsunuz ki insanlar sizi davet etmedikleri icin ozur dilesinler, bu neyin egosu?
Bence oturun bir ozelestiri yapin Allah askina. Ozur dilettirmeyi dusuneceginize. :KK14:
tatlım ben kendimi bisey sanmıyorum

:KK12::KK20: öncelikle şu patlamak olan egonuzdan kurtulun daha sonrada onlara daha samimi ve sıcak davranın böyle aradaki görülmeyen buzlar çözülecektir.
tatlım sırun onlarda benim tavrımda degil ben onlara hicbirzaman sert davranmadım

Back
X