arkadaş

Bir daha olumsuz şeyler söylerse bence onu kırmadan uygun bir cevap verin derim.

Bir daha olumsuz şeyler söylerse bence onu kırmadan uygun bir cevap verin derim.

Bnde en sonunda sen beni sevdiğinden kimseyle paylaşamiyorsin belli diye şakaya vurup kapattm konuyu

bilemedim :). Asil anlatmasa vardir bir terslik :) Birde erkekler daha rahatir bu konuda yani.

Ama utanyrm adamdan ya :-) ne zormuş bu yenge konumuna gelmek :D aklm çıkıyor yanlışlıkla adamn durumunu begencm diye br şey paylaşırken Bzm oğlana ithafen dye dusunmesn diye kırk kere dusunur oldum :D

Anlaşılan veda mesajı yazdığınız adamla tekrar görüşmeyi düşünüyorsunuz ya da görüşüyorsunuz
daha da fenası "konuştuğum kız,vakit olursa görüşeceğiz" sıfatını, sevgililik ile bir tutması bence, yengeyim ben moduna da girilmiş :)

Sevgili olmadigimizi nereden çıkarttınix acaba. Evt sevdiğim adam benm sevgilim

ikinci aday kafanı karıştırıyordu, bu adam vedana bile cevap vermemişti hangi ara sevgili oldunuz? ben sana olanı söyleyeyim, adam senin ilginle egosunu pohpohluyor, sen de türk filminde yaşamaya devam ediyorsun.

işine gelmediğinde konuyu kapattırdığın için asıl vakit çalan sensin. milyonuncu konu kapattırışın, gerçekler acıdır. gereksiz dediğin için de ayrıca kibliyorum seni. foruma konu açıyorsan, yorumları göze almayı öğren.

Lütfen yazışmalarımıza dikkat edelim. Konu kapatılamaz çünkü BDV'de değil.

İyi akşamlar hatunlar. Benim bir arkadaşım tutturdu işte erkek adam sevdiği kızı kimseye anlatmaz diye. Bende merak ettim sizin düşüncelerinizi sizce anlatır mi anlatmaz mi ? Kimse dediği çalışma arkadaşı. Kardeş gibi olduğu insan.

Anlatır anlatıyorlar evet :KK14:

Bahsetmek derken,seni sevdigini senle oldugunu gizlemez.. Ama kalkip seni de anlatmaz elin adamina.. Deger verdigini gostermek demek, ayrintisiyla anlatmak demek degil..
Hepsini gectim, senden bahsedis tarzi guzel degil.. Vaktim kalirsa gorusecegim ne demektir? Ki gorusmemistiniz de.. Arkadasin adamin yaklasimini bildiginden boyle demistir belki..

Bahsetmek derken,seni sevdigini senle oldugunu gizlemez.. Ama kalkip seni de anlatmaz elin adamina.. Deger verdigini gostermek demek, ayrintisiyla anlatmak demek degil..
Hepsini gectim, senden bahsedis tarzi guzel degil.. Vaktim kalirsa gorusecegim ne demektir? Ki gorusmemistiniz de.. Arkadasin adamin yaklasimini bildiginden boyle demistir belki..
vaktim kalırsa kısmını ben yazdım. görüşeceğim dönmeden falan demiş arkadaşı da hayrola deyince konuşuyoruz bir süredir demiş. başka da birşey anlatmamış zaten ki arkadaşım tanımıyor onu. sadece benim bahsettiğim kadarıyla biliyor

İlişkinin özeline girmeden bahsedebilir bunun bir sakıncası yok bence.
Bizler kız arkadaşlarımızla konuşmuyor muyuz ki

Bu normal ama sana bunu söyleyen arkadaşında bir sıkıntı var galiba
arkadaşım; bana normal gelmedi işte erkek anlatmaz kızı arkadaşlarına dedi. bnde acaba herkes mi böyle düşünüyor acaba diye burda sormak istedim. anlatmış dediğim arkadaştan kastımda iş ortağı birlikte çalışıyorlar

Back
X