- 5 Ocak 2016
- 95
- 55
- 88
- Konu Sahibi yazarhanim35
Bir daha olumsuz şeyler söylerse bence onu kırmadan uygun bir cevap verin derim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İçime kurt düşürdü kuzum işte :) bnde en sonunda sen beni çok sevdiğin için kimseyle paylasamiyn belli dedm
Bir daha olumsuz şeyler söylerse bence onu kırmadan uygun bir cevap verin derim.
bilemedim :). Asil anlatmasa vardir bir terslik :) Birde erkekler daha rahatir bu konuda yani.
daha da fenası "konuştuğum kız,vakit olursa görüşeceğiz" sıfatını, sevgililik ile bir tutması bence, yengeyim ben moduna da girilmiş :)Anlaşılan veda mesajı yazdığınız adamla tekrar görüşmeyi düşünüyorsunuz ya da görüşüyorsunuz
Sevgili olmadigimizi nereden çıkarttınix acaba. Evt sevdiğim adam benm sevgilimdaha da fenası "konuştuğum kız,vakit olursa görüşeceğiz" sıfatını, sevgililik ile bir tutması bence, yengeyim ben moduna da girilmiş :)
Sevgili olmadigimizi nereden çıkarttınix acaba. Evt sevdiğim adam benm sevgilim
İyi akşamlar hatunlar. Benim bir arkadaşım tutturdu işte erkek adam sevdiği kızı kimseye anlatmaz diye. Bende merak ettim sizin düşüncelerinizi sizce anlatır mi anlatmaz mi ? Kimse dediği çalışma arkadaşı. Kardeş gibi olduğu insan.
vaktim kalırsa kısmını ben yazdım. görüşeceğim dönmeden falan demiş arkadaşı da hayrola deyince konuşuyoruz bir süredir demiş. başka da birşey anlatmamış zaten ki arkadaşım tanımıyor onu. sadece benim bahsettiğim kadarıyla biliyorBahsetmek derken,seni sevdigini senle oldugunu gizlemez.. Ama kalkip seni de anlatmaz elin adamina.. Deger verdigini gostermek demek, ayrintisiyla anlatmak demek degil..
Hepsini gectim, senden bahsedis tarzi guzel degil.. Vaktim kalirsa gorusecegim ne demektir? Ki gorusmemistiniz de.. Arkadasin adamin yaklasimini bildiginden boyle demistir belki..
detay yok zaten. sadece görüşeceğim demiş arkadaşı da hayrola diye sorunca bir süredir konuşuyoz demişİlişkinin özeline girmeden bahsedebilir bunun bir sakıncası yok bence.
Bizler kız arkadaşlarımızla konuşmuyor muyuz ki
detay yok zaten. sadece görüşeceğim demiş arkadaşı da hayrola diye sorunca bir süredir konuşuyoz demiş
arkadaşım; bana normal gelmedi işte erkek anlatmaz kızı arkadaşlarına dedi. bnde acaba herkes mi böyle düşünüyor acaba diye burda sormak istedim. anlatmış dediğim arkadaştan kastımda iş ortağı birlikte çalışıyorlarBu normal ama sana bunu söyleyen arkadaşında bir sıkıntı var galiba