arkadaş

O kdr detaylı değil cnm mesela bu iki iş arkadaşı kızın yaşadığı şehre geliyor iş için oda diyor ki arkadaşına xx ile konuşuyoruz biz gorusecegim vaktim kalırsa diye.
Bu gayet normal bir şey nesi kötüymüş ben hala anlamadım :D

Kardeş gibi olduğu kişi ise anlatır. Ama gerçekten seven biriyse tutup da özelini anlatmaz. Yatak odası muhabbetlerini yani.

Kardeş gibi olduğu kişi ise anlatır. Ama gerçekten seven biriyse tutup da özelini anlatmaz. Yatak odası muhabbetlerini yani.
Anlatmaktan kastım kızın yaşadığı şehre giderken böyle böyle ben bu kızla konuşuyorum vaktim olduğunda girişeceği oturup konuşacağız gibisinden. Yani her an ne konuşulduğu değil sadece konuştuğundan bahsetmek yanı gorustugum kız bu demek.yanı ortada amlatack bir yatak odası muhabbeti yok :D

Özele girmiyorsa anlatır.
Bizler de anlatıyoruz. Şuraya gitti bunu yaptık diye.
Bence anormal değil.

Özele girmiyorsa anlatır.
Bizler de anlatıyoruz. Şuraya gitti bunu yaptık diye.
Bence anormal değil.
Anlatmaktan kastım kızın yaşadığı şehre giderken böyle böyle ben bu kızla konuşuyorum vaktim olduğunda girişeceği oturup konuşacağız gibisinden. Yani her an ne konuşulduğu değil sadece konuştuğundan bahsetmek yanı gorustugum kız bu demek.

Ah garibim herkese aynı mesajı kopyalayıp yapıştırmaktan helak oldun :D
Boşver gitsin bence :)

Anlatmaktan kastım kızın yaşadığı şehre giderken böyle böyle ben bu kızla konuşuyorum vaktim olduğunda girişeceği oturup konuşacağız gibisinden. Yani her an ne konuşulduğu değil sadece konuştuğundan bahsetmek yanı gorustugum kız bu demek.yanı ortada amlatack bir yatak odası muhabbeti yok :KK70:
Der ya gayet de normal yani. İnsan sevincini ve derdini en yakını ile paylaşmak ister. Ayy ne bileyim ki işte :KK22: öhm öyle. :'D

Bana gore de erkek değer verdiği kisigi anlatir yanı gelip geçici insanı anlatmaz nslsa gönül eglendiriyrm 3-4 güne biteck diye
O halde arkadaşınızın dediğine kulak vermeyin bence. ^^ Çünkü ilişkide sizin düşünceleriniz asıl olandır. Kafanızı bulandırmasın. ^.^ Sonuçta her insanın düşünce yapısı farklı ona ters gelen size normal olabilir.

O halde arkadaşınızın dediğine kulak vermeyin bence. ^^ Çünkü ilişkide sizin düşünceleriniz asıl olandır. Kafanızı bulandırmasın. ^.^ Sonuçta her insanın düşünce yapısı farklı ona ters gelen size normal olabilir.
Haklisiniz ama ikidir aynı cümleyi diyince içime. Kurt dusurdu

İs arkadasi nin ailesi bile sizi taniyorken adamin bu benim sevgilim diye anlatmasi niye tuhaf olsun sorun olsun ki
Bunun yerine iliskinizdeki baska seyleri kafaya takin bence

Yok yok düşmesin. :KK64:Ben ona inanıyorum deyin sürekli motivasyonunuzu bozar ilişkinize zarar verir. Kendi hislerinizle ilerleyin.

Ne bileym en başından beri sevemedi gitti adamı :)
İs arkadasi nin ailesi bile sizi taniyorken adamin bu benim sevgilim diye anlatmasi niye tuhaf olsun sorun olsun ki
Bunun yerine iliskinizdeki baska seyleri kafaya takin bence

İsmen tanisikligimiz var ortağı ve ortağının kardeşi ile ama bir muhabmuhabbetmz yok. Sdce geçen gün ortagn kardeşini sildigimde msj atmıştı kardeş. Hayrola sabahvesen hanım bilmeden bir kusurum mi oldu silmissiniz diye. Silmemin 5. Dakikasında farketti adam :D

Back
X