Arkadas

Melis_89

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2016
38
7
1
36
Esinizin en yakin arkadasi ile kiz kardesinizin dugunu ayni gun olursa ve esiniz arkadasinin dugunune gitmeyi tercih yaparsa ne yapardiniz.oncesinde bu arkadasinin nisanina sizin sinaviniz icin gidememisti onu da soyleyim

Tabi ki kızardım.neticede eşiniz,sevgiliniz değil gelmemesi kabul edilemez.öncelik sırası kesinlikle akrabada olmalıdır.bir de söz konusu kardeşiniz ise kesinlikle gitmeli

Tabi ki kızardım.neticede eşiniz,sevgiliniz değil gelmemesi kabul edilemez.öncelik sırası kesinlikle akrabada olmalıdır.bir de söz konusu kardeşiniz ise kesinlikle gitmeli
O bnm dugunumde cok yardim etdi diyor ben onun kardiligini vermek zorundayim diyor

En yakın arkadaşım nisanima gelmese ustune de gorumcesinin düğünü var diye düğünüme de gelmese çok üzülürüm.
Evet evli çiftler düğüne beraber gitmeli ama bazı durumlarda anlayışlı da olmak gerekir. Empati lazım yani.
En yakın arkadaş için bir seferlik bir düğüne gidilmeyebilir.
En yakın arkadaşlar da kardeş gibi oluyor bir yerden sonra.

En yakın arkadaşım nisanima gelmese ustune de gorumcesinin düğünü var diye düğünüme de gelmese çok üzülürüm.
Evet evli çiftler düğüne beraber gitmeli ama bazı durumlarda anlayışlı da olmak gerekir. Empati lazım yani.
En yakın arkadaş için bir seferlik bir düğüne gidilmeyebilir.
En yakın arkadaşlar da kardeş gibi oluyor bir yerden sonra.
Ama ayni seyi ben yapamazdim,yani ben arkadasimi secemezdim kendisine sorunca boyle soyledi hatta o bana arkadasin falan olmasin der hep

Ben olsam kırılırdım. Kendin bilirsin derdim. Ailen de kırılır bence sonuçta eşini illaki soracaklar sana. Bir gün önceden git

Kötü bir rastlantı yani ikisi de yakın sonuçta ama kendini ona yakın hissediyorsa gitsin.
Gitmemesi de çok ayıp olur arkadaşına.

Zor bir secim ama en yakin arkadasimin dügübü olsa öbür tarafda kaynim en yakin arkadasimin dügününe giderdim sonrada kaynimin dügününe

Iste ayni seyi ben yapamiyorum ama o yapa biliyor sorun da bu

Sen benim yaptığımı yapamazsın tripleri. Erkek her zaman öndedir kafasıyla yaşar bu tipler. Bu bir kıskançlıktır. Çevreniz olmasını istemez. Asla böyle alıştırma dışarı çıkamaz hale gelirsin.

İyide eşin oldu diye illa heryere gelmek zorunda değil ki kural mı var yani sonuçta arkadaşıyla olmak istemiş senin için eşinin mutluluğu huzuru önemli değil mi demek ki orda olması onu huzurlu hissettirecek. Bence takılmamak lazım böyle şeylere hayatı zorlaştırmamak lazım. Evlilik demek mecburiyetler demek değildir.

Back
X