- 12 Nisan 2017
- 73
- 60
- 3
- Konu Sahibi Yorgunhoca
Arkadaslar merhaba. Siteye yeni uye oldum ve cok caresizim cok sikintidayim biraz uzun aciklicagim 1 senelik evliyim ve 6 aylik hamileyim.Ogretmenim.Esimle severek evlendim ama her zaman ailesi sorundu.Esimin evlenmesini ,maddi olarak onlardan kopmasini istemiyolardi.Ben de esimim hatri icin elimden geleni yapacagima destek olacagima soz verdim en basta.nisanliyken basladim yardim etmeye hem dugun borcu hem bircok krediler hepsi odeniyodu.Esimde ogretmen ve markete borc yazdiriyorduk borclarini odemekten.Ama ailesi borcla yasamaya aliskin oldugu icin durmadan yenilerini eklediler bizi de suruklediler esim de ailemdir dedi razi geldi altindan cikilmaz borclara girdiler.onlara gore normaldi.ama ben esimin bunca borca girmesini kabullenemiyordum.Ustelil ben onlar icin gayet iyi bir gelirle calistigim halde bircok seyden fedakarlik yapmak zornda kaliyordm ama onlar luksun dibine vurup beni de ayyy sen cok fakir yasiyosun diye daha beter sinirlendiriyolardi.Esim tabiki gormedi haksizliklari ve hep onlardan yana oldu.Durmadan hkaret etti onlara laf soyledigim icin.en sonunda yatagini ayirdi ben de onlara her seyin onlar yuzunden oldugunu ilettim.koyde oturuyolar butun koye beni kotulediler anneme babama biz memnun degilz dediler annem babam cok aci cekti
hamileligin de verdigi durumla aileme daha bi duskun oldum uzulmelerine kahroldum bosansam daha cok uzulecekler diye sineye cekiyorum
yardim edin ne olur arkadas olun bana