Arkadaşalar evde kedi bakan var mi

pirinç, mısır gluten unu, kurutulmuş kanatlı proteini, mısır, buğday, hayvansal yağ,

Tahil dolu ve bu icerige sahip mamaya ben o kadar para vermeye devam etmek istemedim. Herkesin kendi tercihi elbette sadece arastirmak isteyen olur diye kucuk vir tavsiye verdim.
Tahılı az yazan mamalarda çoğu zaman yüzde verilmiyor. Bende ona gıcık oluyorum. Gerçi insanların tükettiği ürünlerde bile içerikte şeker oranı yazılmıyorken garip minnoşlarımızı kim düşünsün 😥
Yeni bir mama önerildi bana da deneyeceğim diye çok heyecanlıyım resmen 😃😃 içeriğindeki pirincin yüzdesi yazmıyor ama diğer içindekiler kümes hayvanı ayağı gagası olmadığından tercih ettim.

Tahılı az yazan mamalarda çoğu zaman yüzde verilmiyor. Bende ona gıcık oluyorum. Gerçi insanların tükettiği ürünlerde bile içerikte şeker oranı yazılmıyorken garip minnoşlarımızı kim düşünsün 😥
Yeni bir mama önerildi bana da deneyeceğim diye çok heyecanlıyım resmen 😃😃 içeriğindeki pirincin yüzdesi yazmıyor ama diğer içindekiler kümes hayvanı ayağı gagası olmadığından tercih ettim.
tavsiye edilen mamanın adını yazabilir misiniz

eşim sokaktan yaralı bir yavru kedi bulmuş veterinere götürdük tedavi ettik şu an çok iyi durumda maşallah 2 haftadır bizimle salmayı düşünmüyorum artık ama ilk deneyimimiz mamayı veteriner açık mama vermiş şimdi burda yazılanları okuyunca endişe ettim biraz

tavsiye edilen mamanın adını yazabilir misiniz

eşim sokaktan yaralı bir yavru kedi bulmuş veterinere götürdük tedavi ettik şu an çok iyi durumda maşallah 2 haftadır bizimle salmayı düşünmüyorum artık ama ilk deneyimimiz mamayı veteriner açık mama vermiş şimdi burda yazılanları okuyunca endişe ettim biraz
Bana tavsiye edilen mama diyet mama. Yavru kedi için uygun olmaz.
Zaten bir kediye yarayan diğerine yaramayabilir o yüzden de marka vermek istemem. Ama bütçeniz el verdiği şekilde açık ve market maması hariç mamalardan deneyebilirsiniz.
O açık mamayı veteriner muhtemelen yavru büyütme maması olarak vermiştir bu arada.

Kapalı tuvalet kullandım bir dönem, çiş ve kaka birazcık bile beklese temizlik için kapağı açtığınızda resmen metan gazı gibi ağır bir koku sarıyor etrafı :bicak:Benim kedim tuvaletini örtmediği için açık kullanıyorum ben, kumlar etrafa dağılmıyor. Her sabah işe giderken temizliyorum. Koku da olmuyor.

Kesinlikle kapalı kedi tuvaleti kullanın.Koku tutma, kum dağılması, ve görünüm açısından daha kolay
Kapalı kedi tuvaleti almayı düşünüyorum evinde kedi besleyen ve kapalı kedi tuvaleti kullanan var mı memnun musunuz koku yapıyor mu
[/QUOTE
Kapalı kedi tuvaleti en güzeli. Ve evde hayvan varsa koku olur filan olayına katılmıyorum hele ki kedi konusunda hiç katılmıyorum çünkü kedi bir muhabbet kuşundan daha temiz hayvan. Tuvaletin önüne de paspasını atın mis

Bizde kullaniyoruz kapali tuvalet etrafa koku ve kum dağilmasıni en aza indiriyor onunede kedi paspası tavsiye ederim.

ben yarı kapalı tuvalet kullanıyorum kızım için çok memnun kaldık önünde de paspası var ne koku ne kum dağılması hiçbir sorun yok kapalı tuvalet sevmedi kızım

Back
X