Arkadaşalr Kaç Kişi Aşilam ?kaç Kişi Tüp Bebek?kaç Kişi Mikroenjeksiyonla Hamiş Kaldi

KAÇ KİŞİ AŞILMA?KAÇ KİŞİ TÜP BEBEK?KAÇ KİŞİ MİKROENJEKSİYONLA HAMİLE KALDI?

• TÜP BEBEK

OY: 1 12,5%
  • MİKRO ENJEKSİYON

OY: 4 50,0%
  • AŞILMA

OY: 3 37,5%

• Ankete Katılan
    8
  • Anket Kapalı .

WomenLove

bir Aşk Krallığı
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2007
24.020
122
413
İstanbul
ARKADAŞALR KAÇINIZ TÜP BEBEK ?KAÇINIZ?AŞILMA?KAÇINIZ MİKRO İLE HAMİŞ KALDI ?VE KAÇ KEZ DENEDİNİZZZ?:enbuyukkk:

aaaaaaaaaaaaaa kimse yokmuuuu bana cvp verecek çok buanlımdayım ama
dırımkızı merhaba benim ilk tüp bebek denemem ama yarın sonucu öğrenecem ozaman yazarım buraya bana dua etmeyi unutma inşallah yarın olumlu sonuç alırımda ilk ben yazarım buraya a.s.

canım merhaba ben tüp bebek denedim,ilk denemem ayın 1 inde öğrendim hamileyim,allahım sanada versin,herkese versin yarabbim,

6 kez aşılama sonuç hep negatif bir kez mikro şükür sonuç pozitif. ilk beş ay üçüz hamilesiydim ama sadece 1 ni kucağıma almak nasip oldu 5. ayda ikizlerim öldü maalesef .buna şükür

bende 3 sefer aşılama oldum üçündede tutmadı 1 sefer mikro oldum ondada hamilelik oldu ikiz ama malesef 2 . ayda düşük oldu kısmet ise nisan ayı gibi 2. mikro için istanbula geliyorum.inşallah bu sefer olur.

slm bende tüb bebek tedavisinden hamileyimmm allah herkese nasip etsin tek dileğim hayırlısı ile kucağıma almak

Bende mikroenjeksiyon yaptırdım ilk denememde tuttu çok şükür....Darısı olmayanların başına inşallah....

ben de mikro ile hamile kaldım, 2. denememdi, ilkinde de gebelik oluştu ama 9. haftada kalp atışları durmuştu, inş. bi daha yaşamam çok kötü bir durumdu

merhaba ben tüp bebekle hamile kalanlardanım şuan 14 hatalık hamileyim ve ağustosda kızımı kucagıma alacagım inş...

arkadaslar ben 37 yasindayim 4 yildir evliyim polikistik over sendromu var cocugum olmuyor, adet de olmuyorum ama tedaviden korkuyorum bu yastan sonra cocuk sahibi olmanin zorluklari ve o tedavi surecleri aklimi karistiriyor ne yapmaliyim bana fikir verebilir misiniz?

cnm bebek istiyorsan hmn başla bence sonra istesende çok geç olabilir senin için tedavi aşamalarındanda korkma cnm inan bana bebiş için herşeye değer tedavi olursanda direkt tup bebek dene cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…