Arkadashlar bi bakarmisiniz?

Lyam Aliyeva

Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2016
126
39
13
31
kizlarr ne olur yardim edin, adetime 8 gun var goguslerim shishdi ve ara sira aciyo, kendimi de coook yorqun hiss ediyorum sizce hamilemiyim? ve bu gun ruyamda hamile oldugumu gordum test yapiyodum ve pozitivdi siz neler hiss etmishdiniz?

Hadi hayırlısı canım inşaallah hamilesindir.. rüyada görülünce çoğu zaman inanırım ama fazla kafana takmışsan oyüzden de rüyanda görmüş olabilirsin..

kizlarr ne olur yardim edin, adetime 8 gun var goguslerim shishdi ve ara sira aciyo, kendimi de coook yorqun hiss ediyorum sizce hamilemiyim? ve bu gun ruyamda hamile oldugumu gordum test yapiyodum ve pozitivdi siz neler hiss etmishdiniz?
İnşallah hamilesindir canm benimde adetten 1 hafta önce göğüs uçlarıma dokunamayacak şekilde ağrıyordu ve ondan 1 yada 2 gun sonra bende rüyamda gördüm pozitif çıkıyordu şuan ise iki gebelik testi yaptm ikisine pozitif kan sonucumu bekliyorum inşallah mutlu haberleri alirizzz

Hadi hayırlısı canım inşaallah hamilesindir.. rüyada görülünce çoğu zaman inanırım ama fazla kafana takmışsan oyüzden de rüyanda görmüş olabilirsin..
adetime 8 gun var test yapayimmi?? gosterirmi ki? ben azeriyim turkcem pek iyi degil bi yalnishim olursa kusura bakmayin

adete kac gun kala yapdin canim testi? ben 10 gun kala yapmishdim gostermedi 1 saat falan gecince silik cizgi gordum inshAllah hepimiz annelik duyqusunu yashariz canim

arkadasım adetine daha 8 gün var hamilelik belirtilerini anlamanın en geçerli yolu uzun süreli adet gecikmesi. adetine8 gün varsa o belirtliler adet olma belirtisi de olabilir. hamile kalmayı istediğimde aylarda bende oyle 10 gun once ufak belırtılerı heves edıp gırıp kan verırdım ve moralim cok bozulur üzülürdüm. suan 2 aylık hamıleyım ve en son adet gecıkmesının 4. günü gitmiştim. hıc heves etme adet gununu bekle 3-4 gun gecsın oyle bır ıdrar testı yap derım yoksa erken belırtılerde her heveslendgıınde hevesın kursagında kalır ve bebek olma surecı stresten ertelenır sahsen ben bırebır yasadım.

adete kac gun kala yapdin canim testi? ben 10 gun kala yapmishdim gostermedi 1 saat falan gecince silik cizgi gordum inshAllah hepimiz annelik duyqusunu yashariz canim
Benimde adete 4 gün kala hassas teste yaptım 1 dk içinde ikinci çizgi silik belirdi 3 gün kala normal test yaptım ondanda 1 dk içinde ikinci çizgi belirdi

haklisin canim sende belirti olmadimi??

adetinin gecikmesini bekle bence. Bazen hamile kalmayı beklerken psikolojik olarakta vücut bu belirtileri veriyor. Birde hamileliğin ilk dönemlerindeki belirtiler adet öncesi belirtilerle aynıdır hemen hemen.

benim adetim cok duzenlıdır. gecen ay 12 sinde geldıyse bu ay 13 unde gelır muhakkak. ayrıca hıc agrım falan olmaz. ben adet gunumu bıldıgım ıcın onlemımı alırdım. ama cocuk cok ıstemeye baslayınca psikolojık olarak sanırım adet gecıkmesı yasadım 3 gun gecıktı bır agrı halsızlık aha hamıleyım dedım yaklasık 3-4 ay erkenden ya ıdrar testı ya kan testı yaptım hep negatıf. arkadasım ebe boyle yaparsan olmaz cocuk stresten dedı adet gunu gecmeden kesınlıkle hıc bır belırtıyı saymayım dedı en son ay bıraktım ipin ucunu olursa olur dedım hıc beklemedıgım ay esıömın yuzunu ıkı kere gordugum ay hamıle kalmısım adetımın 4. gunu gecıkmıstı arkadaslarım yaptırdı ben cok relaxdım gercekten o ay hamıle kaldım sakın stres yapma zamanı var bekle allahın ıznıyle olur.

tebrik ederim canim
benim de adetim cok duzenliydi 30 gunde bir oluyodum ama klomen kullandiktan sonra 28 gune indi. 8 aylik evliyim 5 ay once bi dushuk yapdim

geçmiş olsun canım bende 1 senelik evliyim allahın izniyle hersey olur hıc canını sıkma.

Kizlar benimde bi sorum olacak gebelik icin hep goguslerime agridan dokunamiorm herkes ilk belirti goguslerim dio merak ettigim su gogus agrisi olmadan yani goguslerde bi farklilik olmadan tek belirtisi adet gecikmesi olup hamile olan varmi acaba

Kizlar benimde bi sorum olacak gebelik icin hep goguslerime agridan dokunamiorm herkes ilk belirti goguslerim dio merak ettigim su gogus agrisi olmadan yani goguslerde bi farklilik olmadan tek belirtisi adet gecikmesi olup hamile olan varmi acaba
evet canim cogu kishide oyle oldu diyo duydum

YO BIRİNCİ SENE ONUMUZDEKI AY DOLACAK. 2 AYLIK HAMILEYIM EVLILIGIMIN 10 AYNDA KALDIM HAMILE. DOKTORA GTTIM COCUK IZTIYORUM DEDIM INIZITOL+FOLIK ASIT YAZDI EN AZ 3 AY KULLAN DEDI BEN IKI AY KULLANDIM HAMILE KALDIM. ALLAHA SUKUR ARATMADI ISTEDIM 4 AY SONRA OLDU ILK ZZAMANLAR COCUK ISTMIYORDUK KORUNUYORDUK.

cok shukur canim sag salim kucagina alirsin inshAllah.Rabbim bizlere de kismet etsin inshAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…