arkadaşı bizim sınıfa gelince beni unuttu :S

asada

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2012
150
2
118
İstanbul
kızlaar,ablalarımm lütfen yardım edin bana
bizim dersanede çok sevdiğim bir arkadaşım var.sınav olduk ve sınıflar değişti.sevdiğim arkadaşımın bir arkadaşı da bizim sınıfa geldi..o gelince sanki unutuldum gibi hissediyorum.dışarıya yine beraber çıkıyoruz ama onların ikisi daa çok konuşuyolar ortak arkadaşları fazla olduğu için..ben dışta kalıyorum.bi yorum yapıyorum duymuyolar bile.ya da duymamazlıktan geliyorlar.bilemiyorum işte.yine baya konuşuyoruz ama onlar daha bi şey...anladınız işte ya - ben o arkadaşımı kaybetmek de istemiyorum gerçekten. başkalarıyla da konuşş diyeceksiniz.evet başkalarıyla da konuşuyorum başka arkadaşlarım da var ama en çok bununla takılıyoruz iştee

Lütfen yardım edin.bu arkadaşlığı kaybetmek istemiyorum ben

Bu durum benim öğrencilik zamanımda da olmuştu.
Nasıl kıskanırdım Ona minik hediyeler alabilirsin bu kadar çok değer veriyorsan veya doğrudan konuş. Hissettiklerini söyle. Başka yapabileceğin ne olabilir ki?

Biliyorum çok kötü bir durum,benimde yakın arkadaşım diğer arkadaşı yanında olunca can ciğer olurlardı. Ben sadece dinlemekle yetinirdim. Ama üniversitede bu sorunum kalktı.

aynen ya kıskanıyorum ben de ama hediye falan alsam ya da konuşsam onsuz yapamıyomuşum gibi olmaz mı yani kendini bişey sanar ? keşke o kız bizim sınıfa hiç gelmeseydii

aynen ya kıskanıyorum ben de ama hediye falan alsam ya da konuşsam onsuz yapamıyomuşum gibi olmaz mı yani kendini bişey sanar ? keşke o kız bizim sınıfa hiç gelmeseydii

Tabi orası da var. Eğer bu kadar çok seviyorsan demiştim zaten. Bence çevreni genişlet,sen o arkadaşına bağlı değilsin ki. Eminim cevrende onun gibi hatta arkadaşından daha iyi insanlar vardır. Ve doğal bir şey,dertlerini sıkıntılarını en iyi o kişiye anlatıyordur,onunla daha çok egleniyordur.. Sıkma canını bu kadar. Biraz bozulduğunu belli et ya da.

aslında onunla konuşmak istememin bi nedeni daha var onun yakın bi arkadaşı benden hoşlanıyo ve ben de ondan hoşlanıyorum. ama sırf bu yüzden de değil yani çok sevdiğim için de konuşuyorum. ama teşekkür ederim denicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…