• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşı ile maça gidecekmis...

_Depply_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2016
5.379
5.224
148
Merhaba kızlar.. Biz yeni evliyiz ve eşimin işleri dolayısıyla balayına bile gidememistik.. ve kendi işi olduğu için doğru dürüst tatilere bile gidemedik hiç. İki kez ailemin yanına yazligimiza gidebildik o da sayılı 3 4 gün.. eşim çok fazla gezmeyi seven bir insan değil. Az evvel bana dediği şey ise önümüzdeki hafta sonu Beşiktaş maçına gidecekmis arkadası ile..bende besiktasliyim bende hep isterdim maça gitmek..Ama o benimle değil arkadaşı ile gidecekmis..nasıl üzüldüm..zaten biryere gidemiyoruz beraber şimdi de bu çıktı..haksızlık bu :( bu arada maç istanbulda biz başka bir şehirdeyiz

Ama maçta rahat rahat kudurmak isterler, o rahatlığı senin yanında bulamayabilir.
Benim eşim de başta çekinirdi,şimdi rahat rahat sövebildiği için beraber gidiyoruz maçlara falan.
Ama sanırım başka şehir olduğu için hoşuna gitmedi senin.

Ama maçta rahat rahat kudurmak isterler, o rahatlığı senin yanında bulamayabilir.
Benim eşim de başta çekinirdi,şimdi rahat rahat sövebildiği için beraber gidiyoruz maçlara falan.
Ama sanırım başka şehir olduğu için hoşuna gitmedi senin.
Hem öyle hemde neden beraber gitmiyoruz..

:temizlik:kadın anca evi silsin süpürsün.. Beyimiz arkadasıyla gitsin canııııım.. Kadının işi ne sanki:sinirli:

İstemediğini söyledin mi?
Mahalledeki kahveye değil sonuçta şehir dışına gidiyor.
Fikrini bile sormamış.
Elbette söyledim.. sitem ettim söylendim..tipik erkek hareketi yataktaydik hadi uyuyalım dedi uyumaya başladı.. ben istemiyorum dedim ve konuyu da öyle kapattım.

Adamı bu kadar darlama.rahat bırak.evlisiniz diye herşeyi seninle yapmak zorunda değil.herkesin kendi alanı , hayatı var.gitsin kafa dağıtsın.

Adamı bu kadar darlama.rahat bırak.evlisiniz diye herşeyi seninle yapmak zorunda değil.herkesin kendi alanı , hayatı var.gitsin kafa dağıtsın.
Zaten 2 haftada bir dışarı çıkar samimi arkadaşı ile ben okadar boğmam.. qm sorun biz işi dolayısıyla çok fazla zaman gwciremiyoruz.. bir kere başbaşa tatile gidemedik..başka bir şehre bile gidip eğlenmedik..bana yazık değil mi

Ben garipsemedim nedense ya
Yani tamam size vakit ayırma konusunda haklısınız ama erkekler genelde böyle şeylerde kadın istemiyor yanında.
Biz eve d.türk bağlattık maç izleyecek diye,adam iki kere izledi. Sonra kuzeniyle kahvede izlemeye devam etti. Gelin evde rahat rahat izleyin diyorum.olmaz rahat olmuyo , pozisyon kaçınca rahat rahat kalayı basamıyoruz dedi :27:

Ama bana ayırmadı o kadar vakit.. neden birlikte gitmiyoruz onun kadar bende fanatigim

Böyle şehir dışına maçlara giderken genellikle otobüs kaldırıyorlar. Dolusuyolar otobuse taraftar grubu olarak gidiyorlar. Belki öyle bir durum vardır. Ya da orada bir taraftar grubuna katılacaklardır.
Ayrıca erkek erkeğe gittiğinde maçtan alacağı keyif seninle gittiğindekiyle aynı olmaz ki.
Ha ama böyle seyler karsılıklı olmalı bana göre. Sen bu tarz kız kıza bir aktiviteye katılsan o karsı cıkar mıydı? Eğer öyleyse kabul etmemen doğru.

Zaten 2 haftada bir dışarı çıkar samimi arkadaşı ile ben okadar boğmam.. qm sorun biz işi dolayısıyla çok fazla zaman gwciremiyoruz.. bir kere başbaşa tatile gidemedik..başka bir şehre bile gidip eğlenmedik..bana yazık değil mi
O zaman üzülmekte haklisin.

Bence rahat birak gitsin ama senin de kafana gore plan yapacagini bilsin. Yok mu bir fanatik kankan siz de ikiniz gidersiniz.

Böyle şehir dışına maçlara giderken genellikle otobüs kaldırıyorlar. Dolusuyolar otobuse taraftar grubu olarak gidiyorlar. Belki öyle bir durum vardır. Ya da orada bir taraftar grubuna katılacaklardır.
Ayrıca erkek erkeğe gittiğinde maçtan alacağı keyif seninle gittiğindekiyle aynı olmaz ki.
Ha ama böyle seyler karsılıklı olmalı bana göre. Sen bu tarz kız kıza bir aktiviteye katılsan o karsı cıkar mıydı? Eğer öyleyse kabul etmemen doğru.
Acaba bende izmirde ki kız arkadaşıma falan mı desem.. é sen gidebiliyorsun bende giderim diye..

Back
X