• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşı ile maça gidecekmis...

Haklısın, sende senin kadar fanatik bir arkadaşınla git maça gitmek istiyorsan? Farklı bir aktivite de olabilir

Bağlayın adamları eve en iyisi . Ne var sanki adam arkadaşıyla futbol maçına gitmek istemiş bi gün kafa dağıtıp gelecek belki . Sizle gitse sahada küfür falan edecekler rahat edemeyecek demek ki . Arada bir sizde kendinize özel zaman ayırın . Yapışık ikiz gibi beraber gezmenize gerek yok bence
İlk yazdığımı bir daha okuyun isterseniz

her yere beraber gitmek zorunda değilsiniz. bi erkeğin karısı ile maça gitmek istememesini ben anlayabiliyorum.

her yere beraber gitmek zorunda değilsiniz. bi erkeğin karısı ile maça gitmek istememesini ben anlayabiliyorum.
Bana nisanliyken pasolig kartı alan o beraber maçlara gideceğiz diye söyleyen de o.. ben degil

Bana nisanliyken pasolig kartı alan o beraber maçlara gideceğiz diye söyleyen de o.. ben degil

hayatınızda hiç maça gittiniz mi? futboldan anlıyor musunuz? orda küfür kıyamet ne işiniz var ki adamın yanında. muhtemelen rahat edemeyceksiniz, o da edemeyecek. nişanlı iken bi heves söylemiş. illa her sferinde senle gitcem başka kimseye gitmiycem diye yemin vermemiş.

hayatınızda hiç maça gittiniz mi? futboldan anlıyor musunuz? orda küfür kıyamet ne işiniz var ki adamın yanında. muhtemelen rahat edemeyceksiniz, o da edemeyecek. nişanlı iken bi heves söylemiş. illa her sferinde senle gitcem başka kimseye gitmiycem diye yemin vermemiş.
Evet gittim..ayrıca ikimizde aynı takımın taraftariyiz..beraber hayaller kurardık maça gitmek ile alakali..şimdi değişen ne oldu? Ayrıca ben balayına bile gidememisken is yoğunluğundan şimdi yanına aldığı eleman sayesinde boş bir An yakaladi.onuda arkadaşı ile değerlendiriyor..ayrıca biz hiç başbaşa tatile gidmeedik

Evet gittim..ayrıca ikimizde aynı takımın taraftariyiz..beraber hayaller kurardık maça gitmek ile alakali..şimdi değişen ne oldu? Ayrıca ben balayına bile gidememisken is yoğunluğundan şimdi yanına aldığı eleman sayesinde boş bir An yakaladi.onuda arkadaşı ile değerlendiriyor..ayrıca biz hiç başbaşa tatile gidmeedik

yazdığımı bi okuyun önce.

kocanız da bi birey. her yere sizinle beraber gitmek zorunda değil. 2 kere 3 4 günlüğüne yazlığa gitmişsiniz. biraz bu durumdan memnun olsanız. adamkın frklı biri ile farklı bişey yapası gelmiş. yapışık ikiz değilsiniz ki. adamın tek derdi balayı değil demek ki.

Maça sizinle değil de arkadaşı ile gitmekten mutlu olacak belli ki. Ayrıca erkek erkeğe maça gitmeyi tercih etmek çok bilindik, makul bir şey. Anlıyorum, o kadar fedakarlığınıza karşın, bu kararı ile size haksızlık yaptığını düşünüyorsunuz, bulduğu ilk boş vaktinde birlikte olmayı tercih ettiği insan niye ben değilim, bu plan benimle de yapılabilirdi diye üzülüyor/kırılıyorsunuz. Bunu anladım, ama çözümü adamı sizi tercih etmeye zorlamak değil, sizi tercih etmesini sağlamaktır bence. Zorla, isteksizce sizle bir plan yaparsa, sizi tercih etmiş olmayacak, mecbur kalmış olacak. Bırakın gitsin, eğlensin, daha sonra uygun bir vakitte, iyi vakit geçirdiğin için çok sevindim, çok çalışıyorsun bizim için, umarım biraz iyi gelmiştir sana. Bir ara bir fırsat daha olursa, başbaşa birşeyler yapmamız için bir şeyler ayarlar mısın, inan ben de çok sıkılıyorum ve seninle bir şeyler yapabilmeyi çok özledim derseniz, bence çok daha etkili olur, uzun vadede çok daha işe yarar, sizi daha değerli yapar v.s.. Allah ikinize de uzun sağlıklı ömür versin, kocanız çook uzun yıllar boyunca kocanız olacak, evliliği, ilişkiyi yıpratmayın, üslup inanın çok önemli.

Maça sizinle değil de arkadaşı ile gitmekten mutlu olacak belli ki. Ayrıca erkek erkeğe maça gitmeyi tercih etmek çok bilindik, makul bir şey. Anlıyorum, o kadar fedakarlığınıza karşın, bu kararı ile size haksızlık yaptığını düşünüyorsunuz, bulduğu ilk boş vaktinde birlikte olmayı tercih ettiği insan niye ben değilim, bu plan benimle de yapılabilirdi diye üzülüyor/kırılıyorsunuz. Bunu anladım, ama çözümü adamı sizi tercih etmeye zorlamak değil, sizi tercih etmesini sağlamaktır bence. Zorla, isteksizce sizle bir plan yaparsa, sizi tercih etmiş olmayacak, mecbur kalmış olacak. Bırakın gitsin, eğlensin, daha sonra uygun bir vakitte, iyi vakit geçirdiğin için çok sevindim, çok çalışıyorsun bizim için, umarım biraz iyi gelmiştir sana. Bir ara bir fırsat daha olursa, başbaşa birşeyler yapmamız için bir şeyler ayarlar mısın, inan ben de çok sıkılıyorum ve seninle bir şeyler yapabilmeyi çok özledim derseniz, bence çok daha etkili olur, uzun vadede çok daha işe yarar, sizi daha değerli yapar v.s.. Allah ikinize de uzun sağlıklı ömür versin, kocanız çook uzun yıllar boyunca kocanız olacak, evliliği, ilişkiyi yıpratmayın, üslup inanın çok önemli.
Çok güzel iFade etmişsiniz..zorla güzellik olmuyor haklısınız..kendisi zaten gidebilir artık..

Hayatım git tabi .
Hazır sende yoksun ben de × arkadaşımla şehir dışına çıkıp, tatil yapma kararı aldım..
Derdim ben olsam..
Sonra da arkamı dönüp yatardim.
:KK71::confused:
İşte aslında olması gereken buydu..inanın aklıma gelseydi direk bunları derdim

yazdığımı bi okuyun önce.

kocanız da bi birey. her yere sizinle beraber gitmek zorunda değil. 2 kere 3 4 günlüğüne yazlığa gitmişsiniz. biraz bu durumdan memnun olsanız. adamkın frklı biri ile farklı bişey yapası gelmiş. yapışık ikiz değilsiniz ki. adamın tek derdi balayı değil demek ki.
Maalesef siz beni anlayamiyorsunuz.. biz onunla doğru durus hiç bir şey yasayamiyoruz..pazar gunleri dahil çalışıyor..ve her akşam 9 yada 9 buçuk eve gelebiliyor..bizim dışarı çıktığımız 3 ayda bir sinema ayda bir yemek 10 günde bir ailesine yemek ziyareti... ve biz başka bir aktivitemiz olmuyor..sizde bana şimdi ısrarla arkadas ile gitsin diyorsunuz.. yok benim evlilik hayat paylasma anlayisima ters..

bence cok haklısın
yeni evli oldugunuz icin ilk gidecegi sefer tercihini senden yana kullanması gerekirdi, tercih bile degil acıkcası bence bu, seninle gitmesi lazımdı :( baska zaman gitsin kankileriyle, ileride de bol bol gider. gitmisken de gezerdiniz biraz degisiklik olurdu size de. cok dusuncesizmis ben olsam ben de cok kırılırdım

hayır yani madem is yogunlugundan balayına bile gidemeyecek kadar mesgul o halde buldugu ilk musait zamanı bence sizinle gecirmeliydi, bu yapısık ikizlik veya her yere beraber gitme durumu degil.
yoksa ben de baslıgı okuyunca baska tepki verecektim ama konuyu okuyunca anladım ki cok haklısınız

hayır yani madem is yogunlugundan balayına bile gidemeyecek kadar mesgul o halde buldugu ilk musait zamanı bence sizinle gecirmeliydi, bu yapısık ikizlik veya her yere beraber gitme durumu degil.
yoksa ben de baslıgı okuyunca baska tepki verecektim ama konuyu okuyunca anladım ki cok haklısınız
Birçok kişi beni yanlış anladı Trip attığımı falan düşündüler..ama gerçekten ben özgürlükçü bir insanım zaten ama bir evlilikte paylaşımlar olmazsa ne anladım ben o işten.. benim onunla gezme hayallerim varken o ilk fırsatta bunu başka bir kişi ile düşünebiliyor..kirginım çok..kendimi biliyorum..susuyorsam çok kirilmisimdir zaten

Ne güzel işte:) bence kendini hiç üzme..
Uzmemeye çalışıyorum zaten..bugün arkadaşım ile dışarıda gezdik alışveriş yaptık.. iyiyim giderse gitsin bu saatten sonra benim bakış açımda değişir o saaten sonrà.. onunla kurduğum bütün hayallerimi çöpe atar kendim için güzel planlar yaparım..

Ben hak verdim size. Benim çevremde çok var çift olarak maça giden fanatikler. Gezmek için hiç zaman ayırmayan adamla yapamazdım sanırım. Tek gezeceksem niye evleniyorum, bekarken de gezebilirim.

Back
X