arkadaşım abisinden dayak yemiş

Anne yalan söylese ne olur? Savcı ve hakim salak değil. Ortada orantısız bir güç var. Kız ben kendimi savundum o yüzden gömleği yırtıldı derse anlarlar zaten. Annenin kimi koruduğu anlaşılır.

Bence insanlık adına arkadaşın susmasın. Yanına kar kalmasın bu sığırların. O kapıda bir polisi görsün de üç buçuk atsın bakalım ana oğul..

direk hastaneye gidip dayak yediğini söylesin darp raporu alsın . abisinin başı ağrımasa da ona bir ders olur pislik herif. annesi oğluşumcuysa da onunla da görüşmesin.

Sikayetci olmasa bile darp raporu alinabiliyor diye biliyorum. Kesin alin darp raporunu. Birde tirsik bir tip diyince aklima geldi. Ailede buyuk cekinecegi biri yok mu dayi,amca,dede vs. bi konussa korkutsa. Cok sukur ne annem ne babam elime dahi vurmamislardir. Esim ona keza sesini yukseltmemistir. Ama iki dayim var ve bana cok duskun. Vurmayi dovmeyi gectim biri ters birsey deyip canimi siksa babam bile olsa dunyayi baslarina yikarlar... Oyle birisi olsa keske belki belki yardimci olur birde tirsiksa abisi...

Darp raporu Alıp şikayetçi olsun polis kardes kavgası diye başından savabilir ama yine de abisine Gözdağı vermiş olur .

zamanında bu siteyi keşfetseydim ya da ben küçükken internet olsaydı. hayatım ne farklı olurmuş.

mutlaka şikayet edin. en kötü ihtimal abiye bi tırsma ,çekinme hali gelir. yaptıkları yanına kalmaz.rezilliği ortaya çıkar.

İstediği kadar savunsun oğluşunu.
Eğer evlat ayrımı yapacak bir zihniyet ürünü ise o aileden arkadaşının uzak kalması çok daha sağlıklı olur..
Hangi sebep olursa olsun şiddet kabul edilebilir bir şey değil.
Ne abiden ne babadan ne başkasından.
Bu tipler ileride karılarını dövecek olan tipler.Cezasini çeksin.
+1

selam hanımlar, arkadaşım şu an yanımda. bugün ağlayarak beni aradı ve bize geldi. abisi onu çok kötü dövmüş. suratında ve kollarında tırnak izleri var. hem de çok sudan bir sebepten. yani anlatmaya bile değmeyecek bir sebep. (abisinin kendisi için aldığı kolayı içmiş bu yüzden kavga etmişler) abisi arkadaşıma hakaret etmiş daha sonra birbirlerine girmişler. annesi görmüş olayı. tabi arkadaşım da abisi ona vururken kendini korumak için ona saldırmış abisinin gömleği yırtılmış. ağlayarak bize geldi. ne yapacağını da bilmiyor açıkçası. ben ona darp raporu alıp mahkemeye vermesini söyledim. ama annesi biraz oğluşumcu, eğer olur da mahkeme vs gibi bir şey olursa dayanamayıp oğlunu savunabilir. arkadaşım bundan dolayı çekiniyor. ben de pek bir şey bilmediğim için zorlayamıyorum. yani o da kavga esnasında abisinin gömleğini yırtmış falan, abisi "o da bana saldırdı" gibi bir şey diyerek durumdan yırtabilir mi? bu süreç nasıl işler? yani napalım yarın ilk iş polise mi gidelim yoksa hastaneye mi? bir sonuç almamız mümkün mü?

arkadaşım evinden ayrı yaşıyor bu arada ziyaret için gelmişti. tek isteği abisinin başının ağrıması. yani yaptığı yanına kar kalmasın istiyor. ben abisini tanımıyorum ama kardeşini böyle dövdüğüne göre pek saygın biri olmasa gerek. ben de ceza almasını istiyorum.

kızın yanında olurum ama ikimiz de ne yapacağımızı bu mahkeme işlerinin nasıl işlediğini nasıl sonuçlandığını ne kadar sürede noktalandığını bilmiyoruz. yani polis başından savabilir mi bizi? ya da savcı ilgilenmeyip falan yollayabilir mi? suratında morluk vs yok ama tırnak izleri var. dövüldüğü kolaylıkla anlaşılır. görüşlerinizi bekliyorum.
şikayetçi olsun abisinin alkolik ya da madde bağımlısı oldugunu iddia etsin hatta

selam hanımlar, arkadaşım şu an yanımda. bugün ağlayarak beni aradı ve bize geldi. abisi onu çok kötü dövmüş. suratında ve kollarında tırnak izleri var. hem de çok sudan bir sebepten. yani anlatmaya bile değmeyecek bir sebep. (abisinin kendisi için aldığı kolayı içmiş bu yüzden kavga etmişler) abisi arkadaşıma hakaret etmiş daha sonra birbirlerine girmişler. annesi görmüş olayı. tabi arkadaşım da abisi ona vururken kendini korumak için ona saldırmış abisinin gömleği yırtılmış. ağlayarak bize geldi. ne yapacağını da bilmiyor açıkçası. ben ona darp raporu alıp mahkemeye vermesini söyledim. ama annesi biraz oğluşumcu, eğer olur da mahkeme vs gibi bir şey olursa dayanamayıp oğlunu savunabilir. arkadaşım bundan dolayı çekiniyor. ben de pek bir şey bilmediğim için zorlayamıyorum. yani o da kavga esnasında abisinin gömleğini yırtmış falan, abisi "o da bana saldırdı" gibi bir şey diyerek durumdan yırtabilir mi? bu süreç nasıl işler? yani napalım yarın ilk iş polise mi gidelim yoksa hastaneye mi? bir sonuç almamız mümkün mü?

arkadaşım evinden ayrı yaşıyor bu arada ziyaret için gelmişti. tek isteği abisinin başının ağrıması. yani yaptığı yanına kar kalmasın istiyor. ben abisini tanımıyorum ama kardeşini böyle dövdüğüne göre pek saygın biri olmasa gerek. ben de ceza almasını istiyorum.

kızın yanında olurum ama ikimiz de ne yapacağımızı bu mahkeme işlerinin nasıl işlediğini nasıl sonuçlandığını ne kadar sürede noktalandığını bilmiyoruz. yani polis başından savabilir mi bizi? ya da savcı ilgilenmeyip falan yollayabilir mi? suratında morluk vs yok ama tırnak izleri var. dövüldüğü kolaylıkla anlaşılır. görüşlerinizi bekliyorum.
yuzundeki izler için sarı kantoran yağı kullansın

arkadaşlar ben şu an işteyim. erken çıkmaya çalışıp hastaneye gidicez darp raporu için. sonuçtan haberdar ederim

Back
X