selam hanımlar, arkadaşım şu an yanımda. bugün ağlayarak beni aradı ve bize geldi. abisi onu çok kötü dövmüş. suratında ve kollarında tırnak izleri var. hem de çok sudan bir sebepten. yani anlatmaya bile değmeyecek bir sebep. (abisinin kendisi için aldığı kolayı içmiş bu yüzden kavga etmişler) abisi arkadaşıma hakaret etmiş daha sonra birbirlerine girmişler. annesi görmüş olayı. tabi arkadaşım da abisi ona vururken kendini korumak için ona saldırmış abisinin gömleği yırtılmış. ağlayarak bize geldi. ne yapacağını da bilmiyor açıkçası. ben ona darp raporu alıp mahkemeye vermesini söyledim. ama annesi biraz oğluşumcu, eğer olur da mahkeme vs gibi bir şey olursa dayanamayıp oğlunu savunabilir. arkadaşım bundan dolayı çekiniyor. ben de pek bir şey bilmediğim için zorlayamıyorum. yani o da kavga esnasında abisinin gömleğini yırtmış falan, abisi "o da bana saldırdı" gibi bir şey diyerek durumdan yırtabilir mi? bu süreç nasıl işler? yani napalım yarın ilk iş polise mi gidelim yoksa hastaneye mi? bir sonuç almamız mümkün mü?
arkadaşım evinden ayrı yaşıyor bu arada ziyaret için gelmişti. tek isteği abisinin başının ağrıması. yani yaptığı yanına kar kalmasın istiyor. ben abisini tanımıyorum ama kardeşini böyle dövdüğüne göre pek saygın biri olmasa gerek. ben de ceza almasını istiyorum.
kızın yanında olurum ama ikimiz de ne yapacağımızı bu mahkeme işlerinin nasıl işlediğini nasıl sonuçlandığını ne kadar sürede noktalandığını bilmiyoruz. yani polis başından savabilir mi bizi? ya da savcı ilgilenmeyip falan yollayabilir mi? suratında morluk vs yok ama tırnak izleri var. dövüldüğü kolaylıkla anlaşılır. görüşlerinizi bekliyorum.