Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uyku hapı çok mantıklı. Uyanma ihtimali oluyor mu acaba erken
Cevaplar için teşekkürler. Dün telefonu ele geçirdi ve malesef haklı çıktı.
Hafif bir ilaç zannediyordumUyku hapı nasıl mantıklı ????
Ya adamın bilmediğiniz bir ilaç alerjisi, gizli bir kalp ya da tansiyon rahatsızlığı varsa, vereceğiniz ilaç başka kötü şeylere sebep olursa o zaman ne yapacaksınız ? Bu tür işler tehlikeli lütfen denemeyin
Ben yaptığımda bi yaptıktan 10 dk sonra geldi daha sonra sildim baska sehirden bile takip etmistimBen kendi telefonumu bağladığımda telefona bildirim geliyor ama. Mesela whatsapp web kapandı falan diye (kendi kendine gidiyor birden). O yüzden zor. Zaten telefonu ele geçirse bir şeyler bulacaktır, varsa tabi.
Cevaplar için teşekkürler. Dün telefonu ele geçirdi ve malesef haklı çıktı.
Onun arkadaşları hesabını biliyor o yüzden ben soruyorum onun adına.
Sizin de maşallahınız nasıl heveslisinizHerkese merhaba.
Konuya gireyim direk.
Arkadaşım Bir kaç yıllık evli. 2 çocukları var biri yeni doğdu.
Eşinden bir süredir şüphesi vardı. Şüpheler sağlam diyebilirim. Ama ispat edemiyor.
Telefonu sürekli yanında. Tuvalete girerken bile. Normalde dışarı çıkmayan adam dışarı çıkıyor, geç saatlere kadar duruyor. Normalde dışarda hemen cevap verirken vermiyor. Onla buluştum şunlara takıldık gibi havadan bahaneler.
Ben Özet geçiyorum ama anlattığı şeylerle aldatıldığı belli.
Ama eline bişey geçiremiyor.
Şuan eşine bişey dese elinde ispat yok saçmalama diyecek. Birine bişey dese hani ispatın diyecekler. Ama ben inanıyorum bir kadın durduk yere şüphelenmez. Varsa o şüphe altı doludur.
Bir kaç gündür konuşuyoruz biz bitek bana bahsetti. Ama işin içinden çıkamadık.
Buraya soralım dedik. Onun arkadaşları hesabını biliyor o yüzden ben soruyorum onun adına. Mesajları okuyacak. Ne yapabilir nasıl ortaya çıkarabilir.
Çokkkk doğru ve en önemli soru bu öncelikle.Hazır mı buna arkadaşınız?
Neye hevesliyim anlamadımSizin de maşallahınız nasıl heveslisiniz
Keyifli sohbetler![]()
Ne gördü de haklı çıktı ?
Konu çok kopuk, arkadaşınız isteseydi ana hesabından değil de ; yönetime haber vererek 2. üyelik alabilir , 2.üyelik şartlarına uyarak , kendi derdini kendi anlatabilirdi.
Bu gözüken bişey. Hesabın başka yerde açık olduğu anlaşılıyor. Ve telden kapatılıyor da diğer yerlerde açık olan hesaplar. Hatta bazen hesabınız şurada açık kaldı diye bildirim bile geliyor.Telefonu bir sekilde ele gecirip whatspp web ten kendi telefonuna baglayip takip edebilir mesela.
Ben online ders yaptığım zaman bilgisayardan whastapp web açıp link paylasiyordum. İlk actigimda telefonumda görünüyordu bir simge seklinde ama sonra bilgisayari kapatip yeniden acinca telefonumdaki simge gorunmemesine ragmen bilgisayarda whastapp hep açık oluyordu. Hatta 2 3 ay kullanmadigim bir dönemde bile telefonum yere düşünce ekrani tamamen karardi. Bilgisayara bakayim dedm whastapp acik olabilir diye. Açıktı ve oradan eşime mesaj atip haber verdimBu gözüken bişey. Hesabın başka yerde açık olduğu anlaşılıyor. Ve telden kapatılıyor da diğer yerlerde açık olan hesaplar.
Bu durum bende hiç böyle olmadı bağlı cihazlardan bile sürekli gözüküyor.Ben online ders yaptığım zaman bilgisayardan whastapp web açıp link paylasiyordum. İlk actigimda telefonumda görünüyordu bir simge seklinde ama sonra bilgisayari kapatip yeniden acinca telefonumdaki simge gorunmemesine ragmen bilgisayarda whastapp hep açık oluyordu. Hatta 2 3 ay kullanmadigim bir dönemde bile telefonum yere düşünce ekrani tamamen karardi. Bilgisayara bakayim dedm whastapp acik olabilir diye. Açıktı ve oradan eşime mesaj atip haber verdim![]()